چرا ما الکی تو این بازی پول خرج میکنیم تو سرور 11 دقیقان معلومه همه جایزه ها رو اتحاد ایران متحد گرفته جایزه های خوب رو نه الکی ها رو صد در صد دارن حق خوری میکنند البته چیز تازه نیست اینجا ایران هستش اینم یه بازی ایرانی چه توقع داری شما عدالت رعایت ش . من از الان میگم اتحاد ایران متحد کتیبه جاویدن رو میگیره و جایزه اصلی بازی رو میبره
نظرسنجی
درسته
غلط
این مطلب در 1392/01/04 11:00:08 نوشته شده است و در 1392/01/04 11:00:47 ویرایش شده است .
همیشه تنها
چرا ما الکی تو این بازی پول خرج میکنیم تو سرور 11 دقیقان معلومه همه جایزه ها رو اتحاد ایران متحد گرفته جایزه های خوب رو نه الکی ها رو صد در صد دارن حق خوری میکنند البته چیز تازه نیست اینجا ایران هستش اینم یه بازی ایرانی چه توقع داری شما عدالت رعایت ش . من از الان میگم اتحاد ایران متحد کتیبه جاویدن رو میگیره و جایزه اصلی بازی رو میبره
عزیز من راست میگه دیگه کلید طلایی که یک دونه تو100 در 100 من هم نیست.الان نقشه رو بربو نگاه کنsadegh t شش تا گنجینه گرفته ولی من فقط یک گنجینه اطرافمه.گنجینه ها رو هم هر کی بگیره ان قدر نیرو ی محافظ داره که نمیشه بهش چپ نگاه کنی.
[quote][div][b]devil love[/b][/div][div]هنوز که کلیدای طلایی رو کسی نگرفته :?[/div][/quote]
عزیز من راست میگه دیگه کلید طلایی که یک دونه تو100 در 100 من هم نیست.الان نقشه رو بربو نگاه کنsadegh t شش تا گنجینه گرفته ولی من فقط یک گنجینه اطرافمه.گنجینه ها رو هم هر کی بگیره ان قدر نیرو ی محافظ داره که نمیشه بهش چپ نگاه کنی.
اینکه یکی کنار شهراش یک اردوگاهه یا یکی دیگه 6 تا این ربطی به حق خوری نداره
الان خوده من یه اکانت با 100 تا جمعیت دارم حدود 5 -6 اوردوگاه تو 20*20 ــشه
عضو اتحاد هم نیستم
به این نمیشه گفت که من پارتی دارم چون دوروبرم پر اردوگاهه
شانسی دیگه
برای چی سبک بازی استراتژیکیه چون شما باید تو همه چیز از جمله شهر سازی با برنامه جلو برید
[quote][div][b]یشدهثم[/b][/div][div][quote][div][b]devil love[/b][/div][div]هنوز که کلیدای طلایی رو کسی نگرفته :?[/div][/quote]
عزیز من راست میگه دیگه کلید طلایی که یک دونه تو100 در 100 من هم نیست.الان نقشه رو بربو نگاه کنsadegh t شش تا گنجینه گرفته ولی من فقط یک گنجینه اطرافمه.گنجینه ها رو هم هر کی بگیره ان قدر نیرو ی محافظ داره که نمیشه بهش چپ نگاه کنی.[/div][/quote]
اینکه یکی کنار شهراش یک اردوگاهه یا یکی دیگه 6 تا این ربطی به حق خوری نداره:shock:
الان خوده من یه اکانت با 100 تا جمعیت دارم حدود 5 -6 اوردوگاه تو 20*20 ــشه:?
