حسین با نون اضافه3 میخرم ازت
خدایی راس میگه ببین حالا زده نشده به کجا کشید
عرفان تو که گفتی 3 روز نیستی
عارفم عزیز.اره رفتم دانشگاه گفتن تا 20 فروردین تعطیلید.منم دیگه دارم اوکی میکنم برای سرور 12 تا اخرش هستم.دیگه نمیفروشم
[quote][div][b]sakson[/b][/div][div]حسین با نون اضافه3 میخرم ازت;)
خدایی راس میگه ببین حالا زده نشده به کجا کشید:lol:
عرفان تو که گفتی 3 روز نیستی :mrgreen:[/div][/quote]
عارفم عزیز.اره رفتم دانشگاه گفتن تا 20 فروردین تعطیلید.منم دیگه دارم اوکی میکنم برای سرور 12 تا اخرش هستم.دیگه نمیفروشم:twisted::twisted::twisted::twisted:
عارفم عزیز.اره رفتم دانشگاه گفتن تا 20 فروردین تعطیلید.منم دیگه دارم اوکی میکنم برای سرور 12 تا اخرش هستم.دیگه نمیفروشم
بازیت خوبه دوالی بازی کنیم
این مطلب در 1391/12/09 13:59:30 نوشته شده است و در 1391/12/09 13:59:43 ویرایش شده است .
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div][quote][div][b]sakson[/b][/div][div]حسین با نون اضافه3 میخرم ازت;)
عارفم عزیز.اره رفتم دانشگاه گفتن تا 20 فروردین تعطیلید.منم دیگه دارم اوکی میکنم برای سرور 12 تا اخرش هستم.دیگه نمیفروشم:twisted::twisted::twisted::twisted:[/div][/quote]
بازیت خوبه دوالی بازی کنیم :)
حسین ترسو من نمیدونم که میشناسیم ولی از بچه های دیگه میتونی امارمو بگیری.
فعلا که دوال لازم ندارم داداش.یه چند نفر از اکانت ارش که ارشیو کتیبه سرور 6 رو اوردم رو اکانت خودم.تا بعد ببینم چی میشه.اگه لازمت داشتم از مهاجر بودنت کمک میگیرم میگم برو جمعیت 9 تایی رو غارت بزن ترسووووووووووووووووووو!!!!!!!!!!!!!
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div][quote][div][b]sakson[/b][/div][div]حسین با نون اضافه3 میخرم ازت;)
عارفم عزیز.اره رفتم دانشگاه گفتن تا 20 فروردین تعطیلید.منم دیگه دارم اوکی میکنم برای سرور 12 تا اخرش هستم.دیگه نمیفروشم:twisted::twisted::twisted::twisted:[/div][/quote]
بازیت خوبه دوالی بازی کنیم :)[/div][/quote]
فعلا که دوال لازم ندارم داداش.یه چند نفر از اکانت ارش که ارشیو کتیبه سرور 6 رو اوردم رو اکانت خودم.تا بعد ببینم چی میشه.اگه لازمت داشتم از مهاجر بودنت کمک میگیرم میگم برو جمعیت 9 تایی رو غارت بزن ترسووووووووووووووووووو!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:
فعلا که دوال لازم ندارم داداش.یه چند نفر از اکانت ارش که ارشیو کتیبه سرور 6 رو اوردم رو اکانت خودم.تا بعد ببینم چی میشه.اگه لازمت داشتم از مهاجر بودنت کمک میگیرم میگم برو جمعیت 9 تایی رو غارت بزن ترسووووووووووووووووووو!!!!!!!!!!!!!
حاجی دیشب هیتمن دنبالت میگشت نمیدونم میگفتم ببنمش باهاش کار دارمو میمیرم برای کسی که ابرو بر میداره هو و از این حرفا بود مدیر انجمن قفل کرد پست یه سر بزن اونجا
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div][quote][div][b]sakson[/b][/div][div]حسین با نون اضافه3 میخرم ازت;)
بازیت خوبه دوالی بازی کنیم :)[/div][/quote]
فعلا که دوال لازم ندارم داداش.یه چند نفر از اکانت ارش که ارشیو کتیبه سرور 6 رو اوردم رو اکانت خودم.تا بعد ببینم چی میشه.اگه لازمت داشتم از مهاجر بودنت کمک میگیرم میگم برو جمعیت 9 تایی رو غارت بزن ترسووووووووووووووووووو!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:
[/div][/quote]
حاجی دیشب هیتمن دنبالت میگشت نمیدونم میگفتم ببنمش باهاش کار دارمو میمیرم برای کسی که ابرو بر میداره هو و از این حرفا بود مدیر انجمن قفل کرد پست یه سر بزن اونجا:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
آخه داداش من من اصلا با خلافیش کاری ندارم میخواهی قطع امید شی بیا اینجا تایپیک بده چون بچه ها خدای تو سر مال زدنن
درسته اکانت من با کل مخلفاتشو سس اضافه الان بگی چند هیتمن بر میگرده میگه چون دوستمی 2 تومن بعد آرش میاد میگه 3 تومن و این داستان ادامه دارد که مرحله آخر مدیر میاد میگه پست قفل میشود
خوب الان من یعنی منحرف میکنم.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]آخه داداش من من اصلا با خلافیش کاری ندارم میخواهی قطع امید شی بیا اینجا تایپیک بده چون بچه ها خدای تو سر مال زدنن
درسته اکانت من با کل مخلفاتشو سس اضافه الان بگی چند هیتمن بر میگرده میگه چون دوستمی 2 تومن بعد آرش میاد میگه 3 تومن و این داستان ادامه دارد :mrgreen:که مرحله آخر مدیر میاد میگه پست قفل میشود :lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
خوب الان من یعنی منحرف میکنم.:|
داداش ندید اکانتت رو میخرمموهاتم روش
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd
[quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div][quote][div][b]sakson[/b][/div][div]حسین با نون اضافه3 میخرم ازت;)
داداش ندید اکانتت رو میخرم:lol:موهاتم روش :lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.