از نمامی اعضای انجمن تقاضا میکنم که در این ایام از دادن هرگونه پست و تایپیک با محتوای طنز خودداری کنید.
انشاءالله عبادات شما هم مورد قبول درگاه حق قرارگیرد.
با تشکر.
moein0 هستم
نظرسنی هزار گزینه ای رو یادتونه؟؟؟
از نمامی اعضای انجمن تقاضا میکنم که در این ایام از دادن هرگونه پست و تایپیک با محتوای طنز خودداری کنید.
با تشکر.
با تشکر.
ان شاءالله درستشه البته
انشالله یعنی شما خـدا رو خلق کردی
######
[quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div]از نمامی اعضای انجمن تقاضا میکنم که در این ایام از دادن هرگونه پست و تایپیک با محتوای طنز خودداری کنید.
با تشکر.[/div][/quote]
ان شاءالله درستشه البته
انشالله یعنی شما خـدا رو خلق کردی :D
با تشکر.
ان شاءالله درستشه البته
زبونتو گاز بگیر
ما که کافریم خواستیم به شما مسلمونا یاداوری کنیم
######
[quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div]از نمامی اعضای انجمن تقاضا میکنم که در این ایام از دادن هرگونه پست و تایپیک با محتوای طنز خودداری کنید.
با تشکر.[/div][/quote]
ان شاءالله درستشه البته
انشالله یعنی شما خـدا رو خلق کردی :D[/div][/quote]
زبونتو گاز بگیر :icon_10:[/div][/quote]
ما که کافریم خواستیم به شما مسلمونا یاداوری کنیم :)
با تشکر.
ان شاءالله درستشه البته
زبونتو گاز بگیر
آدم اول باید عیب های خودشو پاک کنه بعد به دیگران عیبشونو گوشزد کنه،
شما که خودتو کافر میدونی حق نداری چیزی رو به مسلمونا در مورد اسلام گوشزد کنی
اووووووووو که اینطور پس همون انشالله بگید
یاد فیلم کتاب قانون افتادم خیلی باحال بود اون پیر زنا بودن به دختره میگفتن تو نمیخواد به ما یاد بدی ما خودمون آخرته مسلمونیم
این مطلب در 1394/04/14 23:27:47 نوشته شده است و در 1394/04/14 23:29:38 ویرایش شده است .
######
[quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div]از نمامی اعضای انجمن تقاضا میکنم که در این ایام از دادن هرگونه پست و تایپیک با محتوای طنز خودداری کنید.
با تشکر.[/div][/quote]
ان شاءالله درستشه البته
ما که کافریم خواستیم به شما مسلمونا یاداوری کنیم :)[/div][/quote]
شما که خودتو کافر میدونی حق نداری چیزی رو به مسلمونا در مورد اسلام گوشزد کنی :icon_10:[/div][/quote]
اووووووووو که اینطور پس همون انشالله بگید :D
یاد فیلم کتاب قانون افتادم خیلی باحال بود اون پیر زنا بودن به دختره میگفتن تو نمیخواد به ما یاد بدی ما خودمون آخرته مسلمونیم :icon_4:
با تشکر.
ان شاءالله درستشه البته
زبونتو گاز بگیر
شما که خودتو کافر میدونی حق نداری چیزی رو به مسلمونا در مورد اسلام گوشزد کنی
اووووووووو که اینطور پس همون انشالله بگید
یاد فیلم قانون افتادم خیلی باحال بود اون پیر زنا بودن به دختره میگفتن تو نمیخواد به ما یاد بدی ما خودمون آخرته مسلمونیم
کسی که تلفظ حرفی رو نمیدونه و اون رو اشتباه بگه، حتی اگر هم اون حرف کفر باشه،
هیچ گناهی بر گردنش نیست چون معنیشو نمیدونه
مگه من گفتم گناه کرده معین با اجازتون فقط گوشزد کردم که خوشتون نیومد
حتما تو دینتون هم گفتن در جهل به سر نبرید 70 ساعت عبادت معادل یک ساعت مطالعه است یکم تحقیق هم خوبه کنار انجام واجبات
######
[quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div]از نمامی اعضای انجمن تقاضا میکنم که در این ایام از دادن هرگونه پست و تایپیک با محتوای طنز خودداری کنید.
با تشکر.[/div][/quote]
ان شاءالله درستشه البته
ما که کافریم خواستیم به شما مسلمونا یاداوری کنیم :)[/div][/quote]
شما که خودتو کافر میدونی حق نداری چیزی رو به مسلمونا در مورد اسلام گوشزد کنی :icon_10:[/div][/quote]
اووووووووو که اینطور پس همون انشالله بگید :D
یاد فیلم قانون افتادم خیلی باحال بود اون پیر زنا بودن به دختره میگفتن تو نمیخواد به ما یاد بدی ما خودمون آخرته مسلمونیم :icon_4:[/div][/quote]
کسی که تلفظ حرفی رو نمیدونه و اون رو اشتباه بگه، حتی اگر هم اون حرف کفر باشه،
هیچ گناهی بر گردنش نیست چون معنیشو نمیدونه :icon_10:[/div][/quote]
مگه من گفتم گناه کرده معین با اجازتون فقط گوشزد کردم که خوشتون نیومد :geek:
حتما تو دینتون هم گفتن در جهل به سر نبرید 70 ساعت عبادت معادل یک ساعت مطالعه است یکم تحقیق هم خوبه کنار انجام واجبات :icon_12:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.