از اونجایی که بیشتر انجمنی های قدیمی رفتن و انجمن الان تقریبا جدید شده من هم رفیقام رفتن
حالا هرکس بیاد ((البته اگه اشکالی نداره و خودش ناراحت نمیشه )) اسمشو بگه و بگه چطور با با زی اشنا شده و الان سطح بازیش در چه حدیه .
خوبم خودم من علی هستم 16سالمه و اهل خوزستان ((مسجد سلیمان)) هستم خیلی وقته دارم بازی میکنم و بخاطر اینه سابقه سرورم الان 13 تا بیشتر نیست که فقط تو سرور که بازی میکنم ثبت نام میکنم.
مو ایطوریم
از اونجایی که بیشتر انجمنی های قدیمی رفتن و انجمن الان تقریبا جدید شده من هم رفیقام رفتن :cry:
حالا هرکس بیاد ((البته اگه اشکالی نداره و خودش ناراحت نمیشه )) اسمشو بگه و بگه چطور با با زی اشنا شده و الان سطح بازیش در چه حدیه .
خوبم خودم من علی هستم 16سالمه و اهل خوزستان ((مسجد سلیمان)) هستم خیلی وقته دارم بازی میکنم و بخاطر اینه سابقه سرورم الان 13 تا بیشتر نیست که فقط تو سرور که بازی میکنم ثبت نام میکنم.
با سلام به شما مخاطب گرامی شما گزینه یا نه انتخاب نمودید برای تایید عدد 1 رو به سامانه پیامکی 131313 ارسال نمایید
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]منم میتونم خودم رو معرفی کنم یا نه ؟؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
یا نه :icon_10:[/div][/quote]
با سلام به شما مخاطب گرامی شما گزینه یا نه انتخاب نمودید برای تایید عدد 1 رو به سامانه پیامکی 131313 ارسال نمایید :icon_10:
با سلام به شما مخاطب گرامی شما گزینه یا نه انتخاب نمودید برای تایید عدد 1 رو به سامانه پیامکی 131313 ارسال نمایید
ارسال نمودم
######
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]منم میتونم خودم رو معرفی کنم یا نه ؟؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
با سلام به شما مخاطب گرامی شما گزینه یا نه انتخاب نمودید برای تایید عدد 1 رو به سامانه پیامکی 131313 ارسال نمایید :icon_10:[/div][/quote]
ارسال نمودم :icon_10:
ارسال نمودم
مشتری گرامی از خرید شما سپاس گذارم کیک 7 طبقه ی انتخاب شده به ادرس انتخاب شده قبلی فرستاده خواهد شد
امیرحسینم
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]منم میتونم خودم رو معرفی کنم یا نه ؟؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
با سلام به شما مخاطب گرامی شما گزینه یا نه انتخاب نمودید برای تایید عدد 1 رو به سامانه پیامکی 131313 ارسال نمایید :icon_10:[/div][/quote]
ارسال نمودم :icon_10:[/div][/quote]
مشتری گرامی از خرید شما سپاس گذارم کیک 7 طبقه ی انتخاب شده به ادرس انتخاب شده قبلی فرستاده خواهد شد :icon_1:
ارسال نمودم
مشتری گرامی از خرید شما سپاس گذارم کیک 7 طبقه ی انتخاب شده به ادرس انتخاب شده قبلی فرستاده خواهد شد
با تشکر
خوب که چی؟!
هایده اگه به جای اینکه شبا همش به میخونه میرفت . .
باشگاه میرفت.. الان زنده بود،مث گوگوش
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]منم میتونم خودم رو معرفی کنم یا نه ؟؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
مشتری گرامی از خرید شما سپاس گذارم کیک 7 طبقه ی انتخاب شده به ادرس انتخاب شده قبلی فرستاده خواهد شد :icon_1:[/div][/quote]
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن:|
با تشکر:icon_1:
ارسال نمودم
######
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]منم میتونم خودم رو معرفی کنم یا نه ؟؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
مشتری گرامی از خرید شما سپاس گذارم کیک 7 طبقه ی انتخاب شده به ادرس انتخاب شده قبلی فرستاده خواهد شد :icon_1:[/div][/quote]
:P
ارسال نمودم
با تشکر
کاربر جدیدی یا مولتی جدید ؟؟؟
امیرحسینم
[quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]منم میتونم خودم رو معرفی کنم یا نه ؟؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن:|
با تشکر:icon_1:[/div][/quote]
کاربر جدیدی یا مولتی جدید ؟؟؟ :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.