غول قرمز
خیلی شخص خوب و با مرامی هستی
فقط خدا نیاره اون روزی رو که از دست یکی عصبانی بشی
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]غول قرمز
خیلی شخص خوب و با مرامی هستی :mrgreen:
فقط خدا نیاره اون روزی رو که از دست یکی عصبانی بشی :o :o :o :o :o :o[/div][/quote]
:icon_1:
سرو w6بدون اتحاد بازی کردم. شانس من از اتحاد از اتحاد شمال شخصی بود باسم داش جواد. این شخص از اولین روزهای بازی با توجه باینکه انترنتم تموم شد و نتونستم دوران حمایتم رو تموم کنم حمله میزد. نه یک بار بلکه روزانه 100 مرتبه. .... بغل شهر من شخصی بود از اتحاد رفقا... باسم نزدیکم نیا....... خیلی سنگ تموم گذاشت. با یک بار ازش کمک خواستن بدون سوال نیروی کمکی فرستاد و بارهای حملات همین داش جواد دیوار شد......
از اینجا از همون دوستمون باز تشکر میکنم . میگم عزیز کار اون روزت برام درسی شده که مغرور نباشم . بکسی حمله نزنم. و هر کسی کمک خواست حتی از اتحاد دیگه با کمال میل کمکش کنم.
باز ممنونم
سما دختر اذربایجان
سرو w6بدون اتحاد بازی کردم. شانس من از اتحاد از اتحاد شمال شخصی بود باسم داش جواد. این شخص از اولین روزهای بازی با توجه باینکه انترنتم تموم شد و نتونستم دوران حمایتم رو تموم کنم حمله میزد. نه یک بار بلکه روزانه 100 مرتبه. .... بغل شهر من شخصی بود از اتحاد رفقا... باسم نزدیکم نیا....... خیلی سنگ تموم گذاشت. با یک بار ازش کمک خواستن بدون سوال نیروی کمکی فرستاد و بارهای حملات همین داش جواد دیوار شد......
از اینجا از همون دوستمون باز تشکر میکنم . میگم عزیز کار اون روزت برام درسی شده که مغرور نباشم . بکسی حمله نزنم. و هر کسی کمک خواست حتی از اتحاد دیگه با کمال میل کمکش کنم.
باز ممنونم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.