سلام خدمت تیم مدیریت عصر پادشاهان
من از طرف بچههای سرور ۶ این تاپیکو میزارم همون کسانی که سرورهای ۴ و ۳ قهرمان شدن و اسمشونو در وبلاگ زدید
چندتا گلگی داریم که فکر میکنیم کاملا منطقی هست و حرف غیر منطقی نزدیم
در مورد جوایز سرور ۶ به این صورت که شما در وبلاگ زدید جایزه سرور کلاسیک و اکسپرس و سوپر اکسپرس یکسان هست
آیا از نظر منطق این انصاف است ؟ سروری که ۲۰۰روز وقت انرژی میگیره بیخوابی میگیره بیشتر از ۶ ماه وقت میگیره هزینهای که میکنیم به کنار
با سرورهای اکسپرس و سوپر اکسپرس که ۴۰تا ۱۰۰روز طول میکش یکسان باشه ؟!
در حالتی که قسمت جوایز ۳بار تاحالا ویرایش شده
سرور کلاسیک با سرور جایزه بزرگ ۷۰ روز فرق داره یعنی کلاسیک ۲۰۰روز جایزه بزرگ ۲۷۰روز
خوب چه کاری بود هیشکی سرور کلاسیک ثبتنام نمیکرد سروری که ۴۰.۰۰۰بازیکن ثبتنام کردن
با سرورهای اکسپرس و سوپر اکسپرس یکسان باشه؟
فک میکنم این یکم بی انصافی و غیر منطقی باشه
تقاضا داریم که به این موضوع حتما رسیدگی کنید
اگر لازم بود بگید تا بگم همهٔ بچهها بیان و اینجا پست بزارن
منتظر جوابهای پشتیبانی هستیم
خیلی ممنون...
من از طرف بچههای سرور ۶ این تاپیکو میزارم همون کسانی که سرورهای ۴ و ۳ قهرمان شدن و اسمشونو در وبلاگ زدید
چندتا گلگی داریم که فکر میکنیم کاملا منطقی هست و حرف غیر منطقی نزدیم
در مورد جوایز سرور ۶ به این صورت که شما در وبلاگ زدید جایزه سرور کلاسیک و اکسپرس و سوپر اکسپرس یکسان هست
آیا از نظر منطق این انصاف است ؟ سروری که ۲۰۰روز وقت انرژی میگیره بیخوابی میگیره بیشتر از ۶ ماه وقت میگیره هزینهای که میکنیم به کنار
با سرورهای اکسپرس و سوپر اکسپرس که ۴۰تا ۱۰۰روز طول میکش یکسان باشه ؟!
در حالتی که قسمت جوایز ۳بار تاحالا ویرایش شده
سرور کلاسیک با سرور جایزه بزرگ ۷۰ روز فرق داره یعنی کلاسیک ۲۰۰روز جایزه بزرگ ۲۷۰روز
خوب چه کاری بود هیشکی سرور کلاسیک ثبتنام نمیکرد سروری که ۴۰.۰۰۰بازیکن ثبتنام کردن
با سرورهای اکسپرس و سوپر اکسپرس یکسان باشه؟
فک میکنم این یکم بی انصافی و غیر منطقی باشه
تقاضا داریم که به این موضوع حتما رسیدگی کنید
اگر لازم بود بگید تا بگم همهٔ بچهها بیان و اینجا پست بزارن
منتظر جوابهای پشتیبانی هستیم
خیلی ممنون...
نظرسنجی
- افرادی که موافق هستن جوایز بیشتر شه
- افرادی که مخالف هستن
این مطلب در 1391/08/22 20:08:03 نوشته شده است و در 1391/08/23 04:05:14 ویرایش شده است .
هر وقت دیدی حریف داره برنده میشه یه لبخند بزن تا به بردش شک کنه