عزیزم برای ارتقای یه قهرمان شوالیه یا کمان از سطح20 به 21 حداقل 50-60 امتیاز تجربه نیاز است . و هزچی سطح بالاتر باشه برای ارتقا امتیاز تجربه بیشتری نسبت به سطوح قبل لازم است
یکی بود یکی نبود ....
. . . . فقط یکی مــــرد بـــود !!
عزیزم برای ارتقای یه قهرمان شوالیه یا کمان از سطح20 به 21 حداقل 50-60 امتیاز تجربه نیاز است . و هزچی سطح بالاتر باشه برای ارتقا امتیاز تجربه بیشتری نسبت به سطوح قبل لازم است :icon_7: :icon_10:
عزیزم برای ارتقای یه قهرمان شوالیه یا کمان از سطح20 به 21 حداقل 50-60 امتیاز تجربه نیاز است . و هزچی سطح بالاتر باشه برای ارتقا امتیاز تجربه بیشتری نسبت به سطوح قبل لازم است
لطفا راجع به چیزی که نمیدونید نظر ندید
60 امتیاز تجربه؟؟؟؟
بــــــــی ادعــــــــــــا
[quote][div][b]mhs-e[/b][/div][div]عزیزم برای ارتقای یه قهرمان شوالیه یا کمان از سطح20 به 21 حداقل [b]50-60 امتیاز تجربه[/b] نیاز است . و هزچی سطح بالاتر باشه برای ارتقا امتیاز تجربه بیشتری نسبت به سطوح قبل لازم است :icon_7: :icon_10:[/div][/quote]
60 امتیاز تجربه؟؟؟؟
60 امتیاز تجربه؟؟؟؟
عرفان غارتت چنده
Moein4321
[quote][div][b]mohammadbalal[/b][/div][div][quote][div][b]mhs-e[/b][/div][div]عزیزم برای ارتقای یه قهرمان شوالیه یا کمان از سطح20 به 21 حداقل [b]50-60 امتیاز تجربه[/b] نیاز است . و هزچی سطح بالاتر باشه برای ارتقا امتیاز تجربه بیشتری نسبت به سطوح قبل لازم است :icon_7: :icon_10:[/div][/quote]
60 امتیاز تجربه؟؟؟؟
[/div][/quote]
عرفان غارتت چنده:icon_4:
60 امتیاز تجربه؟؟؟؟
عرفان غارتت چنده
گیر دادیا
[quote][div][b]ali_lover2[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadbalal[/b][/div][div][quote][div][b]mhs-e[/b][/div][div]عزیزم برای ارتقای یه قهرمان شوالیه یا کمان از سطح20 به 21 حداقل [b]50-60 امتیاز تجربه[/b] نیاز است . و هزچی سطح بالاتر باشه برای ارتقا امتیاز تجربه بیشتری نسبت به سطوح قبل لازم است :icon_7: :icon_10:[/div][/quote]
60 امتیاز تجربه؟؟؟؟
[/div][/quote]
عرفان غارتت چنده:icon_4:[/div][/quote]
گیر دادیا :icon_2:
60 امتیاز تجربه؟؟؟؟
جهت استحضار جناب 10 سرور تجربه باید عرض کنم که مقدار دقیق امتیاز تجربه مورد نیاز برای ارتقای کمان 20 به 21 ، 60امتیاز و برای ارتقای شوالیه 20 به 21 ،72امتیاز میباشد. تکـــــــــبـــــیــــــــــر
حالا من مینویسم :
لطفا راجع به چیزی که نمیدونید نظر ندید !!!!!!!
یکی بود یکی نبود ....
