میدونی طوفانی که به پا کردی چقد کشته و زخمی داده ؟
باس تا 45 سال دیگه بشینی کتیبه بزنی دیه بدی حالا
افقا خداحافظ ما رفتیم خارج خخخخخ[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]:|
میدونی طوفانی که به پا کردی چقد کشته و زخمی داده ؟
باس تا 45 سال دیگه بشینی کتیبه بزنی دیه بدی حالا
:|[/div][/quote]
نه باو زیاد تو تاپ بودم ولی هر دفعه یه نفر سرم کلاه گذاشته هفته اول ولی اینبار هفته دوم داره تموم میشه سرم کلاه نرفته خوش حالم خخخخخخخخخخخ
مشخصه
لذت زیاد هم حرامه ها زیاد خوشحالی نکن
######
[quote][div][b]amir_alone1[/b][/div][div]نه باو زیاد تو تاپ بودم ولی هر دفعه یه نفر سرم کلاه گذاشته هفته اول ولی اینبار هفته دوم داره تموم میشه سرم کلاه نرفته خوش حالم خخخخخخخخخخخ[/div][/quote]
مشخصه :|
لذت زیاد هم حرامه ها زیاد خوشحالی نکن :icon_4:
نه باو زیاد تو تاپ بودم ولی هر دفعه یه نفر سرم کلاه گذاشته هفته اول ولی اینبار هفته دوم داره تموم میشه سرم کلاه نرفته خوش حالم خخخخخخخخخخخ
مشخصه
لذت زیاد هم حرامه ها زیاد خوشحالی نکن
منظورت اون لذته[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]amir_alone1[/b][/div][div]نه باو زیاد تو تاپ بودم ولی هر دفعه یه نفر سرم کلاه گذاشته هفته اول ولی اینبار هفته دوم داره تموم میشه سرم کلاه نرفته خوش حالم خخخخخخخخخخخ[/div][/quote]
مشخصه :|
لذت زیاد هم حرامه ها زیاد خوشحالی نکن :icon_4:[/div][/quote]
اره راست میگی خخخخ ارشvalibaزیاد خوش حالی کرد رفت تو 1مدافعین هفته اول 1غارت 1هجوم بود رکورد غارتو زد الان این هفته رکورد دفاع گرفته خخخخخ
مولتیاشو ریز ریز میکوبه به خودش ...
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]amir_alone1[/b][/div][div]اره راست میگی خخخخ ارشvalibaزیاد خوش حالی کرد رفت تو 1مدافعین هفته اول 1غارت 1هجوم بود رکورد غارتو زد الان این هفته رکورد دفاع گرفته خخخخخ[/div][/quote]
مولتیاشو ریز ریز میکوبه به خودش ...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.