بله
البته باید تعداد سربازهای شما بیشتر از مهاجم باشه تا تو جنگ برنده باشید
فقط باید تعدادشون بیشتر باشه اینکه سربازام از چه نوعی باشن مهم نیست مثلا نباید نیزه دار و کماندارم بیشتر باشه خوب چون میخواد دفاع کنه دیگه
اینم مهمه
برای دفاع نیزه دار و شوالیه خوبه برای حمله شوالیه و کماندار و شمشیر زن برای غارت هم من خودم از مهاجر استفاده میکنم
بستگی به سطح دفاع و حمله هم داره
عزیزم اشتباه نگوشوالیه وشمشیرزن خصلت هجومی دارن ولی کمان ونیزه دفاعشون خوبه وکمان غارتش عالیه یعنی حمله منابع بالا
من نمی دنم به بعضی بچه هاچی بگم
[quote][div][b]جویبار[/b][/div][div][quote][div][b]والی شاه[/b][/div][div][quote][div][b]devil love[/b][/div][div]بله
البته باید تعداد سربازهای شما بیشتر از مهاجم باشه تا تو جنگ برنده باشید;)[/div][/quote]
فقط باید تعدادشون بیشتر باشه اینکه سربازام از چه نوعی باشن مهم نیست مثلا نباید نیزه دار و کماندارم بیشتر باشه خوب چون میخواد دفاع کنه دیگه[/div][/quote]
اینم مهمه
برای دفاع نیزه دار و شوالیه خوبه برای حمله شوالیه و کماندار و شمشیر زن برای غارت هم من خودم از مهاجر استفاده میکنم
بستگی به سطح دفاع و حمله هم داره[/div][/quote]
عزیزم اشتباه نگوشوالیه وشمشیرزن خصلت هجومی دارن ولی کمان ونیزه دفاعشون خوبه وکمان غارتش عالیه یعنی حمله منابع بالا
اگر به شهر من حمله کنن سرباز ها خودشون از شهر محا فظ می کنن یا نه
سلام و درود.
در صورتی که گزینه " مخفی کردن ارتش در جنگل به ازای هر بار حمله دشمن " رو با 2 سکه در بخش " قابلیت های ویژه " فعال نکرده باشید نیروهای شما سوای از هجومی یا دفاعی بودن در برابر مهاجم گریز داده نمیشه و دفاع میکنن.
در وقتی هم که شما آنلاین نباشید سرور ادامه داره چون اطلاعات بر روی سرور اصلی شرکت قرار داره که 24 ساعت فعال هست.
امیدوارم کامل باشه جوابم.
با احترام
مجتبی
دنیا پر از تباهی است،نه بخاطر وجود آدمهای بد،بلکه بخاطر سکوت آدمهای خوب...!!!
s12:مدافع سرور
[quote][div][b]asa47[/b][/div][div]اگر به شهر من حمله کنن سرباز ها خودشون از شهر محا فظ می کنن یا نه[/div][/quote]
سلام و درود.
در صورتی که گزینه " [b]مخفی کردن ارتش در جنگل به ازای هر بار حمله دشمن [/b] " رو با 2 سکه در بخش "[b] قابلیت های ویژه [/b]" فعال نکرده باشید نیروهای شما سوای از هجومی یا دفاعی بودن در برابر مهاجم گریز داده نمیشه و دفاع میکنن.
در وقتی هم که شما آنلاین نباشید سرور ادامه داره چون اطلاعات بر روی سرور اصلی شرکت قرار داره که 24 ساعت فعال هست.
امیدوارم کامل باشه جوابم.:geek:
با احترام
مجتبی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.