آره بابا ولی بعضیا متوجه نیستن این باید دو طرفه باشه
دوطرفه بود میشه احترام متقابل... یه طرفه بود میشه مهربونی... آدم باس صبور باشه...
کل این جمله هم دو طرفه است میفهمی دو طرفه
######
[quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div]خیلی سادس به هم احترام بذاریم... همین... :icon_10:[/div][/quote]
آره بابا ولی بعضیا متوجه نیستن این باید دو طرفه باشه :|[/div][/quote]
دوطرفه بود میشه احترام متقابل... یه طرفه بود میشه مهربونی... آدم باس صبور باشه... :icon_10:[/div][/quote]
کل این جمله هم دو طرفه است میفهمی دو طرفه :icon_12:
خیلی میخواستم راجع به این موضوع بحث کنم ولی اینجا جای اینجور بحث ها نیست
ولی هنوزم از کسایی که موضوع طنز میفرستن کاملا حمایت میکنم
کسایی هم که عذادار هستن فقط کافیه نخونن به اونا کاری نداریم
عزاداریتون هم قبول
این مطلب در 1394/04/14 23:51:24 نوشته شده است و در 1394/04/14 23:56:22 ویرایش شده است .
مدرسان شریف
کسایی هم که عذادار هستن فقط کافیه نخونن به اونا کاری نداریم
عزاداریتون هم قبول
من حرفام رو با احترام میگم ولی اینا خودشون رو به نفهمی میزنن
لطفا به کسی توهین نکن.
بیا...
یه پست نشون بده که من به دینی یا اعتقادی توهین کرده باشم
من فقط انتقاد کردم ولی وقتی شخصی میزنه تو جاده خاکی و نفهم بازی در میاره من چیکار کنم اخه ؟
وقتی میگی بعضیا نمی فهمن به بعضیا توهین کردی من هم نگفتم به دین یا اعتقادی توهین کردی.
moein0 هستم
نظرسنی هزار گزینه ای رو یادتونه؟؟؟
[quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div][quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div]خیلی سادس به هم احترام بذاریم... همین... :icon_10:[/div][/quote]
من حرفام رو با احترام میگم ولی اینا خودشون رو به نفهمی میزنن :icon_10:[/div][/quote]
لطفا به کسی توهین نکن.[/div][/quote]
بیا... :|
یه پست نشون بده که من به دینی یا [b]اعتقادی[/b] توهین کرده باشم :|
من فقط انتقاد کردم ولی وقتی [b]شخصی[/b] میزنه تو جاده خاکی [b]و نفهم بازی در میاره[/b] من چیکار کنم اخه ؟ :|[/div][/quote]
وقتی میگی بعضیا نمی فهمن به بعضیا توهین کردی من هم نگفتم به دین یا اعتقادی توهین کردی.
کسایی هم که عذادار هستن فقط کافیه نخندن به اونا کاری نداریم
عزاداریتون هم قبول
اولش بگم اصن نمیخوام بحثی رو شروع کنم یا کرده باشم ولی یه چیزو بگم و بس...
اینکه ملاک خندیدن و اینا نیست... مهم اینه شعن مسئله حفظ بشه و بی احترامی نشه... و الا ما با بچه های هیئتی خودمون هم بعد هیئت شوخی میکنیم میخندیم اما حزنمون هم حفظ میکنیم... خنده ی مضحکانه نیس... خلاصه همون احترام همو نیگه داریم...
یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore
[quote][div][b]amir h m n[/b][/div][div]خیلی میخواستم راجع به این موضوع بحث کنم ولی اینجا جای اینجور بحث ها نیست
کسایی هم که عذادار هستن فقط کافیه نخندن به اونا کاری نداریم
عزاداریتون هم قبول[/div][/quote]
اولش بگم اصن نمیخوام بحثی رو شروع کنم یا کرده باشم ولی یه چیزو بگم و بس...
اینکه ملاک خندیدن و اینا نیست... مهم اینه شعن مسئله حفظ بشه و بی احترامی نشه... و الا ما با بچه های هیئتی خودمون هم بعد هیئت شوخی میکنیم میخندیم اما حزنمون هم حفظ میکنیم... خنده ی مضحکانه نیس... خلاصه همون احترام همو نیگه داریم... :icon_10:
شما ها هیچ کدومتون در حدی نیستید که بخواین در مورد دین و مذهب نظر بدید یا اون رو اصلاحش کنید البته منم نیستم
واس همین گزارش واس همتون به اندازه 1.5 خط رد شد ، باشد تا آدم شوید
.
