اقا من اعتراف میکنم من یکی از روح هایه ساغر بودم تشویق نکنید
بیش تر توضیح بده
خوب که چی؟!(اینطوری سنگین ترم)
[quote][div][b]a.m.i.r.king[/b][/div][div]اقا من اعتراف میکنم من یکی از روح هایه ساغر بودم تشویق نکنید :mrgreen:[/div][/quote]
بیش تر توضیح بده:icon_8:
یکی از اکانتا که روح ساغر بودو من ساختم
با اون روحه دعوام شد
I cant understand it!!
.
.
.
الکی مثلا زبان خارجنکی من بسیار خوب است!!
[quote][div][b]a.m.i.r.king[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]چگونه؟ :|[/div][/quote]
با اون روحه دعوام شد :D[/div][/quote]
I cant understand it!!
.
.
.
الکی مثلا زبان خارجنکی من بسیار خوب است!!:icon_10:
با اون روحه دعوام شد
بیشتر توضیح بده
######
[quote][div][b]a.m.i.r.king[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]چگونه؟ :|[/div][/quote]
بیشتر توضیح بده :geek:
با اون روحه دعوام شد
بیشتر توضیح بده
یه اکانت ساختم اسمشو هم اسمه ساغر گذاشتم بعد اومدم انجمن هرجا ساغر تشکر کرده بود منم تشکر کردم
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]a.m.i.r.king[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]چگونه؟ :|[/div][/quote]
بیشتر توضیح بده :geek:[/div][/quote]
یه اکانت ساختم اسمشو هم اسمه ساغر گذاشتم بعد اومدم انجمن هرجا ساغر تشکر کرده بود منم تشکر کردم
با اون روحه دعوام شد
بیشتر توضیح بده
خوب که چی!!
[quote][div][b]a.m.i.r.king[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]a.m.i.r.king[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]چگونه؟ :|[/div][/quote]
یه اکانت ساختم اسمشو هم اسمه ساغر گذاشتم بعد اومدم انجمن هرجا ساغر تشکر کرده بود منم تشکر کردم[/div][/quote]
خوب که چی!!:icon_2:
[quote][div][b]alliance[/b][/div][div][quote][div][b]a.m.i.r.king[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]a.m.i.r.king[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]چگونه؟ :|[/div][/quote]
یه اکانت ساختم اسمشو هم اسمه ساغر گذاشتم بعد اومدم انجمن هرجا ساغر تشکر کرده بود منم تشکر کردم[/div][/quote]
خوب که چی!!:icon_2:[/div][/quote]
پیچ پیچی نخود چی
خب من گفنم دوستان شب خوابه لولو نبینن :shock:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.