بچه ها کسی میدونه سرور سیزده از چه نوعیه من فک میکنم از نوع فلات ایران
لطفا مدیران انجمنم پاسخ بدهند
سرور سیزده از چه نوعی است؟
لطفا پاسخ دهید مدیران انجمن
نظرسنجی
فلات ایران
قرون وسطا
این مطلب در 1392/01/18 13:42:59 نوشته شده است و در 1392/01/18 13:59:02 ویرایش شده است .
.When it's real ,you can't walk away
بچه ها کسی میدونه سرور سیزده از چه نوعیه من فک میکنم از نوع فلات ایران
لطفا مدیران انجمنم پاسخ بدهند
سرور سیزده از چه نوعی است؟
لطفا پاسخ دهید مدیران انجمن
از کجا میدونی؟وایییییییییی حال نمیکنم با فلات ایران یجوری واسم عشق است اروپا
منم همینطور وقتی شنیدم فلات ایرانه حالم به هم خورداصلا نمیشه با مویسش بازی کرد از همه بهتر قرون وسطا هست
ثبت نام بازی هم جدید شده
این مطلب در 1392/01/18 14:28:41 نوشته شده است و در 1392/01/18 14:29:49 ویرایش شده است .
[quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div]از کجا میدونی؟وایییییییییی حال نمیکنم با فلات ایران یجوری واسم عشق است اروپا:lol::lol::lol:[/div][/quote]
منم همینطور وقتی شنیدم فلات ایرانه حالم به هم خورداصلا نمیشه با مویسش بازی کرد از همه بهتر قرون وسطا هست
ثبت نام بازی هم جدید شده
ثبت نام بازی هم جدید شده
چه جور شده؟ چون معمولا 1 ساعت مونده به بازی ثبته نام میکنم چون اولا معمولا قویا ثبته نام میکنند همسایه میشیم آبمون تویه جوب نمیره
:همه دوست دارند که به بهشت بروند اما هیچکس دوست ندارد بمیرد برای رفتن به بهشت اول باید بمیرید
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div]از کجا میدونی؟وایییییییییی حال نمیکنم با فلات ایران یجوری واسم عشق است اروپا:lol::lol::lol:[/div][/quote]
ثبت نام بازی هم جدید شده[/div][/quote]
چه جور شده؟ چون معمولا 1 ساعت مونده به بازی ثبته نام میکنم چون اولا معمولا قویا ثبته نام میکنند همسایه میشیم آبمون تویه جوب نمیره:D
ثبت نام بازی هم جدید شده
چه جور شده؟ چون معمولا 1 ساعت مونده به بازی ثبته نام میکنم چون اولا معمولا قویا ثبته نام میکنند همسایه میشیم آبمون تویه جوب نمیره
خلوترین جاشم جنوب غربی و شرقیه چون کل قویا میرن شمال غربی
[quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div]از کجا میدونی؟وایییییییییی حال نمیکنم با فلات ایران یجوری واسم عشق است اروپا:lol::lol::lol:[/div][/quote]
ثبت نام بازی هم جدید شده[/div][/quote]
چه جور شده؟ چون معمولا 1 ساعت مونده به بازی ثبته نام میکنم چون اولا معمولا قویا ثبته نام میکنند همسایه میشیم آبمون تویه جوب نمیره:D[/div][/quote]
خلوترین جاشم جنوب غربی و شرقیه چون کل قویا میرن شمال غربی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.