عضو اتحاد هم نیستم 8-)
به این نمیشه گفت که من پارتی دارم چون دوروبرم پر اردوگاهه ;)
شانسی دیگه :roll:
برای چی سبک بازی استراتژیکیه چون شما باید تو همه چیز از جمله شهر سازی با برنامه جلو برید :shock:
من کلا پول توی این سرور خرج نکردم چون از این سرور ها خوشم نمیاد
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]iragsarlak[/b][/div][div]چرا ما الکی تو این بازی پول خرج میکنیم تو سرور 11 دقیقان معلومه همه جایزه ها رو اتحاد ایران متحد گرفته جایزه های خوب رو نه الکی ها رو صد در صد دارن حق خوری میکنند البته چیز تازه نیست اینجا ایران هستش اینم یه بازی ایرانی چه توقع داری شما عدالت رعایت ش . من از الان میگم اتحاد ایران متحد کتیبه جاویدن رو میگیره و جایزه اصلی بازی رو میبره [/div][/quote]
من کلا پول توی این سرور خرج نکردم چون از این سرور ها خوشم نمیاد
اون موقع کسی نگرفته بود ولی جوانمردان با این که رتبش هزاره کلید طلایی گرفته فک کنم فقط سرباز ساخته
این مطلب در 1392/01/05 13:21:55 نوشته شده است و در 1392/01/05 13:22:09 ویرایش شده است .
[quote][div][b]javadkhof[/b][/div][div][quote][div][b]devil love[/b][/div][div]هنوز که کلیدای طلایی رو کسی نگرفته :?[/div][/quote]
چرا 3 نفر گرفتن 2 تاش ون ایران متحدن [/div][/quote]
اون موقع کسی نگرفته بود ولی جوانمردان با این که رتبش هزاره کلید طلایی گرفته فک کنم فقط سرباز ساخته:P
در مورد اینگونه مسائلی که شما مطرح کردین قبلا هم چندین بار صحبت شده و توضیحات کافی ارائه شده . پس لازم نمیبینم دوباره توضیح بدم ...
بعضی از دوستان به دلیل مسائل شخصی همچین برداشتهایی دارند از بازی و جو موجود در بازی رو با اصطلاحاتی مثل پارتی بازی و دست بردن در بازی توسط عده ای خاص دچار هرج و مرج میکنند ... ولی باید یک نکته رو بهتون توضیح بدم ...
معنی بازی استراتژی این هست که بتونی یک اتحاد خوب تشکیل بدی که به مناطق مختلف نقشه دسترسی داشته باشی تا در هربخش نقشه که گنجینه و ... وجود داره بهش دسترسی داشته باشید و بتونید هم اتحادیتون رو برای گرفتن گنجینه حمایت کنید و الی آخر ...
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
[quote][div][b]iragsarlak[/b][/div][div]چرا ما الکی تو این بازی پول خرج میکنیم تو سرور 11 دقیقان معلومه همه جایزه ها رو اتحاد ایران متحد گرفته جایزه های خوب رو نه الکی ها رو صد در صد دارن حق خوری میکنند البته چیز تازه نیست اینجا ایران هستش اینم یه بازی ایرانی چه توقع داری شما عدالت رعایت ش . من از الان میگم اتحاد ایران متحد کتیبه جاویدن رو میگیره و جایزه اصلی بازی رو میبره [/div][/quote]
در مورد اینگونه مسائلی که شما مطرح کردین قبلا هم چندین بار صحبت شده و توضیحات کافی ارائه شده . پس لازم نمیبینم دوباره توضیح بدم ...
بعضی از دوستان به دلیل مسائل شخصی همچین برداشتهایی دارند از بازی و جو موجود در بازی رو با اصطلاحاتی مثل پارتی بازی و دست بردن در بازی توسط عده ای خاص دچار هرج و مرج میکنند ... ولی باید یک نکته رو بهتون توضیح بدم ...
معنی بازی استراتژی این هست که بتونی یک اتحاد خوب تشکیل بدی که به مناطق مختلف نقشه دسترسی داشته باشی تا در هربخش نقشه که گنجینه و ... وجود داره بهش دسترسی داشته باشید و بتونید هم اتحادیتون رو برای گرفتن گنجینه حمایت کنید و الی آخر ...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.