شخصی هست که از هات اسپات شیلد استفاده کنه ؟!؟!
اگر هست یا برام پ خ کنه یا همینجا اعلام حضور کنه لطفا یک سوال دارم در مورد برنامه ازش...((چطور محدودیت زمانیشو بردارم ؟!؟ورژن3.42 کرک شدست))
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
شخصی هست که از هات اسپات شیلد استفاده کنه ؟!؟!
اگر هست یا برام پ خ کنه یا همینجا اعلام حضور کنه لطفا یک سوال دارم در مورد برنامه ازش...((چطور محدودیت زمانیشو بردارم ؟!؟ورژن3.42 کرک شدست))
یادش بخیر همین دیشب بود ساعت 4 صبح(چه تناقضی ) اومدم انجمن یه لحظه فکر کردم برگشتیم سال 92
هر چی تاپیکا رو نگاه میکردم مال پارسال بود خـدا ازت نگذره ژیلا مسدودی واست کم بود باید آتیشت بزنن
######
یادش بخیر همین دیشب بود ساعت 4 صبح(چه تناقضی :| ) اومدم انجمن یه لحظه فکر کردم برگشتیم سال 92
هر چی تاپیکا رو نگاه میکردم مال پارسال بود خـدا ازت نگذره ژیلا مسدودی واست کم بود باید آتیشت بزنن :icon_10:
یادش بخیر همین دیشب بود ساعت 4 صبح(چه تناقضی ) اومدم انجمن یه لحظه فکر کردم برگشتیم سال 92
هر چی تاپیکا رو نگاه میکردم مال پارسال بود خـدا ازت نگذره ژیلا مسدودی واست کم بود باید آتیشت بزنن
جوری میگه ۹۲ که انگار اون موقع اینجا بوده
شما خودت از کی با این بازی آشنا شدی؟
######
[quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]یادش بخیر همین دیشب بود ساعت 4 صبح(چه تناقضی :| ) اومدم انجمن یه لحظه فکر کردم برگشتیم سال 92
هر چی تاپیکا رو نگاه میکردم مال پارسال بود خـدا ازت نگذره ژیلا مسدودی واست کم بود باید آتیشت بزنن :icon_10:[/div][/quote]
جوری میگه ۹۲ که انگار اون موقع اینجا بوده:icon_2:[/div][/quote]
شما خودت از کی با این بازی آشنا شدی؟ :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.