الان اسم سارا29 رو دیدم یه چی یادم اومد
خوشم میاد از همون زمان نوب بودنش با هم بازی میکردن و هوای همو داشتن تا الان ولی کلا از آرش خوشم نمیاد نه بخاطر سبک بازیش بخاطر اخلاقش؛ زیادی مغرور و قد( یا غد ) و عصبی. تهدید هم که از دهنش نمیوفته...
گفتم در جریان باشید باهاش روبه رو شدید واسه کل کل خیلی حال میده
تازه اگه کوچیکترین تعریفی ازش بکنی خـرکیف میشه
واقعا؟
خب من تاحالا چندباری که پستش خوردم تعریفی ازش نکردم چون اصن تعریفی نداشت
######
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]الان اسم سارا29 رو دیدم یه چی یادم اومد
خوشم میاد از همون زمان نوب بودنش با هم بازی میکردن و هوای همو داشتن تا الان ولی کلا از آرش خوشم نمیاد نه بخاطر سبک بازیش بخاطر اخلاقش؛ زیادی مغرور و قد( یا غد ) و عصبی. تهدید هم که از دهنش نمیوفته...
گفتم در جریان باشید باهاش روبه رو شدید واسه کل کل خیلی حال میده :icon_4:[/div][/quote]
تازه اگه کوچیکترین تعریفی ازش بکنی خـرکیف میشه :D[/div][/quote]
واقعا؟
خب من تاحالا چندباری که پستش خوردم تعریفی ازش نکردم چون اصن تعریفی نداشت :D
الان اسم سارا29 رو دیدم یه چی یادم اومد
گفتم در جریان باشید باهاش روبه رو شدید واسه کل کل خیلی حال میده
تازه اگه کوچیکترین تعریفی ازش بکنی خـرکیف میشه
واقعا؟
خب من تاحالا چندباری که پستش خوردم تعریفی ازش نکردم چون اصن تعریفی نداشت
من تو همین سرور 8 با 3 تا اکانت امتحانش کردم
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]الان اسم سارا29 رو دیدم یه چی یادم اومد
گفتم در جریان باشید باهاش روبه رو شدید واسه کل کل خیلی حال میده :icon_4:[/div][/quote]
تازه اگه کوچیکترین تعریفی ازش بکنی خـرکیف میشه :D[/div][/quote]
واقعا؟
خب من تاحالا چندباری که پستش خوردم تعریفی ازش نکردم چون اصن تعریفی نداشت :D[/div][/quote]
من تو همین سرور 8 با 3 تا اکانت امتحانش کردم
اره راست میگی خخخخ ارشvalibaزیاد خوش حالی کرد رفت تو 1مدافعین هفته اول 1غارت 1هجوم بود رکورد غارتو زد الان این هفته رکورد دفاع گرفته خخخخخ
مولتیاشو ریز ریز میکوبه به خودش ...
این ارش یه بار منو پوکونده باهاش در نیافتید خطر ناکه مولتی باز خیلی خطریه باید با مولتی در بیافتی باهاش
خار کنکور
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]amir_alone1[/b][/div][div]اره راست میگی خخخخ ارشvalibaزیاد خوش حالی کرد رفت تو 1مدافعین هفته اول 1غارت 1هجوم بود رکورد غارتو زد الان این هفته رکورد دفاع گرفته خخخخخ[/div][/quote]
مولتیاشو ریز ریز میکوبه به خودش ...[/div][/quote]
این ارش یه بار منو پوکونده باهاش در نیافتید خطر ناکه مولتی باز خیلی خطریه باید با مولتی در بیافتی باهاش
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.