نه من فقط میگم نمیشه بدون پول به رتبه دو رقمی برسی ....
مدیون تقلبـ؟؟
مدیون کسی که بهش تهمت زدی
میشه چرا نشه.من اینجا دندونامو الکی سفید نکردم که.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]نه من فقط میگم نمیشه بدون پول به رتبه دو رقمی برسی ....
مدیون تقلبـ؟؟[/div][/quote]
مدیون کسی که بهش تهمت زدی
میشه چرا نشه.من اینجا دندونامو الکی سفید نکردم که.:lol:
عب نداره عمومی نگین،هرطور دوس دارین بگین!فقط بگین!من شدیدا کنجکاوم
1000برابر او پولی که میخوای خرج نکنی رو باید وقت بزاری و از کارو زندگیت بزنی بشینی پای بازی هی غارت بزنی
بعد یک ماه هم آرتروز گردنو پا و کمر بگیری بری بیمارستان ی
ا از بیخوابی بری تیمارستان
اگه میشد تو این بازی خرج نکرد با این شرایط اقتصادی هیچ * خرج نمیکرد ولی مثل اینکه خوب داره خرج میشه که هر دو ماه سرور جدید از راه میرسه
...
[quote][div][b]gladia[/b][/div][div]عب نداره عمومی نگین،هرطور دوس دارین بگین!فقط بگین!من شدیدا کنجکاوم:idea:[/div][/quote]
1000برابر او پولی که میخوای خرج نکنی رو باید وقت بزاری و از کارو زندگیت بزنی بشینی پای بازی هی غارت بزنی
بعد یک ماه هم آرتروز گردنو پا و کمر بگیری بری بیمارستان ی
ا از بیخوابی بری تیمارستان
اگه میشد تو این بازی خرج نکرد با این شرایط اقتصادی هیچ کس خرج نمیکرد ولی مثل اینکه خوب داره خرج میشه که هر دو ماه سرور جدید از راه میرسه
داداش اگه میخوای به بازی مسلط بشی و بدون سکه اکانتت بالا باشه...
باید بازی کنه تا تجربه کسب کنی...
سعی کن یه سرور همینجوری بازی کنی .....تا آخرش تا قلق ها و...دستت بیاد...
بعد از چند سرور که میخوای یه سرور بازی کنی خودت دیگه میدونی اول باید چیکار کنی بعد چه ساختمانی رو ارتقا بدی...چجوری نیرو سازی کنی...
نسبت نیرو های پیاده به سواره چجوری باشه ...چقد ماشین افزارهای جنگی درست کنی....
چجوری شهرو آماده واسه گجینه کنی و...
همه ی اینا فقط با تجربه بدست میاد...
نه با پولت...
درسته پول یکی از عوامل موثر در بازیه ولی بدونه اونم میتونی به رتبه های خوبی دست پیدا کنی و اکانتت قدرتمند بشه...
این مطلب در 1391/12/11 09:10:12 نوشته شده است و در 1391/12/11 09:12:43 ویرایش شده است .
زندگی به من آموخت هر چیز قیمتی دارد پنیر مجانی فقط در تله موش یافت می شود
دکمه تشکر میگن خرابه
داداش اگه میخوای به بازی مسلط بشی و بدون سکه اکانتت بالا باشه...
باید بازی کنه تا تجربه کسب کنی...
سعی کن یه سرور همینجوری بازی کنی .....تا آخرش تا قلق ها و...دستت بیاد...
بعد از چند سرور که میخوای یه سرور بازی کنی خودت دیگه میدونی اول باید چیکار کنی بعد چه ساختمانی رو ارتقا بدی...چجوری نیرو سازی کنی...
نسبت نیرو های پیاده به سواره چجوری باشه ...چقد ماشین افزارهای جنگی درست کنی....
چجوری شهرو آماده واسه گجینه کنی و...
همه ی اینا فقط با تجربه بدست میاد...
نه با پولت...
درسته پول یکی از عوامل موثر در بازیه ولی بدونه اونم میتونی به رتبه های خوبی دست پیدا کنی و اکانتت قدرتمند بشه...
با عرض پوزش از علی آقای عزیز و دیگر دوستانی که نظر موافقی در رابطه با بازی بدون سکه ندارم .
