ممنون از راهنماییتون بچه ها ولی اهل غارت نیستم خدا رو خوش نمیاد منابعم در حد سطح 5و6هستن از اونجایی که شاغلم وقت ندارم صبر کنم تا منابعم تکمیل شه کاش مدت زمان تکمیل منابع کمتر بود
در روزگاری که لبخند آدم ها بخاطر شکست توست،برخیز تا بگریند
ممنون از راهنماییتون بچه ها ولی اهل غارت نیستم خدا رو خوش نمیاد منابعم در حد سطح 5و6هستن از اونجایی که شاغلم وقت ندارم صبر کنم تا منابعم تکمیل شه کاش مدت زمان تکمیل منابع کمتر بود:?
چرا یه تاپیک دیگه نوشتی ....
تو تاپیک قبلی راه ها رو گفتیم که غارت و فاز تکمیلی و افزایش تولید هست ولی اگه از من میشنوین این بازی رو بی خیال شو چون برای موفقیت فقط باید پول خرج کنی ....
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
چرا یه تاپیک دیگه نوشتی ....
تو تاپیک قبلی راه ها رو گفتیم که غارت و فاز تکمیلی و افزایش تولید هست ولی اگه از من میشنوین این بازی رو بی خیال شو چون برای موفقیت فقط باید پول خرج کنی ....
امکان نداره بشه بدون سکه به موفقیت رسید ...
شاید تو مراحل اول بشه ولی بعدا دیگه غیر ممکنه ....
من امکان دارش کردم دوست عزیز
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]امکان نداره بشه بدون سکه به موفقیت رسید ...
شاید تو مراحل اول بشه ولی بعدا دیگه غیر ممکنه ....[/div][/quote]
من امکان دارش کردم دوست عزیز
یعنی میگی واسه اون اکانتت هیچ سکه ای خرج نکردی ...؟!
فقط اون سکه پاداش که میدن رو خدایی استفاده کردم اونم واسه قابلیت همزمان ساخت
داداش شما رتبه واستون خیلی اهمیت داره ولی واسه من اهمیت نداره چون اکانتمو قوی کنم میدم میره
من هیچ سروری رو تا آخر بازی نمیکنم وفقط واسه سرگرمی میام
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]یعنی میگی واسه اون اکانتت هیچ سکه ای خرج نکردی ...؟! :idea::!::!::shock::oops::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
فقط اون سکه پاداش که میدن رو خدایی استفاده کردم اونم واسه قابلیت همزمان ساخت
داداش شما رتبه واستون خیلی اهمیت داره ولی واسه من اهمیت نداره چون اکانتمو قوی کنم میدم میره
من هیچ سروری رو تا آخر بازی نمیکنم وفقط واسه سرگرمی میام
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.