[quote][div][b]mohammadbalal[/b][/div][div][quote][div][b]mhs-e[/b][/div][div]عزیزم برای ارتقای یه قهرمان شوالیه یا کمان از سطح20 به 21 حداقل [b]50-60 امتیاز تجربه[/b] نیاز است . و هزچی سطح بالاتر باشه برای ارتقا امتیاز تجربه بیشتری نسبت به سطوح قبل لازم است :icon_7: :icon_10:[/div][/quote]
60 امتیاز تجربه؟؟؟؟
[/div][/quote]
جهت استحضار جناب 10 سرور تجربه باید عرض کنم که مقدار دقیق امتیاز تجربه مورد نیاز برای ارتقای کمان 20 به 21 ، 60امتیاز و برای ارتقای شوالیه 20 به 21 ،72امتیاز میباشد. :icon_10: تکـــــــــبـــــیــــــــــر :icon_12:
حالا من مینویسم :
لطفا راجع به چیزی که نمیدونید نظر ندید !!!!!!! :icon_4:
60 امتیاز تجربه؟؟؟؟
جهت استحضار جناب 10 سرور تجربه باید عرض کنم که مقدار دقیق امتیاز تجربه مورد نیاز برای ارتقای کمان 20 به 21 ، 60امتیاز و برای ارتقای شوالیه 20 به 21 ،72امتیاز میباشد. تکـــــــــبـــــیــــــــــر
حالا من مینویسم :
عزیزم من از سرور 10 بودم ولی دلیل نمیشه که همیشه با یه اکانت مرکزی بیام این 10 سروره
بعد شما خودت فک کردی کسی که کمانش سطح 100 هست چقدر باید حمله زده باشه؟
[quote][div][b]mhs-e[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadbalal[/b][/div][div][quote][div][b]mhs-e[/b][/div][div]عزیزم برای ارتقای یه قهرمان شوالیه یا کمان از سطح20 به 21 حداقل [b]50-60 امتیاز تجربه[/b] نیاز است . و هزچی سطح بالاتر باشه برای ارتقا امتیاز تجربه بیشتری نسبت به سطوح قبل لازم است :icon_7: :icon_10:[/div][/quote]
60 امتیاز تجربه؟؟؟؟
[/div][/quote]
جهت استحضار جناب 10 سرور تجربه باید عرض کنم که مقدار دقیق امتیاز تجربه مورد نیاز برای ارتقای کمان 20 به 21 ، 60امتیاز و برای ارتقای شوالیه 20 به 21 ،72امتیاز میباشد. :icon_10: تکـــــــــبـــــیــــــــــر :icon_12:
حالا من مینویسم :
لطفا راجع به چیزی که نمیدونید نظر ندید !!!!!!! :icon_4:[/div][/quote]
عزیزم من از سرور 10 بودم ولی دلیل نمیشه که همیشه با یه اکانت مرکزی بیام این 10 سروره
60 امتیاز تجربه؟؟؟؟
حالا من مینویسم :
ینی الان شک داری به حرف من ؟؟؟؟
واسه دوستمون که تازه وارده حدودی گفتم دستش بیاد چه خبره ولی واسه شما جهت اطلاع دقیقشو گفتم . شما میتونی برای اطمینان امتحان کنی . سطح 100 حداقل چندکیلو امتیاز تجربه خرج کرده داداشم
یکی بود یکی نبود ....
[quote][div][b]mohammadbalal[/b][/div][div][quote][div][b]mhs-e[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadbalal[/b][/div][div][quote][div][b]mhs-e[/b][/div][div]عزیزم برای ارتقای یه قهرمان شوالیه یا کمان از سطح20 به 21 حداقل [b]50-60 امتیاز تجربه[/b] نیاز است . و هزچی سطح بالاتر باشه برای ارتقا امتیاز تجربه بیشتری نسبت به سطوح قبل لازم است :icon_7: :icon_10:[/div][/quote]
60 امتیاز تجربه؟؟؟؟
[/div][/quote]
حالا من مینویسم :
لطفا راجع به چیزی که نمیدونید نظر ندید !!!!!!! :icon_4:[/div][/quote]
بعد شما خودت فک کردی کسی که کمانش سطح 100 هست چقدر باید حمله زده باشه؟[/div][/quote]
ینی الان شک داری به حرف من ؟؟؟؟ :shock:
واسه دوستمون که تازه وارده حدودی گفتم دستش بیاد چه خبره ولی واسه شما جهت اطلاع دقیقشو گفتم . شما میتونی برای اطمینان امتحان کنی . سطح 100 حداقل چندکیلو امتیاز تجربه خرج کرده داداشم :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.