هرکی راز های موفقیت خودشو وقتی بازی شروع میشه بگه که چطوری خودشو سریع میکشه بالا راز من اینه که انبار رو میبرم بالا هیچ وقت منابعم فول نشه همیشه منابع بسازه و شماها چی؟
دوستان s15 s17 s 19 اگه بازی کردن خبر بدن بهم شاید بشناسم اکانتم ماکرو بود
هرکی راز های موفقیت خودشو وقتی بازی شروع میشه بگه که چطوری خودشو سریع میکشه بالا راز من اینه که انبار رو میبرم بالا هیچ وقت منابعم فول نشه همیشه منابع بسازه و شماها چی؟
چرامن هیچ وخ حوصلم نمیکشه که شهر دومو تاسیس کنم و معمولا شهرهای دوم وسوممو تسخیر میکنم یا هم کلا شهر دوم نمیزنم؟؟؟
منم حوصله ام نمیکشه درد سر داره
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]چرامن هیچ وخ حوصلم نمیکشه که شهر دومو تاسیس کنم و معمولا شهرهای دوم وسوممو تسخیر میکنم یا هم کلا شهر دوم نمیزنم؟؟؟:|:|:|[/div][/quote]
چرامن هیچ وخ حوصلم نمیکشه که شهر دومو تاسیس کنم و معمولا شهرهای دوم وسوممو تسخیر میکنم یا هم کلا شهر دوم نمیزنم؟؟؟
سابقه 1 سرور
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]danyalpop[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]چرامن هیچ وخ حوصلم نمیکشه که شهر دومو تاسیس کنم و معمولا شهرهای دوم وسوممو تسخیر میکنم یا هم کلا شهر دوم نمیزنم؟؟؟:|:|:|[/div][/quote]
منم حوصله ام نمیکشه درد سر داره [/div][/quote]
سابقه 1 سرور:|:|:|
سابقه 1 سرور
جیگر دیلیت اکانت زده بودم وگرنه از s15 jh s 25 و w2 w3 w4 هم بودم
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]danyalpop[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]چرامن هیچ وخ حوصلم نمیکشه که شهر دومو تاسیس کنم و معمولا شهرهای دوم وسوممو تسخیر میکنم یا هم کلا شهر دوم نمیزنم؟؟؟:|:|:|[/div][/quote]
سابقه 1 سرور:|:|:|[/div][/quote]
سابقه 1 سرور
باشه قلوه
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]danyalpop[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]danyalpop[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]چرامن هیچ وخ حوصلم نمیکشه که شهر دومو تاسیس کنم و معمولا شهرهای دوم وسوممو تسخیر میکنم یا هم کلا شهر دوم نمیزنم؟؟؟:|:|:|[/div][/quote]
سابقه 1 سرور:|:|:|[/div][/quote]
جیگر دیلیت اکانت زده بودم وگرنه از s15 jh s 25 و w2 w3 w4 هم بودم [/div][/quote]
باشه قلوه:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.