من یادمه یه سری ساغر زیادی چیز مصرف کرده بود تو هپروت بود بدجور احساسی شده بود گیر داده بود میگفت مهدی بیا منو بگیر البته یعنی اکانت منو بگیر خلاصه ول کن هم نبود اولش یه فکر شیطانی به سرم زد که اکانتشو بگیرم کل پسرای انجمن رو اوس کنم بعد دیدم خـدا رو خوش نمیاد با احساسات جوونای مردم بازی کنم هیچی دیگه فعلا خودش روشه رو اکانتش منظورمه...موجود عجیبیه این دختر حالا روحش داستانش چیه نمیدونم دیگه
######
من یادمه یه سری ساغر زیادی چیز مصرف کرده بود تو هپروت بود بدجور احساسی شده بود گیر داده بود میگفت مهدی بیا منو بگیر البته یعنی اکانت منو بگیر :| خلاصه ول کن هم نبود اولش یه فکر شیطانی به سرم زد که اکانتشو بگیرم کل پسرای انجمن رو اوس کنم بعد دیدم خـدا رو خوش نمیاد با احساسات جوونای مردم بازی کنم هیچی دیگه فعلا خودش روشه رو اکانتش منظورمه...موجود عجیبیه این دختر حالا روحش داستانش چیه نمیدونم دیگه :|:|
اونایی ک قبلا نبودن نمیدونن قضیه این روحا چیه...ماجرا یی بود برا خودش...
عجبز یعنی داستان ترسناکه
######
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]اونایی ک قبلا نبودن نمیدونن قضیه این روحا چیه...ماجرا یی بود برا خودش...[/div][/quote]
عجبز یعنی داستان ترسناکه :|
[quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div]من یادمه یک ساغر بود که g ش فرق میکرد :icon_2:[/div][/quote]
جیش فرق میکرد؟ یعنی جیش چجوری بود؟[/div][/quote]
بی نزاکت :geek:[/div][/quote]
چی گفتم مگه خودت میگی جیش فرق میکرد :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.