بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
چرا اینجوری شده سرور آخه مثل قبلش کنید مثلا همون جوری که پیاما و نقشه و آمار و ... بالا بود نیرو ها و منابع پایین صفحه و فلات ایران و قرون وسطی هم خودتون انتخاب کنید خواهش میکنم
نظرسنجی
موافق
مخالف
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
چرا اینجوری شده سرور آخه مثل قبلش کنید مثلا همون جوری که پیاما و نقشه و آمار و ... بالا بود نیرو ها و منابع پایین صفحه و فلات ایران و قرون وسطی هم خودتون انتخاب کنید خواهش میکنم
من کاملا موفقم قبلا راحت با گوشی بازی میکردم ولی الان تو گوشی صفحه خیلی نزدیکه مثلا گزارش لشکر کشی نصفش نمایش داده میشه نصفش معلوم نیست قابلیت زوم رو نداره
من کاملا موفقم قبلا راحت با گوشی بازی میکردم ولی الان تو گوشی صفحه خیلی نزدیکه مثلا گزارش لشکر کشی نصفش نمایش داده میشه نصفش معلوم نیست قابلیت زوم رو نداره
واقعا قبلا خیلیییی بیشتر حال میداد الان دل ادم میگیره
اگه لب تاب داری خب چی بهتره برو توی فضا باز بشین مثل پارک بازی تو مثل بچه های آدم بکن تا دلتم نگیره مردمی که هم از جلوت رد میشن رو هم نگاه می کنی
اگه لب تاب نداری برو بخر ، به من چه ، والا
In the name of god
[quote][div][b]dashmohammad[/b][/div][div]واقعا قبلا خیلیییی بیشتر حال میداد الان دل ادم میگیره [/div][/quote]
اگه لب تاب داری خب چی بهتره برو توی فضا باز بشین مثل پارک بازی تو مثل بچه های آدم بکن تا دلتم نگیره مردمی که هم از جلوت رد میشن رو هم نگاه می کنی :D
اگه لب تاب نداری برو بخر ، به من چه ، والا :icon_13:
اگه لب تاب داری خب چی بهتره برو توی فضا باز بشین مثل پارک بازی تو مثل بچه های آدم بکن تا دلتم نگیره مردمی که هم از جلوت رد میشن رو هم نگاه می کنی
یا حسین الشهید
خورشید دو تا بود آنروز....
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]dashmohammad[/b][/div][div]واقعا قبلا خیلیییی بیشتر حال میداد الان دل ادم میگیره [/div][/quote]
اگه لب تاب داری خب چی بهتره برو توی فضا باز بشین مثل پارک بازی تو مثل بچه های آدم بکن تا دلتم نگیره مردمی که هم از جلوت رد میشن رو هم نگاه می کنی :D
اگه لب تاب نداری برو بخر ، به من چه ، والا :icon_13:[/div][/quote]
:|
what the faz
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]dashmohammad[/b][/div][div]واقعا قبلا خیلیییی بیشتر حال میداد الان دل ادم میگیره [/div][/quote]
what the faz :|
what the faz
هه ، تو اومدی داری به من می گی فازم چیه ، برو عامو
In the name of god
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]dashmohammad[/b][/div][div]واقعا قبلا خیلیییی بیشتر حال میداد الان دل ادم میگیره [/div][/quote]
what the faz :|[/div][/quote]
:geek:
هه ، تو اومدی داری به من می گی فازم چیه ، برو عامو :icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.