از کجا میدونی؟وایییییییییی حال نمیکنم با فلات ایران یجوری واسم عشق است اروپا
من هیچ وقت از فلات ایران شانس نیاوردم سریع پیشرفت کردم اما سرانجام فارم شدم و هر چی زور زدم نتونستم یه بار تو فلات قدرتمند بشم
پروردگارا!
حسش نیست که راهمون رو به سمت راه راست کج کنیم
خودت راه راست رو به طرف راه ما کج کن
[quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div]از کجا میدونی؟وایییییییییی حال نمیکنم با فلات ایران یجوری واسم عشق است اروپا:lol::lol::lol:[/div][/quote]
من هیچ وقت از فلات ایران شانس نیاوردم سریع پیشرفت کردم اما سرانجام فارم شدم و هر چی زور زدم نتونستم یه بار تو فلات قدرتمند بشم:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:
از کجا میدونی؟وایییییییییی حال نمیکنم با فلات ایران یجوری واسم عشق است اروپا
خب برعکس منی تازه سرور فلات ایرانه
ببخشید از کجا میدونی رفتم وبلاگم دیدم چیزی نیس شما از کجا میدونی فلاته1یک دلیل دیگه هم سرعته اینترنتم تو فلات پایینه
درست توهم مثل منی اصلا نمیشه تو فلات بازی کرد چون سرعت پایینه یه پیام میخوایم بیاریم پنج دقیقه طول میکشه
خب اینترنتت مشکل داره تازه توی قرون این مشکل بیشتره
اصلا تو قرون مشکلی نیست سرعتشم عالیه راستی پدرام اسمت تو سرور 12 چیه؟
اونجا زیاد بازی نمیکنم البته اولش یکم بازی کردم بعد اومدم بیرون دیگه نرفتم
سرور نه من غیر فعال شد اما دهو نرسیدم ثبت نام کنم
خب من توی سرور 9 میتونم یک کلید طلایی بگیرم
اگه میتونی پس چرا نمیگیری؟
شکل ما تو اس 15 قیافه دشمنام: قیافه تو :
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div]از کجا میدونی؟وایییییییییی حال نمیکنم با فلات ایران یجوری واسم عشق است اروپا:lol::lol::lol:[/div][/quote]
خب برعکس منی تازه سرور فلات ایرانه[/div][/quote]
ببخشید از کجا میدونی رفتم وبلاگم دیدم چیزی نیس شما از کجا میدونی فلاته1یک دلیل دیگه هم سرعته اینترنتم تو فلات پایینه[/div][/quote]
درست توهم مثل منی اصلا نمیشه تو فلات بازی کرد چون سرعت پایینه یه پیام میخوایم بیاریم پنج دقیقه طول میکشه[/div][/quote]
خب اینترنتت مشکل داره تازه توی قرون این مشکل بیشتره[/div][/quote]
اصلا تو قرون مشکلی نیست سرعتشم عالیه راستی پدرام اسمت تو سرور 12 چیه؟[/div][/quote]
اونجا زیاد بازی نمیکنم البته اولش یکم بازی کردم بعد اومدم بیرون دیگه نرفتم[/div][/quote]
سرور نه من غیر فعال شد اما دهو نرسیدم ثبت نام کنم[/div][/quote]
خب من توی سرور 9 میتونم یک کلید طلایی بگیرم[/div][/quote]
اگه میتونی پس چرا نمیگیری؟
[quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]من نمیدونم هنوزم سرور 12 بازی میکنی؟؟؟؟؟؟؟/[/div][/quote]
نه میگم هفته دوم بازی فروختم اکانتمو[/div][/quote]
چند؟بگو ماهم خواستیم بفروشیم قیمتا دستمون باشه؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.