حرام است
حرام است یک دختر نامحرم به دیگران افتخار کند مگه نع گومر ؟؟
In the name of god
[quote][div][b]mina147[/b][/div][div]چقدر شما ها باهوشین[b].بهتون افتخار میکنم[/b][/div][/quote]
:icon_2:
حرام است :icon_3:
حرام است یک دختر نامحرم به دیگران افتخار کند :roll: مگه نع گومر ؟؟ :?
حرام است
هههههه
پاتوق شما فقط قسمت پرسش و پاسخ هست ؟
[quote][div][b]mina147[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]mina147[/b][/div][div]چقدر شما ها باهوشین[b].بهتون افتخار میکنم[/b][/div][/quote]
حرام است یک دختر نامحرم به دیگران افتخار کند :roll: مگه نع گومر ؟؟ :?[/div][/quote]
هههههه:icon_4::icon_4:[/div][/quote]
پاتوق شما فقط قسمت پرسش و پاسخ هست ؟ :|
حرام است
هههههه
با اینکی دشمن هستی ولی باهات موافقم
In the name of god
[quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]mina147[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]mina147[/b][/div][div]چقدر شما ها باهوشین[b].بهتون افتخار میکنم[/b][/div][/quote]
حرام است یک دختر نامحرم به دیگران افتخار کند :roll: مگه نع گومر ؟؟ :?[/div][/quote]
پاتوق شما فقط قسمت پرسش و پاسخ هست ؟ :|[/div][/quote]
با اینکی دشمن هستی ولی باهات موافقم :icon_0:
حرام است
هههههه
با اینکی دشمن هستی ولی باهات موافقم
دشمن
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]fatemehrostami1378[/b][/div][div][quote][div][b]mina147[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]mina147[/b][/div][div]چقدر شما ها باهوشین[b].بهتون افتخار میکنم[/b][/div][/quote]
پاتوق شما فقط قسمت پرسش و پاسخ هست ؟ :|[/div][/quote]
با اینکی دشمن هستی ولی باهات موافقم :icon_0:[/div][/quote]
دشمن :shock::shock:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.