سرور 6 رو که شروع کردم ، سعی مضاعفی داشتم تا هزینه خرید سکه نداشته باشم . اما پیشرفت قابل قبونی بدست نمی آوردم . وقتی شروع به سکه خریدن کردم ، از نظر خودم بهینه ترین گزینه ها رو در خرج کردش بکار بردم . ضمنا دوستان میدونن که علاقه چندانی به گسترش شهری نداشتم و در دو ماه و نیم انتهای سرور هیچ شهری اضافه نکردم و به 33 قریه اکتفا نمودم . پس هزینه شهر سازی از من کسر شد . تقریبا همیشه در رنکینگ غارتگرها با رتبه بالا بودم . پس در زمینه تامین منابع نیز نیازی به هزینه سکه نداشتم .
این دو عامل بیشترین سکه را میطلبد که بطور مناسبی من از آن رها بودم . اما باز هم حدود 250 الی 300 هزار تومان هزینه کردم !
در مواقعی اجبار هست . مثلا من در تمام 33 شهرم نیروسازی فعال داشتم و باوجود فعال بودن 40 درصد افزایش تولیدم ( از اوایل سرور تا آخر سرور ) و با وجود داشتن بیش از 50 دهکده افزایش درصد تولید ( 300 درصد افزایش تولید گندم مخصوصا ) و هفته ای بیش از 2 میلیارد غارت ، همچنان محتاج تعدیل گندم شهر هایم بودم . که حد اقل روزی یکبار برایم اجباری بود . چون در تمام شهر هام بین پانصد هزار الی یک میلیون و دویست هزار تولید گندمم منفی بود . حال با یک حساب سر انگشتی مقدار مصرف سکه بدست میاید که کم نیست و این سوای سکه هاییست که باید برای افزایش تولید و فعال سازی سرعتهای ساخت و اتمام فوری بعضی ساختمانها که عمر نوح میخواهد برای ساختشان و ...... نیاز است .
پس عقیده دارم برای یک سرور کلاسیک ( که تجربه اش را دارم ) حدودا 300 هزار باید از قلکها خارج کرد . به این دلیل که ساخت نیروی پیاده هم برای من به تعداد منجنیق و دژکوبهایی که ساختم غیر ممکن بود !
شغال شیر را گفت یا هماوردی کنیم ، یا هراست را بین شغالان گویم
شیر گفت آوازه بزدلیم بین شغالان به از شماتت شیران
با عرض پوزش از علی آقای عزیز و دیگر دوستانی که نظر موافقی در رابطه با بازی بدون سکه ندارم .
سرور 6 رو که شروع کردم ، سعی مضاعفی داشتم تا هزینه خرید سکه نداشته باشم . اما پیشرفت قابل قبونی بدست نمی آوردم . وقتی شروع به سکه خریدن کردم ، از نظر خودم بهینه ترین گزینه ها رو در خرج کردش بکار بردم . ضمنا دوستان میدونن که علاقه چندانی به گسترش شهری نداشتم و در دو ماه و نیم انتهای سرور هیچ شهری اضافه نکردم و به 33 قریه اکتفا نمودم . پس هزینه شهر سازی از من کسر شد . تقریبا همیشه در رنکینگ غارتگرها با رتبه بالا بودم . پس در زمینه تامین منابع نیز نیازی به هزینه سکه نداشتم .
این دو عامل بیشترین سکه را میطلبد که بطور مناسبی من از آن رها بودم . اما باز هم حدود 250 الی 300 هزار تومان هزینه کردم !
در مواقعی اجبار هست . مثلا من در تمام 33 شهرم نیروسازی فعال داشتم و باوجود فعال بودن 40 درصد افزایش تولیدم ( از اوایل سرور تا آخر سرور ) و با وجود داشتن بیش از 50 دهکده افزایش درصد تولید ( 300 درصد افزایش تولید گندم مخصوصا ) و هفته ای بیش از 2 میلیارد غارت ، همچنان محتاج تعدیل گندم شهر هایم بودم . که حد اقل روزی یکبار برایم اجباری بود . چون در تمام شهر هام بین پانصد هزار الی یک میلیون و دویست هزار تولید گندمم منفی بود . حال با یک حساب سر انگشتی مقدار مصرف سکه بدست میاید که کم نیست و این سوای سکه هاییست که باید برای افزایش تولید و فعال سازی سرعتهای ساخت و اتمام فوری بعضی ساختمانها که عمر نوح میخواهد برای ساختشان و ...... نیاز است .
پس عقیده دارم برای یک سرور کلاسیک ( که تجربه اش را دارم ) حدودا 300 هزار باید از قلکها خارج کرد . به این دلیل که ساخت نیروی پیاده هم برای من به تعداد منجنیق و دژکوبهایی که ساختم غیر ممکن بود !
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.