بازیکنان عزیز برای من سوال شده که دژکوب توی این بازی به چه دردی میخوره؟
وقتی با دژکوب حمله میزنی (نبرد) موجب میشه دیوار مدافع خراب شده و تلفات شما کمتر بشه.
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]miranamax[/b][/div][div]بازیکنان عزیز برای من سوال شده که دژکوب توی این بازی به چه دردی میخوره؟[/div][/quote]
وقتی با دژکوب حمله میزنی (نبرد) موجب میشه دیوار مدافع خراب شده و تلفات شما کمتر بشه. ;)
درسته اما وقتی بالستیک باشه که از دیوار محافظت کنه تازه دژکوب کاربردی میشه . در غیر اینصورت همون منجنیق کار دژکوب رو میکنه. به نظر من ساختتن دژکوب منابع حروم کنه.
درسته اما وقتی بالستیک باشه که از دیوار محافظت کنه تازه دژکوب کاربردی میشه . در غیر اینصورت همون منجنیق کار دژکوب رو میکنه. به نظر من ساختتن دژکوب منابع حروم کنه.
داش بالستیک چیه؟توهم میزنیا نصف شبی : بگیر بخواب
این مطلب در 1394/09/02 01:52:34 نوشته شده است و در 1394/09/02 01:52:52 ویرایش شده است .
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]miranamax[/b][/div][div]درسته اما وقتی بالستیک باشه که از دیوار محافظت کنه تازه دژکوب کاربردی میشه . در غیر اینصورت همون منجنیق کار دژکوب رو میکنه. به نظر من ساختتن دژکوب منابع حروم کنه. [/div][/quote]
داش بالستیک چیه؟توهم میزنیا نصف شبی : :| :lol: بگیر بخواب
دم شما گرم داداشی. خیلی گلی. بابا همون تیرکمن گنده هاست که تیرهای اژدها کش باهاش میزنن. توی امپراطوری هایجاویدان بود . خیلی کاربرد داره. حمله به شهر دشمن فوق العاده سخت میشه و باید حساب شده حمله بزنی.
دم شما گرم داداشی. خیلی گلی. بابا همون تیرکمن گنده هاست که تیرهای اژدها کش باهاش میزنن. توی امپراطوری هایجاویدان بود . خیلی کاربرد داره. حمله به شهر دشمن فوق العاده سخت میشه و باید حساب شده حمله بزنی.
آره پیشنهاد میکنم از کمان های آتشین به جای کمان های چوبی هم استفاده بشه چون قدرت بیشتری دارن..
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]miranamax[/b][/div][div]دم شما گرم داداشی. خیلی گلی. بابا همون تیرکمن گنده هاست که تیرهای اژدها کش باهاش میزنن. توی امپراطوری هایجاویدان بود . خیلی کاربرد داره. حمله به شهر دشمن فوق العاده سخت میشه و باید حساب شده حمله بزنی. [/div][/quote]
آره پیشنهاد میکنم از کمان های آتشین به جای کمان های چوبی هم استفاده بشه چون قدرت بیشتری دارن.. :| :| :roll:
محل استقرار بالستیک روی برجهای دیوار شهر هست و کاربردش بیشتر دفاعیه تا حمله .البته توی حمله هم به دیوار حمله میکند. کار اصلیش تار ومار کردن ارتش دشمن و حمله به سواره نظام از روی برجها میباشد. اگر شهری به بالستیک مجهز باشه .بدون دژکوب و منجنیق نمیشه بهش حله کرد و رد صورت حمله شکست صد درصد خواهد بود و بیشتر از نصف ارتش حمله کننده نابود میشود.
محل استقرار بالستیک روی برجهای دیوار شهر هست و کاربردش بیشتر دفاعیه تا حمله .البته توی حمله هم به دیوار حمله میکند. کار اصلیش تار ومار کردن ارتش دشمن و حمله به سواره نظام از روی برجها میباشد. اگر شهری به بالستیک مجهز باشه .بدون دژکوب و منجنیق نمیشه بهش حله کرد و رد صورت حمله شکست صد درصد خواهد بود و بیشتر از نصف ارتش حمله کننده نابود میشود.
کدوم دهاتش رو نمیدونم اما توی جنگهای قرون وسطی ارتش فرانسه با بالستیک حمله میکرد. .سعی میکنم اسم دهات رو برات پیدا کنم .اما اگه پیدا نشد به بزرگی خودت همه رو ببخش.
حالا کی بهت حمله کرده اینقدر ناراحتی؟
این مطلب در 1394/09/02 18:04:31 نوشته شده است و در 1394/09/02 18:14:04 ویرایش شده است .
کدوم دهاتش رو نمیدونم اما توی جنگهای قرون وسطی ارتش فرانسه با بالستیک حمله میکرد. .سعی میکنم اسم دهات رو برات پیدا کنم .اما اگه پیدا نشد به بزرگی خودت همه رو ببخش.
حالا کی بهت حمله کرده اینقدر ناراحتی؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.