واقعا قبلا خیلیییی بیشتر حال میداد الان دل ادم میگیره
اگه لب تاب داری خب چی بهتره برو توی فضا باز بشین مثل پارک بازی تو مثل بچه های آدم بکن تا دلتم نگیره مردمی که هم از جلوت رد میشن رو هم نگاه می کنی
اگه لب تاب نداری برو بخر ، به من چه ، والا
what the faz
هه ، تو اومدی داری به من می گی فازم چیه ، برو عامو
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]dashmohammad[/b][/div][div]واقعا قبلا خیلیییی بیشتر حال میداد الان دل ادم میگیره [/div][/quote]
اگه لب تاب داری خب چی بهتره برو توی فضا باز بشین مثل پارک بازی تو مثل بچه های آدم بکن تا دلتم نگیره مردمی که هم از جلوت رد میشن رو هم نگاه می کنی :D
اگه لب تاب نداری برو بخر ، به من چه ، والا :icon_13:[/div][/quote]
what the faz :|[/div][/quote]
:geek:
هه ، تو اومدی داری به من می گی فازم چیه ، برو عامو :icon_4:[/div][/quote]
:shock:
سه سال بچه ها خودشونو کشتن تا یکم ظاهرش تغییر کنه از بس تکراری شده بود حالا تو یکی اومدی میگه عین قبل کنین؟؟
دوتا سرور بازی کنن عادت میکنی
همه ی اون بچه ها که میگفتن عوض کنین حالا به غلط کردن افتادن
یا حسین الشهید
خورشید دو تا بود آنروز....
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]سه سال بچه ها خودشونو کشتن تا یکم ظاهرش تغییر کنه از بس تکراری شده بود حالا تو یکی اومدی میگه عین قبل کنین؟؟
دوتا سرور بازی کنن عادت میکنی[/div][/quote]
همه ی اون بچه ها که میگفتن عوض کنین حالا به غلط کردن افتادن :icon_10:
سه سال بچه ها خودشونو کشتن تا یکم ظاهرش تغییر کنه از بس تکراری شده بود حالا تو یکی اومدی میگه عین قبل کنین؟؟
لایک واقعا.
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]سه سال بچه ها خودشونو کشتن تا یکم ظاهرش تغییر کنه از بس تکراری شده بود حالا تو یکی اومدی میگه عین قبل کنین؟؟
همه ی اون بچه ها که میگفتن عوض کنین حالا به غلط کردن افتادن :icon_10:[/div][/quote]
لایک واقعا.:icon_1:
لایک واقعا.
چه تاپیک پر لایکی
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]گومر2[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]سه سال بچه ها خودشونو کشتن تا یکم ظاهرش تغییر کنه از بس تکراری شده بود حالا تو یکی اومدی میگه عین قبل کنین؟؟
همه ی اون بچه ها که میگفتن عوض کنین حالا به غلط کردن افتادن :icon_10:[/div][/quote]
لایک واقعا.:icon_1:[/div][/quote]
چه تاپیک پر لایکی
یادش بخیر چه روزایی داشتیم
تابستونا صب ساعت 4 بلند میشدم برا غارت چه حال و هوایی بود
سرور 16 مخصوصا یادش بخیر
دم بچه های اون موقع هم گرم خییلی باحال تر بودن
یادش بخیر چه روزایی داشتیم
تابستونا صب ساعت 4 بلند میشدم برا غارت چه حال و هوایی بود
سرور 16 مخصوصا یادش بخیر;);););)
دم بچه های اون موقع هم گرم خییلی باحال تر بودن :icon_3::icon_7::icon_7::icon_7:
من بعد یه سال خرده الان اومدم باید بگم که بازی کاملا چاییده هم از این نظر ک ایشون گفتن این چه تغییریه الان نصف صفحه ک پریده برای دیدن بقیه چیزا هم کتو کادره باید موسو بیاری پایین تا مثلا تنضیماتو بازی کنی اما اون وقت هم صفحه روکامل میدیدی هم همه چیز قشنگ معلوم و جمع و جور بود حالا فقط اعصاب خرد کن ترو شلوغ تر شده
حالا من بعد یه سال خرده اومدم میبینم گرافیک بعضی از سربازا و خونه ها ساده تر و زشت تر شده نمیدونم هم چرا این کارو کردن من نمیدونم چرا همش روز به روز خراب تر میشه من بهترین سروری بازی کردم همون سرور7(s7)بود ک هم شهرا رو نقشه زیبا بود و هم اینکه همه گرافیک و بقیه چیزا نرمال بودن خیلیم باهاش راحت بودم و از اومدن س8مسخره بازیا در تغییر همه چی شرو شد (دوستانی ک س7بودن میدونن ک در مورد چی صحبت میکنم و چقد اوضاع بهتر بود)
این مطلب در 1394/06/29 12:05:28 نوشته شده است و در 1394/06/29 12:07:02 ویرایش شده است .
FROZEN THRONE
◘به خدا نگو من یه مشکل بزرگ دارم.به مشکل بگو من یه خدای بزرگ دارم◘
SHIRAZ
من بعد یه سال خرده الان اومدم باید بگم که بازی کاملا چاییده هم از این نظر ک ایشون گفتن این چه تغییریه الان نصف صفحه ک پریده برای دیدن بقیه چیزا هم کتو کادره باید موسو بیاری پایین تا مثلا تنضیماتو بازی کنی اما اون وقت هم صفحه روکامل میدیدی هم همه چیز قشنگ معلوم و جمع و جور بود حالا فقط اعصاب خرد کن ترو شلوغ تر شده
حالا من بعد یه سال خرده اومدم میبینم گرافیک بعضی از سربازا و خونه ها ساده تر و زشت تر شده نمیدونم هم چرا این کارو کردن من نمیدونم چرا همش روز به روز خراب تر میشه من بهترین سروری بازی کردم همون سرور7(s7)بود ک هم شهرا رو نقشه زیبا بود و هم اینکه همه گرافیک و بقیه چیزا نرمال بودن خیلیم باهاش راحت بودم و از اومدن س8مسخره بازیا در تغییر همه چی شرو شد (دوستانی ک س7بودن میدونن ک در مورد چی صحبت میکنم و چقد اوضاع بهتر بود):icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.