با سلام به شما مخاطب گرامی شما گزینه یا نه انتخاب نمودید برای تایید عدد 1 رو به سامانه پیامکی 131313 ارسال نمایید
ارسال نمودم
مشتری گرامی از خرید شما سپاس گذارم کیک 7 طبقه ی انتخاب شده به ادرس انتخاب شده قبلی فرستاده خواهد شد
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
با تشکر
کاربر جدیدی یا مولتی جدید ؟؟؟
به یکی گفتم مولتی بازی؟گفت مولتی بازخودتی با هفت پشتتاین مولتی بازبه عنوان یک فحش خیلی بدتوبازی شناخته شده
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]منم میتونم خودم رو معرفی کنم یا نه ؟؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
یا نه :icon_10:[/div][/quote]
با سلام به شما مخاطب گرامی شما گزینه یا نه انتخاب نمودید برای تایید عدد 1 رو به سامانه پیامکی 131313 ارسال نمایید :icon_10:[/div][/quote]
ارسال نمودم :icon_10:[/div][/quote]
مشتری گرامی از خرید شما سپاس گذارم کیک 7 طبقه ی انتخاب شده به ادرس انتخاب شده قبلی فرستاده خواهد شد :icon_1:[/div][/quote]
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن:|
با تشکر:icon_1:[/div][/quote]
کاربر جدیدی یا مولتی جدید ؟؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
:icon_4:به یکی گفتم مولتی بازی؟گفت مولتی بازخودتی با هفت پشتت:|این مولتی بازبه عنوان یک فحش خیلی بدتوبازی شناخته شده:icon_4:
با سلام به شما مخاطب گرامی شما گزینه یا نه انتخاب نمودید برای تایید عدد 1 رو به سامانه پیامکی 131313 ارسال نمایید
ارسال نمودم
مشتری گرامی از خرید شما سپاس گذارم کیک 7 طبقه ی انتخاب شده به ادرس انتخاب شده قبلی فرستاده خواهد شد
با تشکر
کاربر جدیدی یا مولتی جدید ؟؟؟
به یکی گفتم مولتی بازی؟گفت مولتی بازخودتی با هفت پشتتاین مولتی بازبه عنوان یک فحش خیلی بدتوبازی شناخته شده
طرفت رو اشتباه انتخاب کردی ... ولا جدیدا با مولتی هاشون کلاس هم میذارن
امیرحسینم
[quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]منم میتونم خودم رو معرفی کنم یا نه ؟؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
یا نه :icon_10:[/div][/quote]
با سلام به شما مخاطب گرامی شما گزینه یا نه انتخاب نمودید برای تایید عدد 1 رو به سامانه پیامکی 131313 ارسال نمایید :icon_10:[/div][/quote]
ارسال نمودم :icon_10:[/div][/quote]
مشتری گرامی از خرید شما سپاس گذارم کیک 7 طبقه ی انتخاب شده به ادرس انتخاب شده قبلی فرستاده خواهد شد :icon_1:[/div][/quote]
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن:|
با تشکر:icon_1:[/div][/quote]
کاربر جدیدی یا مولتی جدید ؟؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
:icon_4:به یکی گفتم مولتی بازی؟گفت مولتی بازخودتی با هفت پشتت:|این مولتی بازبه عنوان یک فحش خیلی بدتوبازی شناخته شده:icon_4:[/div][/quote]
طرفت رو اشتباه انتخاب کردی ... ولا جدیدا با مولتی هاشون کلاس هم میذارن :icon_10:
نه باید گریه کنی !! شروع کن ببینم چقدر توانایی داری !!
تو تلویزیون میگفت که اگر 17 ساعت در هفته تو نت باشید معتاد هستید...
حالا تکلیف من که روزی 20 ساعت تو نتم چیه؟؟؟؟!
[quote][div][b]thorin-1378[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]سلام :roll:[/div][/quote]
مستقیم دست راست:icon_10:[/div][/quote]
الان باید بخندیم[/div][/quote]
نه باید گریه کنی !! :icon_4: شروع کن ببینم چقدر توانایی داری !! :D
-------
اعصاب نداره ها حالا خود دانی
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]zarmut[/b][/div][div][quote][div][b]thorin-1378[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]سلام :roll:[/div][/quote]
نه باید گریه کنی !! :icon_4: شروع کن ببینم چقدر توانایی داری !! :D[/div][/quote]
-------
-------
مگه چشه؟
راست میگوید!! چرا و به چه علت اعصاب نداره؟؟!
تو تلویزیون میگفت که اگر 17 ساعت در هفته تو نت باشید معتاد هستید...
حالا تکلیف من که روزی 20 ساعت تو نتم چیه؟؟؟؟!
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]zarmut[/b][/div][div][quote][div][b]thorin-1378[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]سلام :roll:[/div][/quote]
نه باید گریه کنی !! :icon_4: شروع کن ببینم چقدر توانایی داری !! :D[/div][/quote]
-------
اعصاب نداره ها حالا خود دانی [/div][/quote]
مگه چشه؟ :|[/div][/quote]
راست میگوید!! چرا و به چه علت اعصاب نداره؟؟! :icon_10:
سلام
مهدی هستم
تجربه: یک تازه وارد
سطح بازی: نوب
افتخارات : آرشیو یک عدد بسته 10 تایی سکه طلا با کمک دوستان
میای با هم دوست بشیم؟
سلام منم امیر حسینم با من دوست میشی ؟؟؟
امیرحسینم
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]سلام
مهدی هستم
تجربه: یک تازه وارد
سطح بازی: نوب
افتخارات : آرشیو یک عدد بسته 10 تایی سکه طلا با کمک دوستان
میای با هم دوست بشیم؟ :icon_10:[/div][/quote]
سلام منم امیر حسینم با من دوست میشی ؟؟؟ :roll:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.