تایپیک فروش اکانت برخلاف قوانین انجمن است.
لطفا کسی پاسخ نده جهت جلوگیری از....
خلاف چی . راست میگه دیگه اگه تایپک ایجادشه خیلی خوب میشه . پدرمون درمیاد تا تبلیغات کنیم
چرا مدیر تو یه تاپیک گفت خلافه
برو تو این آدرس:
http://forum.kingsera.ir/posts/view/943/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%AA.?allpost_page=&ut=dXNlcnM&uti=1914&page=5
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]d12_destroyer[/b][/div][div][quote][div][b]ali_2015[/b][/div][div]تایپیک فروش اکانت برخلاف قوانین انجمن است.
لطفا کسی پاسخ نده جهت جلوگیری از....[/div][/quote]
خلاف چی . راست میگه دیگه اگه تایپک ایجادشه خیلی خوب میشه . پدرمون درمیاد تا تبلیغات کنیم[/div][/quote]
چرا مدیر تو یه تاپیک گفت خلافه
برو تو این آدرس:
http://forum.kingsera.ir/posts/view/943/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%AA.?allpost_page=&ut=dXNlcnM&uti=1914&page=5
آخه داداش من من اصلا با خلافیش کاری ندارم میخواهی قطع امید شی بیا اینجا تایپیک بده چون بچه ها خدای تو سر مال زدنن
درسته اکانت من با کل مخلفاتشو سس اضافه الان بگی چند هیتمن بر میگرده میگه چون دوستمی 2 تومن بعد آرش میاد میگه 3 تومن و این داستان ادامه دارد که مرحله آخر مدیر میاد میگه پست قفل میشود
hiiiiis jangjo khabide
آخه داداش من من اصلا با خلافیش کاری ندارم میخواهی قطع امید شی بیا اینجا تایپیک بده چون بچه ها خدای تو سر مال زدنن
درسته اکانت من با کل مخلفاتشو سس اضافه الان بگی چند هیتمن بر میگرده میگه چون دوستمی 2 تومن بعد آرش میاد میگه 3 تومن و این داستان ادامه دارد :mrgreen:که مرحله آخر مدیر میاد میگه پست قفل میشود :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
درسته اکانت من با کل مخلفاتشو سس اضافه الان بگی چند هیتمن بر میگرده میگه چون دوستمی 2 تومن بعد آرش میاد میگه 3 تومن و این داستان ادامه دارد که مرحله آخر مدیر میاد میگه پست قفل میشود
میخواستم بگم 3 تومن ولی روی گلتو زمین نمیزنم 2 میخرم
سگ نشو واسه هر استخونی حتی اگه شده بمیری از گشنگی
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]آخه داداش من من اصلا با خلافیش کاری ندارم میخواهی قطع امید شی بیا اینجا تایپیک بده چون بچه ها خدای تو سر مال زدنن
درسته اکانت من با کل مخلفاتشو سس اضافه الان بگی چند هیتمن بر میگرده میگه چون دوستمی 2 تومن بعد آرش میاد میگه 3 تومن و این داستان ادامه دارد :mrgreen:که مرحله آخر مدیر میاد میگه پست قفل میشود :lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
میخواستم بگم 3 تومن ولی روی گلتو زمین نمیزنم 2 میخرم :lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.