عزیزم برای ارتقای یه قهرمان شوالیه یا کمان از سطح20 به 21 حداقل 50-60 امتیاز تجربه نیاز است . و هزچی سطح بالاتر باشه برای ارتقا امتیاز تجربه بیشتری نسبت به سطوح قبل لازم است
لطفا راجع به چیزی که نمیدونید نظر ندید
60 امتیاز تجربه؟؟؟؟
جهت استحضار جناب 10 سرور تجربه باید عرض کنم که مقدار دقیق امتیاز تجربه مورد نیاز برای ارتقای کمان 20 به 21 ، 60امتیاز و برای ارتقای شوالیه 20 به 21 ،72امتیاز میباشد. تکـــــــــبـــــیــــــــــر
حالا من مینویسم :
لطفا راجع به چیزی که نمیدونید نظر ندید !!!!!!!
عزیزم من از سرور 10 بودم ولی دلیل نمیشه که همیشه با یه اکانت مرکزی بیام این 10 سروره
بعد شما خودت فک کردی کسی که کمانش سطح 100 هست چقدر باید حمله زده باشه؟
ینی الان شک داری به حرف من ؟؟؟؟
واسه دوستمون که تازه وارده حدودی گفتم دستش بیاد چه خبره ولی واسه شما جهت اطلاع دقیقشو گفتم . شما میتونی برای اطمینان امتحان کنی . سطح 100 حداقل چندکیلو امتیاز تجربه خرج کرده داداشم
ببین
امتیاز پایه + سطح هجوم یا دفاع قهرمان تقسیم بر 5
و امتیاز پایه کماندار 15 یعنی اگه هجومش سطح 20 باشه هجومش
میشه
20+15=35
35/5=7
7 امتیاز برای ارتفا قهرمان کماندار از سطح بیست به بیستو یک مورد نیاز است
هیچکدومش درست نیست درسته تو بازی اینو نوشتخ یعنی واسه سطح 100 کلا 23 امتیاز میخواد یعنی طرف با تلفات کم کماندار 100 میکنه اشتباهه پس
بــــــــی ادعــــــــــــا
[quote][div][b]lost 1[/b][/div][div][quote][div][b]mhs-e[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadbalal[/b][/div][div][quote][div][b]mhs-e[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadbalal[/b][/div][div][quote][div][b]mhs-e[/b][/div][div]عزیزم برای ارتقای یه قهرمان شوالیه یا کمان از سطح20 به 21 حداقل [b]50-60 امتیاز تجربه[/b] نیاز است . و هزچی سطح بالاتر باشه برای ارتقا امتیاز تجربه بیشتری نسبت به سطوح قبل لازم است :icon_7: :icon_10:[/div][/quote]
60 امتیاز تجربه؟؟؟؟
[/div][/quote]
جهت استحضار جناب 10 سرور تجربه باید عرض کنم که مقدار دقیق امتیاز تجربه مورد نیاز برای ارتقای کمان 20 به 21 ، 60امتیاز و برای ارتقای شوالیه 20 به 21 ،72امتیاز میباشد. :icon_10: تکـــــــــبـــــیــــــــــر :icon_12:
حالا من مینویسم :
لطفا راجع به چیزی که نمیدونید نظر ندید !!!!!!! :icon_4:[/div][/quote]
عزیزم من از سرور 10 بودم ولی دلیل نمیشه که همیشه با یه اکانت مرکزی بیام این 10 سروره
بعد شما خودت فک کردی کسی که کمانش سطح 100 هست چقدر باید حمله زده باشه؟[/div][/quote]
ینی الان شک داری به حرف من ؟؟؟؟ :shock:
واسه دوستمون که تازه وارده حدودی گفتم دستش بیاد چه خبره ولی واسه شما جهت اطلاع دقیقشو گفتم . شما میتونی برای اطمینان امتحان کنی . سطح 100 حداقل چندکیلو امتیاز تجربه خرج کرده داداشم :icon_10:[/div][/quote]
[b]ببین
میشه
20+15=35
35/5=7
[/b]
:icon_10:[/div][/quote]
هیچکدومش درست نیست درسته تو بازی اینو نوشتخ یعنی واسه سطح 100 کلا 23 امتیاز میخواد یعنی طرف با تلفات کم کماندار 100 میکنه اشتباهه پس
عزیزم برای ارتقای یه قهرمان شوالیه یا کمان از سطح20 به 21 حداقل 50-60 امتیاز تجربه نیاز است . و هزچی سطح بالاتر باشه برای ارتقا امتیاز تجربه بیشتری نسبت به سطوح قبل لازم است
60 امتیاز تجربه؟؟؟؟
جهت استحضار جناب 10 سرور تجربه باید عرض کنم که مقدار دقیق امتیاز تجربه مورد نیاز برای ارتقای کمان 20 به 21 ، 60امتیاز و برای ارتقای شوالیه 20 به 21 ،72امتیاز میباشد. تکـــــــــبـــــیــــــــــر
حالا من مینویسم :
واسه دوستمون که تازه وارده حدودی گفتم دستش بیاد چه خبره ولی واسه شما جهت اطلاع دقیقشو گفتم . شما میتونی برای اطمینان امتحان کنی . سطح 100 حداقل چندکیلو امتیاز تجربه خرج کرده داداشم
ببین
میشه
20+15=35
35/5=7
بله تو سطح صد بیستو سه تا میخاد دیگه یه حساب کتاب ساده انقد سخته
این مطلب در 1394/05/25 20:22:17 نوشته شده است و در 1394/05/25 20:22:41 ویرایش شده است .
[quote][div][b]mohammadbalal[/b][/div][div][quote][div][b]lost 1[/b][/div][div][quote][div][b]mhs-e[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadbalal[/b][/div][div][quote][div][b]mhs-e[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadbalal[/b][/div][div][quote][div][b]mhs-e[/b][/div][div]عزیزم برای ارتقای یه قهرمان شوالیه یا کمان از سطح20 به 21 حداقل [b]50-60 امتیاز تجربه[/b] نیاز است . و هزچی سطح بالاتر باشه برای ارتقا امتیاز تجربه بیشتری نسبت به سطوح قبل لازم است :icon_7: :icon_10:[/div][/quote]
60 امتیاز تجربه؟؟؟؟
[/div][/quote]
جهت استحضار جناب 10 سرور تجربه باید عرض کنم که مقدار دقیق امتیاز تجربه مورد نیاز برای ارتقای کمان 20 به 21 ، 60امتیاز و برای ارتقای شوالیه 20 به 21 ،72امتیاز میباشد. :icon_10: تکـــــــــبـــــیــــــــــر :icon_12:
حالا من مینویسم :
بعد شما خودت فک کردی کسی که کمانش سطح 100 هست چقدر باید حمله زده باشه؟[/div][/quote]
واسه دوستمون که تازه وارده حدودی گفتم دستش بیاد چه خبره ولی واسه شما جهت اطلاع دقیقشو گفتم . شما میتونی برای اطمینان امتحان کنی . سطح 100 حداقل چندکیلو امتیاز تجربه خرج کرده داداشم :icon_10:[/div][/quote]
[b]ببین
میشه
20+15=35
35/5=7
[/b]
هیچکدومش درست نیست درسته تو بازی اینو نوشتخ یعنی واسه سطح 100 کلا 23 امتیاز میخواد یعنی طرف با تلفات کم کماندار 100 میکنه اشتباهه پس[/div][/quote]
بله تو سطح صد بیستو سه تا میخاد دیگه یه حساب کتاب ساده انقد سخته :icon_10:
60 امتیاز تجربه؟؟؟؟
حالا من مینویسم :
ببین
میشه
20+15=35
35/5=7
آقا من اصلاح میکنم .. کماندار 20 به 21 ، 19تا میخاد .. اشتباه لپی شد . من 3بار ارتقا دادم شد 60تا . حواسم به 3 بارش نبود.
19 والسلام . ختم جلسه .. خخخخ
یکی بود یکی نبود ....
. . . . فقط یکی مــــرد بـــود !!
[quote][div][b]mohammadbalal[/b][/div][div][quote][div][b]lost 1[/b][/div][div][quote][div][b]mhs-e[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadbalal[/b][/div][div][quote][div][b]mhs-e[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadbalal[/b][/div][div][quote][div][b]mhs-e[/b][/div][div]عزیزم برای ارتقای یه قهرمان شوالیه یا کمان از سطح20 به 21 حداقل [b]50-60 امتیاز تجربه[/b] نیاز است . و هزچی سطح بالاتر باشه برای ارتقا امتیاز تجربه بیشتری نسبت به سطوح قبل لازم است :icon_7: :icon_10:[/div][/quote]
60 امتیاز تجربه؟؟؟؟
[/div][/quote]
حالا من مینویسم :
[b]ببین
میشه
20+15=35
35/5=7
[/b]
هیچکدومش درست نیست درسته تو بازی اینو نوشتخ یعنی واسه سطح 100 کلا 23 امتیاز میخواد یعنی طرف با تلفات کم کماندار 100 میکنه اشتباهه پس[/div][/quote]
آقا من اصلاح میکنم .. کماندار 20 به 21 ، 19تا میخاد .. اشتباه لپی شد . من 3بار ارتقا دادم شد 60تا . حواسم به 3 بارش نبود.
19 والسلام . ختم جلسه .. خخخخ :icon_4:
:icon_3: :icon_3:
آقا جواب این بنده خدارو بدین اینا چیه که سرش دعوا میکنید
عزیزم اگه کمانت سطح 20 هستش 19 تا می خواد
15+(20/5)==15+4=19
تموم شد رفت
بالارو نخوندی ؟ قبلا ختم جلسه اعلام شده عزیزم
یکی بود یکی نبود ....
