سید321sharvسید321çiçek.سید321danyalpopهرکی راز های موفقیت خودشو وقتی بازی شروع میشه بگه که چطوری خودشو سریع میکشه بالا راز من اینه که انبار رو میبرم بالا هیچ وقت منابعم فول نشه همیشه منابع بسازه و شماها چی؟
راز موفقیت شماره 1 :
هرگز هرگز هرگز از تعداد جاسوس هات غافل نشو ... من یه بار از تعداد جاسوسام غافل شدم یکی اومد ازم جاسوسی کرد( البته بعدش بخاطر نیروی نظامی داخل شهرم ترسید بهم حمه کنه و رفت و دیگه پیداش نشد ... )
راز موفقیت 2 :
اگه دیدی کسی که شروع به غارت کردنت کرده حداقل جواب یکی از نامه هاتو داده ، سریعا بهش پیشنهاد بده که یه تعداد منجم ( یا هر متخصص دیگه ای ) بهش میدی و در عوض اونم بهت حمله نکنه ...
(( ولی اگه جواب نامه هاتو نداد ، باید به وضعیت دفاعی در بیای که در راز موفقیت بعدی بهش اشاره میکنم ... ))
راز موفقیت 3 :
اگه کسی بهت حمله کرد و جواب نامه هاتو نداد ، باید سریعا از شهرای دیگه ات برای اون شهر مورد حمله نیروی کمکی بفرستی ( من یادم نیست چه نیرویی بهتره ولی تا اون جایی که از بازی یادم مونده ، فک کنم نیزه دار و کماندار بهترین نیرو ها برای دفاع هستند )
خب ، داشتم میگفتم : در ضمن سعی کن تمامی منابع ات رو که در شهر مورد حمله هست به یک شهر بزرگ خودت بفرستی که البته اون شهر حتما حتما باید در نزدیکی شهر مورد حمله باشه ...
سعی کن شهر مورد حملتو خالی از منابع و پر از نیروی دفاعی کنی ...
با منابعی که فرستادی توی شهرای نزدیک اون شهر نیرو سازی کن ..
در ضمن سعی کن همه ی منابعت رو توی یک شهر نفرستی و بین چند تا شهر بزرگ و نزدیک ، تقسیمشون کن ...
دیگه اینقدر نیرو بساز و دفاع کن تا نیرو هاش نابود بشن و تو هم در اولین فرصت سریعا لشکری بیش تر از نیرو های شکست خورده و مستقر در شهر دشمنت بساز و سریعا تا قبل از اینکه بتونه تجدید قوا کنه بهش حمله کن و بزن همه ی نیرو هاش رو نابود کن .
راز موفقیت 4 ( ضربه ی نهایی ) :
حالا با حملات متوالی خودت به اون شهر اجازه نده که نیرو هایی که داره میسازه زیاد تر بشن ... در همین حال هم یک لشگر از منجنیق ها بساز و در یک فرصت عالی بهش حمله کن و اردوگاه و در آخر هم بعد از این ، شهرداری اش رو نابود کن ...
خب ، تبریک میگم ! شما یک فارم پیدا کردید !
اخطار : اگه به صورت متوالی غارتش نکنی میتونه تجدید قوا کنه ... پس نهایت استفاه رو از بکن ..
نکته : هر از چند گاهی از ساختموناش جاسوسی کن ببین اون دو تا رو دوباره نساخته باشه ،
اخطار شانسی : فقط برو دعا کن که اون کسی که فارمش کردی یا میخوای بکنی چند تا شهر قوی دیگه نداشته باشه
اخطار شانسی 2 : و دوباره برو دعا کن که اتحاد قوی نداشته باشه .
..
خب آموزش ها به پایان رسید ...
اول بهش باج بده ، اگه قبول نکرد از خودت دفاع کن ، بعد بهش حمله کن و در آخر هم نابودش کن ...
آخه مگه گفت راز فارم شدن یا از فارم در اومدن رو بگو ؟
خب همینکه بتونی از فارمی در بیای میشه موفقیت دیگه ...
من که هدفم کلید میلید زدن نیست این برام موفقیته
البته بیش تر اوقات چون بزرگان سرور منو مورد حمله قرار میدادن با اخطار شانسی 1 مواجه می شدم ...
خب فارم نشو که از فارمی در اومدنت بشه موفقیت ؛ البته در نوع خودش موفقیته
خب باید به 20 فکر کنی که 18 بشی دیگه ، تو اگه از اول سرور به این بخوای فکر کنی که از فارمی دربیای که بازیکن نمیشی
من اصلا بازی نمی کنم که بخوام بازی کن باشم ...
این همه سابقه هم که میبینی همش به غیر از 3 سرور فیکه ...
سروری که بازی میکنی رو دارم میگم دیگه آدم برای سروری که فقط ثبت نام میکنه برنامه نمیریزه که
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد