اگر به شهر من حمله کنن سرباز ها خودشون از شهر محا فظ می کنن یا نه
بله در صورت حمله به شهر شما نیرو هایی که در شر شما مستقر هستند به طور خودکار دفاع خواهند کرد.
موفق و پیروز باشید
وخته رفتنه
[quote][div][b]asa47[/b][/div][div]اگر به شهر من حمله کنن سرباز ها خودشون از شهر محا فظ می کنن یا نه[/div][/quote]
بله در صورت حمله به شهر شما نیرو هایی که در شر شما مستقر هستند به طور خودکار دفاع خواهند کرد.
موفق و پیروز باشید
بله
البته باید تعداد سربازهای شما بیشتر از مهاجم باشه تا تو جنگ برنده باشید
فقط باید تعدادشون بیشتر باشه اینکه سربازام از چه نوعی باشن مهم نیست مثلا نباید نیزه دار و کماندارم بیشتر باشه خوب چون میخواد دفاع کنه دیگه
[quote][div][b]devil love[/b][/div][div]بله
البته باید تعداد سربازهای شما بیشتر از مهاجم باشه تا تو جنگ برنده باشید;)[/div][/quote]
فقط باید تعدادشون بیشتر باشه اینکه سربازام از چه نوعی باشن مهم نیست مثلا نباید نیزه دار و کماندارم بیشتر باشه خوب چون میخواد دفاع کنه دیگه
بله
البته باید تعداد سربازهای شما بیشتر از مهاجم باشه تا تو جنگ برنده باشید
اینم مهمه
برای دفاع نیزه دار و شوالیه خوبه برای حمله شوالیه و کماندار و شمشیر زن برای غارت هم من خودم از مهاجر استفاده میکنم
بستگی به سطح دفاع و حمله هم داره
[/code][/code]به یکی میگن ساعت چنده میگه مگه من ساعتم :
[quote][div][b]والی شاه[/b][/div][div][quote][div][b]devil love[/b][/div][div]بله
البته باید تعداد سربازهای شما بیشتر از مهاجم باشه تا تو جنگ برنده باشید;)[/div][/quote]
فقط باید تعدادشون بیشتر باشه اینکه سربازام از چه نوعی باشن مهم نیست مثلا نباید نیزه دار و کماندارم بیشتر باشه خوب چون میخواد دفاع کنه دیگه[/div][/quote]
اینم مهمه
برای دفاع نیزه دار و شوالیه خوبه برای حمله شوالیه و کماندار و شمشیر زن برای غارت هم من خودم از مهاجر استفاده میکنم
بستگی به سطح دفاع و حمله هم داره
اگر به شهر من حمله کنن سرباز ها خودشون از شهر محا فظ می کنن یا نه
ببخشید منظورتون را متوجه نشدم
وقتیکه انلاین نباشه رو داره میگه
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]asa47[/b][/div][div]اگر به شهر من حمله کنن سرباز ها خودشون از شهر محا فظ می کنن یا نه[/div][/quote]
ببخشید منظورتون را متوجه نشدم[/div][/quote]
وقتیکه انلاین نباشه رو داره میگه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.