از نظر من هیچ کدومش رو نمیشه به اون یکی برتری داد.
تو این زمونه برای کسب علم به ثروت نیاز دارید.
و برای کسب ثروت هم به علم نیاز دارید.
لازم به ذکر هستش که بگم علم صرفا به این نمیگن که زبان فارسی رو 20 بشی.
باید تو نظر سنجی این سه تا گزینه رو میزاشتی!!!
1- علم بهتر است
2- ثروت بهتر است.
3- هر دو.
خداحافظ برای همیشه
از نظر من هیچ کدومش رو نمیشه به اون یکی برتری داد.
تو این زمونه برای کسب علم به ثروت نیاز دارید.
و برای کسب ثروت هم به علم نیاز دارید.
لازم به ذکر هستش که بگم علم صرفا به این نمیگن که زبان فارسی رو 20 بشی.
باید تو نظر سنجی این سه تا گزینه رو میزاشتی!!!
1- علم بهتر است
2- ثروت بهتر است.
3- هر دو.
علم برای چی یاد میگری تا به چی برسی؟
جوابه اینو بده خودت میفهمی جوابو.... بهتره که از علم به ثروث برسی !!!
صرفا آموختن علم برای کسب ثروت نیست.
مثلا کسی که تعلیم میبینه و زبان انگلیسی رو یاد میگیره برای کسب ثروته ؟
و یا کسی که تاریخ رو میخونه و تعلیم میبینه برای کسب ثروته؟
علم نوعی غذا هستش.
همانطور که جسم شما به غذا نیاز دارد روح شما هم دارد.
حالا تغزیه ی روح چیست؟ علم.
شما اگه یک ماه کم غذا بخوری و نیاز های بدنت برآورده نشه کم کم لاغر میشی گونه های صورتت میره تو. عضلات بدنت ریز تر و ریز تر میشه و در نتیجه از بر و رو میفتی از هیکل هم میفتی.
حالا روح هم همینطوره!
تو قرآن اومده و خدا گفته آیا کسانی که نمیدانند با کسانی که میدانند برابرند این حرف تو قرآن زده شده که نشانه ی مهم بودن علم است. و در هیچ جای قرآن گفته نشده که آنهایی که ثروت زیاد دارند از آنهایی که ثروت کمتری دارند برترند و آنها را برابر دانسته است
با کمی تفکر میشه فهمید علم بهتر است یا ثروت.
خداحافظ برای همیشه
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div]علم برای چی یاد میگری تا به چی برسی؟
جوابه اینو بده خودت میفهمی جوابو....
[b]بهتره که از علم به ثروث برسی !!![/b][/div][/quote]
صرفا آموختن علم برای کسب ثروت نیست.
مثلا کسی که تعلیم میبینه و زبان انگلیسی رو یاد میگیره برای کسب ثروته ؟
و یا کسی که تاریخ رو میخونه و تعلیم میبینه برای کسب ثروته؟
علم نوعی غذا هستش.
همانطور که جسم شما به غذا نیاز دارد روح شما هم دارد.
حالا تغزیه ی روح چیست؟ علم.
شما اگه یک ماه کم غذا بخوری و نیاز های بدنت برآورده نشه کم کم لاغر میشی گونه های صورتت میره تو. عضلات بدنت ریز تر و ریز تر میشه و در نتیجه از بر و رو میفتی از هیکل هم میفتی.
حالا روح هم همینطوره!
تو قرآن اومده و خدا گفته [b]آیا کسانی که نمیدانند با کسانی که میدانند برابرند[/b] این حرف تو قرآن زده شده که نشانه ی مهم بودن علم است. و در هیچ جای قرآن گفته نشده که آنهایی که ثروت زیاد دارند از آنهایی که ثروت کمتری دارند برترند و آنها را برابر دانسته است
با کمی تفکر میشه فهمید علم بهتر است یا ثروت.
حرفه شما کاملا متین من با در نظر گرفتن شرایط جامعه گفتم در حال حاضر ثروت بهتره به نظره من تو این زمونه اگه پول نداشته باشی هیچ کاری نمیتونی بکنی نمونه کوچکش همین بازی عصرپادشاهان کسایی که پول دارند قشنگ خرج میکنند جایزه هاشم میبرند کسایی که خرج نمیکنند فارم اونا میشن که اکثر اوقات تویه دنیای واقعی هم همین طوریه
:همه دوست دارند که به بهشت بروند اما هیچکس دوست ندارد بمیرد برای رفتن به بهشت اول باید بمیرید
حرفه شما کاملا متین من با در نظر گرفتن شرایط جامعه گفتم در حال حاضر ثروت بهتره به نظره من تو این زمونه اگه پول نداشته باشی هیچ کاری نمیتونی بکنی نمونه کوچکش همین بازی عصرپادشاهان کسایی که پول دارند قشنگ خرج میکنند جایزه هاشم میبرند کسایی که خرج نمیکنند فارم اونا میشن که اکثر اوقات تویه دنیای واقعی هم همین طوریه
آره دیگه منم گفتم هر جفتش به اندازه هم.
منم مثال برای عصر پادشاهان میزنم:
3 نفر رو در نظر میگیریم
1- سکه میزنه. (بازی رو خوب بلد نیست)
2- سکه میزنه. (کار بلد هستش. یه جورایی قشنگ باز رو بلده)
3-سکه نمیزنه (بازی رو بلد هستش)
1-خب نگاه کن اولی فقط پول داره و هیچ چی بلد نیست میتونه پیشرفت کنه اما کمتر
2- دومی پول داره و بازی رو بلده. این میشه یکی از بزرگترین همر های سرور و قدرتمند ترین ها.
3- سومی سکه نمیزنه. این بازی رو بلده اما چون پول نداره میتونه پیشرفت کنه اما کمتر
توی دنیای واقعی هم همینه کسی که پول و علم رو با هم داره به بهترین نحو زندگی میکنه
اما کسایی که یکی رو دارند و یکی رو ندارند ی جای زندگیشون میلنگه.
خداحافظ برای همیشه
[quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div]حرفه شما کاملا متین من با در نظر گرفتن شرایط جامعه گفتم در حال حاضر ثروت بهتره به نظره من تو این زمونه اگه پول نداشته باشی هیچ کاری نمیتونی بکنی نمونه کوچکش همین بازی عصرپادشاهان کسایی که پول دارند قشنگ خرج میکنند جایزه هاشم میبرند کسایی که خرج نمیکنند فارم اونا میشن که اکثر اوقات تویه دنیای واقعی هم همین طوریه[/div][/quote]
آره دیگه منم گفتم هر جفتش به اندازه هم.
منم مثال برای عصر پادشاهان میزنم:
3 نفر رو در نظر میگیریم
1- سکه میزنه. (بازی رو خوب بلد نیست)
2- سکه میزنه. (کار بلد هستش. یه جورایی قشنگ باز رو بلده)
3-سکه نمیزنه (بازی رو بلد هستش)
1-خب نگاه کن اولی فقط پول داره و هیچ چی بلد نیست میتونه پیشرفت کنه اما کمتر
2- دومی پول داره و بازی رو بلده. این میشه یکی از بزرگترین همر های سرور و قدرتمند ترین ها.
3- سومی سکه نمیزنه. این بازی رو بلده اما چون پول نداره میتونه پیشرفت کنه اما کمتر
توی دنیای واقعی هم همینه کسی که پول و علم رو با هم داره به بهترین نحو زندگی میکنه
اما کسایی که یکی رو دارند و یکی رو ندارند ی جای زندگیشون میلنگه.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.