انده نتیجه رو گرفتیم ثروت از علم بهتر است نقطه سر خط
واسه مشق شبت دو صفحه بنویس که خوب یاد بگیری ثروت بهتره
شما چقد تا حالا خودتون نوشتید. مطمئنا خیلی زیاد بوده
نه من مادرزادیی میدونستم ثروت بهتره بنویس مشقتو چونه نزن دیگه
عزیزم ما این مشقو بابامون تو بچگیش نوشت و فقط رفت دنبال ثروت. الآن خدارو شکر از لحاظ ثروت مشکلی نداریم.
اما این عین حرف بابامه که دنبال ثروت رفته: علم بهترهبعدش ثروت
خداحافظ برای همیشه
[quote][div][b]sakson[/b][/div][div][quote][div][b]black swan[/b][/div][div][quote][div][b]sakson[/b][/div][div][quote][div][b]black swan[/b][/div][div][quote][div][b]sakson[/b][/div][div]پس نتیجه گرفتیم که ثروت از علم بهتره:mrgreen:[/div][/quote]
واقعا عجب نتیجه گیری درست و منطقی ای کردید.:lol:[/div][/quote]
انده نتیجه رو گرفتیم ثروت از علم بهتر است نقطه سر خط
واسه مشق شبت دو صفحه بنویس که خوب یاد بگیری ثروت بهتره[/div][/quote]
شما چقد تا حالا خودتون نوشتید. مطمئنا خیلی زیاد بوده:lol:[/div][/quote]
نه من مادرزادیی میدونستم ثروت بهتره :mrgreen:بنویس مشقتو چونه نزن دیگه:ugeek:[/div][/quote]
عزیزم ما این مشقو بابامون تو بچگیش نوشت و فقط رفت دنبال ثروت. الآن خدارو شکر از لحاظ ثروت مشکلی نداریم.
اما این عین حرف بابامه که دنبال ثروت رفته: [b]علم بهتره[/b] [b]بعدش ثروت[/b]
خب شما داری فقط از لحاظ مالی نگاه میکنی به قضیه.
اتفاقا با این حرفتون شدیدا مخالفم. سر کار های دولتی آره باید مدرک داشته باشه و پارتی. گفتم فقط دولتی
اما تو شرکت های خصوصی بغیر از مدرک باید علمش رو داشته باشی. قبل از استخدام ازتون مصاحبه میشه. در صورت نداشتن علم شما 999 تا مدرک هم بیاری قبولتون نمیکنند.
خوب نکنند میریم دولتی حححححححححح
خب بزار خیالتون رو راحت کنم. شما اگه علم نداشته باشی کنکور قبول نمیشی و مجبوری بری دانشگاه آزاد و یا علمی کاربردی و....
شما در صورتی میتونید برید کار دولتی بگیرید که مدرک دانشگاه دولتی داشته باشید و اگر شما مدرک دانشگاه دولتی نداشته باشی تو کار دولتی هم......
فیلم تموم شده میگی تایتانیک زنه بود یا مرد؟
دایی من میگم ثروت خوبه تو داری میری تو مدرک گرفتن؟ثروت داشته باشی مدرک واس چیته
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd
[quote][div][b]black swan[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]black swan[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div]واسه اینکه بتونی سرکار بری مدرک لارمه نه علم[/div][/quote]
خب شما داری فقط از لحاظ مالی نگاه میکنی به قضیه.
اتفاقا با این حرفتون شدیدا مخالفم. سر کار های دولتی آره باید مدرک داشته باشه و پارتی. گفتم فقط دولتی
اما تو شرکت های خصوصی بغیر از مدرک باید علمش رو داشته باشی. قبل از استخدام ازتون مصاحبه میشه. در صورت نداشتن علم شما 999 تا مدرک هم بیاری قبولتون نمیکنند. ;)[/div][/quote]
خوب نکنند میریم دولتی حححححححححح[/div][/quote]
خب بزار خیالتون رو راحت کنم. شما اگه علم نداشته باشی کنکور قبول نمیشی و مجبوری بری دانشگاه آزاد و یا علمی کاربردی و....
شما در صورتی میتونید برید کار دولتی بگیرید که مدرک دانشگاه دولتی داشته باشید و اگر شما مدرک دانشگاه دولتی نداشته باشی تو کار دولتی هم......[/div][/quote]
فیلم تموم شده میگی تایتانیک زنه بود یا مرد؟
دایی من میگم ثروت خوبه تو داری میری تو مدرک گرفتن؟ثروت داشته باشی مدرک واس چیته
اگه از اول تاپیک کل پست ها رو بخونید میفهمید که من چی میگم.
اگه علم نبود شما همی صفحه کلیدی که جلوته هم نبود و یا همون مانیتورت.
درسته که اینا به پول هم نیاز داشته که ساخته بشه. اما در مرحله اول علم بوده که همین چیزایی که گفتم رو تقدیم حضورتون کرده.
خداحافظ برای همیشه
درسته که اینا به پول هم نیاز داشته که ساخته بشه. اما در مرحله اول علم بوده که همین چیزایی که گفتم رو تقدیم حضورتون کرده.
دایی تو صدات از جای گرم بلند میشه کل کل نکن کماکان ثروت
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd
[quote][div][b]black swan[/b][/div][div]اگه از اول تاپیک کل پست ها رو بخونید میفهمید که من چی میگم.
درسته که اینا به پول هم نیاز داشته که ساخته بشه. اما در مرحله اول علم بوده که همین چیزایی که گفتم رو تقدیم حضورتون کرده.[/div][/quote]
آخه کجای صدام از جای گرم بلند میشه.
تازه ببخشید من با شما کل کل نمیکنم فقط دوست داشتم با هم به ی نقطه مشترک برسیم. همین
خداحافظ برای همیشه
[quote][div][b]sakson[/b][/div][div][quote][div][b]black swan[/b][/div][div]اگه از اول تاپیک کل پست ها رو بخونید میفهمید که من چی میگم.
درسته که اینا به پول هم نیاز داشته که ساخته بشه. اما در مرحله اول علم بوده که همین چیزایی که گفتم رو تقدیم حضورتون کرده.[/div][/quote]
دایی تو صدات از جای گرم بلند میشه کل کل نکن کماکان ثروت[/div][/quote]
آخه کجای صدام از جای گرم بلند میشه.
تازه ببخشید من با شما کل کل نمیکنم فقط دوست داشتم با هم به ی نقطه مشترک برسیم. همین
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.