چرا ما الکی تو این بازی پول خرج میکنیم تو سرور 11 دقیقان معلومه همه جایزه ها رو اتحاد ایران متحد گرفته جایزه های خوب رو نه الکی ها رو صد در صد دارن حق خوری میکنند البته چیز تازه نیست اینجا ایران هستش اینم یه بازی ایرانی چه توقع داری شما عدالت رعایت ش . من از الان میگم اتحاد ایران متحد کتیبه جاویدن رو میگیره و جایزه اصلی بازی رو میبره
جایزه نتونستی بیگیری چرا حرص میخوری؟
به عشق یه نفر به بازیم ادامه میدم حسین شعبانی(jangjo)
[quote][div][b]iragsarlak[/b][/div][div]چرا ما الکی تو این بازی پول خرج میکنیم تو سرور 11 دقیقان معلومه همه جایزه ها رو اتحاد ایران متحد گرفته جایزه های خوب رو نه الکی ها رو صد در صد دارن حق خوری میکنند البته چیز تازه نیست اینجا ایران هستش اینم یه بازی ایرانی چه توقع داری شما عدالت رعایت ش . من از الان میگم اتحاد ایران متحد کتیبه جاویدن رو میگیره و جایزه اصلی بازی رو میبره [/div][/quote]
جایزه نتونستی بیگیری چرا حرص میخوری؟;);)
من کلید طلایی رو پیدا کردم فقط مرد میخوام به اردوگاه حمله کنه.خیلی سرباز داره
من ۴ تا سرباز نیزه دار سطح 3479782564629106538 دارم مختصات بده تا حمله کنم
آیدی ریدکال
5709108
دوستان انجمنی
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]من کلید طلایی رو پیدا کردم فقط مرد میخوام به اردوگاه حمله کنه.خیلی سرباز داره[/div][/quote]
سطح 3479782564629106538 ؟؟
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]mehrab 1[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]من کلید طلایی رو پیدا کردم فقط مرد میخوام به اردوگاه حمله کنه.خیلی سرباز داره[/div][/quote]
من ۴ تا سرباز نیزه دار سطح 3479782564629106538 دارم مختصات بده تا حمله کنم [/div][/quote]
بعله
آیدی ریدکال
5709108
دوستان انجمنی
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]mehrab 1[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]من کلید طلایی رو پیدا کردم فقط مرد میخوام به اردوگاه حمله کنه.خیلی سرباز داره[/div][/quote]
من ۴ تا سرباز نیزه دار سطح 3479782564629106538 دارم مختصات بده تا حمله کنم [/div][/quote]
سطح 3479782564629106538 ؟؟[/div][/quote]
بعله:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
چیدمان اردوگاه های گینگیزها در روی نقشه به صورت کاملا اتفاقی و بر اساس وضعیت جاهای خالی و تراکم شهرها انجام می شود.
البته جوایز دقیقا به چهار قسمت تقسیم می شوند و در هر یک از چهار قسمت نقشه یک چهارم از جوایز قرار دارند. اما در آن یک چهارم، چیدمان کاملا اتفاقی است و به صورت ماشینی انجام می شود.
یک اشتباه بزرگ برخی بازیکنان و اتحاد ها این است که شهرهای خودشان را کنار یکدیگر می سازند، با این کار هم تراکم شهرها در یک نقطه زیاد می شود و هم دیگر فضای خالی برای اردوگاه های گینگیزها وجود ندارد.
در یک بازی استراتژیک شما باید شهرهای خودتان را به صورت پرداکنده در قسمت های مختلف ایجاد نمایید، تا دسترسی به همه بخش ها داشته باشید.
موفق و پیروز باشید
+ انجمن بازی: محلی برای همفکری روی مسائل فنی بازی.
+ راهنمای بازی: دفترچه راهنمای بازی.
+ وبلاگ بازی: همه رخ دادهای جدید در مورد بازی.
+ پشتیبانی: پیگیری سوالات و مشکلات خصوصی.
واحد پشتیبانی در تمام ایام سال بدون تعطیلی از ساعت 8:00 الی 20:00 پاسخگویی شما عزیزان هستند.
چیدمان اردوگاه های گینگیزها در روی نقشه به صورت کاملا اتفاقی و بر اساس وضعیت جاهای خالی و تراکم شهرها انجام می شود.
البته جوایز دقیقا به چهار قسمت تقسیم می شوند و در هر یک از چهار قسمت نقشه یک چهارم از جوایز قرار دارند. اما در آن یک چهارم، چیدمان کاملا اتفاقی است و به صورت ماشینی انجام می شود.
یک اشتباه بزرگ برخی بازیکنان و اتحاد ها این است که شهرهای خودشان را کنار یکدیگر می سازند، با این کار هم تراکم شهرها در یک نقطه زیاد می شود و هم دیگر فضای خالی برای اردوگاه های گینگیزها وجود ندارد.
در یک بازی استراتژیک شما باید شهرهای خودتان را به صورت پرداکنده در قسمت های مختلف ایجاد نمایید، تا دسترسی به همه بخش ها داشته باشید.
چقدر نیرو داره ؟ اگه اشتباه کنم و تغییر نکرده باشه باید حدود 250 هزارتا باشه. درسته؟
---------------
کارشناس بازی
البته بهتره با توجه به سطح منابعتون هر 3 - 4 یا 5 شهر بهم چسبیده باشن و بقیه حدود 40 خونه فاصله داشته باشه.
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]من کلید طلایی رو پیدا کردم فقط مرد میخوام به اردوگاه حمله کنه.خیلی سرباز داره[/div][/quote]
چقدر نیرو داره ؟ اگه اشتباه کنم و تغییر نکرده باشه باید حدود 250 هزارتا باشه. درسته؟:?:
---------------
[quote][div][b]کارشناس بازی[/b][/div][div]چیدمان اردوگاه های گینگیزها در روی نقشه به صورت کاملا اتفاقی و بر اساس وضعیت جاهای خالی و تراکم شهرها انجام می شود.
در یک بازی استراتژیک شما باید شهرهای خودتان را به صورت پرداکنده در قسمت های مختلف ایجاد نمایید، تا دسترسی به همه بخش ها داشته باشید.[/div][/quote]
البته بهتره با توجه به سطح منابعتون هر 3 - 4 یا 5 شهر بهم چسبیده باشن و بقیه حدود 40 خونه فاصله داشته باشه.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.