.
.
.
.
پیام بازرگانی بود
In the name of god
شما ها هیچ کدومتون در حدی نیستید که بخواین در مورد دین و مذهب نظر بدید یا اون رو اصلاحش کنید البته منم نیستم :mrgreen:
واس همین گزارش واس همتون به اندازه 1.5 خط رد شد ، باشد تا آدم شوید :evil:
.
.
.
.
.
پیام بازرگانی بود :icon_3:
من حرفام رو با احترام میگم ولی اینا خودشون رو به نفهمی میزنن
لطفا به کسی توهین نکن.
بیا...
یه پست نشون بده که من به دینی یا اعتقادی توهین کرده باشم
من فقط انتقاد کردم ولی وقتی شخصی میزنه تو جاده خاکی و نفهم بازی در میاره من چیکار کنم اخه ؟
موضوع اینجاس... میفهمن
ولی میزنن تو جاده خاکی،
خودشون رو میزنن به نفهمی...
شما به اینجور آدما چی میگی؟
(بعدشم من شخصی رو مد نظر قرار ندادم که بشه توهین)
من میدونم که با حرفهای من قانع نمیشی پس بزار همینجا بحثو تموم کنیم که به دعوا یا از بین رفتن دوستی ختم نشه.تشکر.
moein0 هستم
نظرسنی هزار گزینه ای رو یادتونه؟؟؟
[quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div][quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]lord_12345678967[/b][/div][div][quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div]خیلی سادس به هم احترام بذاریم... همین... :icon_10:[/div][/quote]
من حرفام رو با احترام میگم ولی اینا خودشون رو به نفهمی میزنن :icon_10:[/div][/quote]
لطفا به کسی توهین نکن.[/div][/quote]
بیا... :|
یه پست نشون بده که من به دینی یا [b]اعتقادی[/b] توهین کرده باشم :|
من فقط انتقاد کردم ولی وقتی [b]شخصی[/b] میزنه تو جاده خاکی [b]و نفهم بازی در میاره[/b] من چیکار کنم اخه ؟ :|[/div][/quote]
وقتی میگی بعضیا نمی فهمن به بعضیا توهین کردی من هم نگفتم به دین یا اعتقادی توهین کردی.[/div][/quote]
موضوع اینجاس...
[b]میفهمن[/b]
ولی میزنن تو جاده خاکی،
خودشون رو میزنن به نفهمی...
شما به اینجور آدما چی میگی؟
(بعدشم من شخصی رو مد نظر قرار ندادم که بشه توهین)[/div][/quote]
من میدونم که با حرفهای من قانع نمیشی پس بزار همینجا بحثو تموم کنیم که به دعوا یا از بین رفتن دوستی ختم نشه.تشکر.
شما ها هیچ کدومتون در حدی نیستید که بخواین در مورد دین و مذهب نظر بدید یا اون رو اصلاحش کنید البته منم نیستم
.
.
.
.
.
پیام بازرگانی بود
یه سوال داشتم سپهر رشته ات معماری یا نقشه کشی یا یه چیز تو همین مایه ها نیست؟
یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]شما ها هیچ کدومتون در حدی نیستید که بخواین در مورد دین و مذهب نظر بدید یا اون رو اصلاحش کنید البته منم نیستم :mrgreen:
.
.
.
.
.
پیام بازرگانی بود :icon_3:[/div][/quote]
.
.
.
.
.
پیام بازرگانی بود
چه جالب ، چطور مگه
علاقه دارم بهشون
In the name of god
[quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]شما ها هیچ کدومتون در حدی نیستید که بخواین در مورد دین و مذهب نظر بدید یا اون رو اصلاحش کنید البته منم نیستم :mrgreen:
.
.
.
.
.
پیام بازرگانی بود :icon_3:[/div][/quote]
یه سوال داشتم سپهر رشته ات معماری یا نقشه کشی یا یه چیز تو همین مایه ها نیست؟[/div][/quote]
چه جالب ، چطور مگه :P
علاقه دارم بهشون :o
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.