فرهان حسینی
legend quickon
کوروش00
legend quickon
سلام خدمت پشتیبان عزیز
سوال ما این بود که چرا این سرور با سرورهای دیگه یکسان هست ؟!فکر میکنم منظور رو خوب نرسوندیم
اگه به این شکل باشه که کسی اصلا سرور کلاسیک بازی نمیکنه ۱۵۰تا شهر و این همه زمان بر
درحالی که شما سرور کلاسیک جایزه بزرگ گذاشتید که تفاوت داره
فکر میکنم اگه واقعاً این شرایط یکسان بمونه حتا ۱نفر هم تو سرور کلاسیک بعدی ثبتنام نکنه
چون من به شخص وقتی که تو این سرور گذاشتم
میتونستم خیلی راحت تو سرور ۷ و ۸ بذارم و همزمان بازی کنم در حالی که این ۲تا سرور زودتر از سرور ۶ هم به
پایان میرسه
این واقعاً ضعف بزرگیه باید یه انگیزه در سرورهای کلاسیک وجود داشته باشه
وگرنه من قول میدم در سرور کلاسیکهای آینده عضویت ۰ باشه
بالاخره باید یک تفاوت بین سرورها باشه تا بازیکنها با انگیزای که دارن نوع سرور خودشون رو انتخاب کنن
فک کنم توضیحات کافی داده شد...خب شما اگه مشکل با جایزه هاش داری... کلاسیک بازی نکن
فکر میکنم از شما سوال نکردم
طرف سوالام کاملا مشخص پس لطف کن جواباتو واسه خودت نگاه در
اگه لازم شد از شما هم سوال میکنم دوست خوبم پس تو هر مساله ای دخالت نکن
سلام.
اگه شما داداش گل طرف حسابت مدیر یا کارشناس بود.میتونستی پیام بهشون بدی.ولی وقتی تو انجمن عمومی کردی.باید همه در اون شرکت کنند.ممنون.
دوست عزیز جواب من به کورش۰۰ کاملا واضحه مشخص و اینکه ایشون گفت اگه ناراحتی بازی نکن
و من در جوابش اینو گفتم
و من در سوال که پرسیدم فرد مخاطبم گفتم کارشناس بازی نگفتم کوروش۰۰
میتونست کورش بیاد بگه از نظر من اینه نه اینکه بیاد اینجوری جواب منو بده
پس لطف الکی بحثو جنایی نکن
یچیز جالب تر اینکه جوابهای این دوستمون چرا حذف شده ؟bingo55521
۱صفحه از انجمن هم حذف شده
خیلی جالبه یسری حرفا حذف میشه
و دست کاری میشه
این مطلب در 1391/08/25 17:22:15 نوشته شده است و در 1391/08/25 17:22:43 ویرایش شده است .
هر وقت دیدی حریف داره برنده میشه یه لبخند بزن تا به بردش شک کنه
[quote][div][b]فرهان حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]legend quickon[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]legend quickon[/b][/div][div]سلام خدمت پشتیبان عزیز
سوال ما این بود که چرا این سرور با سرورهای دیگه یکسان هست ؟!فکر میکنم منظور رو خوب نرسوندیم
اگه به این شکل باشه که کسی اصلا سرور کلاسیک بازی نمیکنه ۱۵۰تا شهر و این همه زمان بر
درحالی که شما سرور کلاسیک جایزه بزرگ گذاشتید که تفاوت داره
فکر میکنم اگه واقعاً این شرایط یکسان بمونه حتا ۱نفر هم تو سرور کلاسیک بعدی ثبتنام نکنه
چون من به شخص وقتی که تو این سرور گذاشتم
میتونستم خیلی راحت تو سرور ۷ و ۸ بذارم و همزمان بازی کنم در حالی که این ۲تا سرور زودتر از سرور ۶ هم به
پایان میرسه
این واقعاً ضعف بزرگیه باید یه انگیزه در سرورهای کلاسیک وجود داشته باشه
وگرنه من قول میدم در سرور کلاسیکهای آینده عضویت ۰ باشه
بالاخره باید یک تفاوت بین سرورها باشه تا بازیکنها با انگیزای که دارن نوع سرور خودشون رو انتخاب کنن[/div][/quote]
فک کنم توضیحات کافی داده شد...خب شما اگه مشکل با جایزه هاش داری... کلاسیک بازی نکن;)[/div][/quote]
فکر میکنم از شما سوال نکردم
طرف سوالام کاملا مشخص پس لطف کن جواباتو واسه خودت نگاه در
اگه لازم شد از شما هم سوال میکنم دوست خوبم پس تو هر مساله ای دخالت نکن[/div][/quote]
سلام.
اگه شما داداش گل طرف حسابت مدیر یا کارشناس بود.میتونستی پیام بهشون بدی.ولی وقتی تو انجمن عمومی کردی.باید همه در اون شرکت کنند.ممنون.;)[/div][/quote]
دوست عزیز جواب من به کورش۰۰ کاملا واضحه مشخص و اینکه ایشون گفت اگه ناراحتی بازی نکن
و من در جوابش اینو گفتم
و من در سوال که پرسیدم فرد مخاطبم گفتم کارشناس بازی نگفتم کوروش۰۰
میتونست کورش بیاد بگه از نظر من اینه نه اینکه بیاد اینجوری جواب منو بده
پس لطف الکی بحثو جنایی نکن
یچیز جالب تر اینکه جوابهای این دوستمون چرا حذف شده ؟bingo55521
۱صفحه از انجمن هم حذف شده
خیلی جالبه یسری حرفا حذف میشه
و دست کاری میشه