. . . . فقط یکی مــــرد بـــود !!
[quote][div][b]nimabekhanvar[/b][/div][div]آقا جواب این بنده خدارو بدین اینا چیه که سرش دعوا میکنید
عزیزم اگه کمانت سطح 20 هستش 19 تا می خواد
15+(20/5)==15+4=19
تموم شد رفت[/div][/quote]
بالارو نخوندی ؟ قبلا ختم جلسه اعلام شده عزیزم :icon_4:
60 امتیاز تجربه؟؟؟؟
حالا من مینویسم :
شما پز 10 سرور تجربه رو نده .... من حدود 30 سرور سابقه دارم .....
البته سابقه دارم .... تجربه ندارم ... خخخخخخخ
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]mhs-e[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadbalal[/b][/div][div][quote][div][b]mhs-e[/b][/div][div]عزیزم برای ارتقای یه قهرمان شوالیه یا کمان از سطح20 به 21 حداقل [b]50-60 امتیاز تجربه[/b] نیاز است . و هزچی سطح بالاتر باشه برای ارتقا امتیاز تجربه بیشتری نسبت به سطوح قبل لازم است :icon_7: :icon_10:[/div][/quote]
60 امتیاز تجربه؟؟؟؟
[/div][/quote]
حالا من مینویسم :
شما پز 10 سرور تجربه رو نده .... من حدود 30 سرور سابقه دارم .....
البته سابقه دارم .... تجربه ندارم ... خخخخخخخ
من ۱۷ تا تجربه نظامی دارم که وقتی می خوام به پهلونم انتقال بدم میگه تجربه شما کافی نیست
به خدا خیلی رو مخه راهلش رو بهم بگین
باز هم غلط املایی لطفا با دقت بنویسید:
من ۱۷ تا تجربه نظامی دارم که وقتی می خوام به پهلونم انتقال بدم میگه تجربه شما کافی نیست
به خدا خیلی رو مخه راهلش رو بهم بگین
[quote][div][b]-m.g-[/b][/div][div]من ۱۷ تا تجربه نظامی دارم که وقتی می خوام به پهلونم انتقال بدم میگه تجربه شما کافی نیست
به خدا خیلی رو مخه راهلش رو بهم بگین[/div][/quote]
باز هم غلط املایی لطفا با دقت بنویسید:
من [b]۱۷ تا[/b] تجربه نظامی دارم که وقتی می خوام به [b]پهلونم انتقال بدم[/b] میگه تجربه شما کافی نیست
به خدا خیلی رو مخه [b]راهلش[/b] رو بهم بگین
:icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10:
خوب راححلش اسونه البته بستگی به نوع قهرمانت داره اگه قهرمانت نیزه دار باشه 10 امتیاز تجربه نظامی میخواد اگه شمشیر زن باشه 12 امتیاز تجربه نظامی میخواد اگه کماندار باشه 15 امتیاز تجربه نظامی میخواد و اگه شوالیه باشه 20 امتیاز تجربه نظامی میخواد .
این مطلب در 1394/06/09 13:15:03 نوشته شده است و در 1394/06/09 13:16:10 ویرایش شده است .
امیررضا ایزدی
خوب راححلش اسونه البته بستگی به نوع قهرمانت داره اگه قهرمانت نیزه دار باشه 10 امتیاز تجربه نظامی میخواد اگه شمشیر زن باشه 12 امتیاز تجربه نظامی میخواد اگه کماندار باشه 15 امتیاز تجربه نظامی میخواد و اگه شوالیه باشه 20 امتیاز تجربه نظامی میخواد . :)
:icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10:
خوب راححلش اسونه البته بستگی به نوع قهرمانت داره اگه قهرمانت نیزه دار باشه 10 امتیاز تجربه نظامی میخواد اگه شمشیر زن باشه 12 امتیاز تجربه نظامی میخواد اگه کماندار باشه 15 امتیاز تجربه نظامی میخواد و اگه شوالیه باشه 20 امتیاز تجربه نظامی میخواد .
اینجوری بود که من قهرمانم 1000 بود
[quote][div][b]ali2x51[/b][/div][div]خوب راححلش اسونه البته بستگی به نوع قهرمانت داره اگه قهرمانت نیزه دار باشه 10 امتیاز تجربه نظامی میخواد اگه شمشیر زن باشه 12 امتیاز تجربه نظامی میخواد اگه کماندار باشه 15 امتیاز تجربه نظامی میخواد و اگه شوالیه باشه 20 امتیاز تجربه نظامی میخواد . :)
:icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10:[/div][/quote]
اینجوری بود که من قهرمانم 1000 بود:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.