یادش بخیر همین دیشب بود ساعت 4 صبح(چه تناقضی ) اومدم انجمن یه لحظه فکر کردم برگشتیم سال 92
هر چی تاپیکا رو نگاه میکردم مال پارسال بود خـدا ازت نگذره ژیلا مسدودی واست کم بود باید آتیشت بزنن
جوری میگه ۹۲ که انگار اون موقع اینجا بوده
شما خودت از کی با این بازی آشنا شدی؟
ی اکانت دارم سرور ۶ حساب کن میشه شهریور ۹۱
قدیمی ترم برو کشکتو بساب
######
[quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]یادش بخیر همین دیشب بود ساعت 4 صبح(چه تناقضی :| ) اومدم انجمن یه لحظه فکر کردم برگشتیم سال 92
هر چی تاپیکا رو نگاه میکردم مال پارسال بود خـدا ازت نگذره ژیلا مسدودی واست کم بود باید آتیشت بزنن :icon_10:[/div][/quote]
جوری میگه ۹۲ که انگار اون موقع اینجا بوده:icon_2:[/div][/quote]
شما خودت از کی با این بازی آشنا شدی؟ :|[/div][/quote]
ی اکانت دارم سرور ۶ حساب کن میشه شهریور ۹۱ :icon_3:[/div][/quote]
قدیمی ترم برو کشکتو بساب :icon_10:
یادش بخیر همین دیشب بود ساعت 4 صبح(چه تناقضی ) اومدم انجمن یه لحظه فکر کردم برگشتیم سال 92
هر چی تاپیکا رو نگاه میکردم مال پارسال بود خـدا ازت نگذره ژیلا مسدودی واست کم بود باید آتیشت بزنن
جوری میگه ۹۲ که انگار اون موقع اینجا بوده
شما خودت از کی با این بازی آشنا شدی؟
ی اکانت دارم سرور ۶ حساب کن میشه شهریور ۹۱
من از زمانی بودم که هنوز چیزی به نام اک مرکزی کشف نشده بود
######
[quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]یادش بخیر همین دیشب بود ساعت 4 صبح(چه تناقضی :| ) اومدم انجمن یه لحظه فکر کردم برگشتیم سال 92
هر چی تاپیکا رو نگاه میکردم مال پارسال بود خـدا ازت نگذره ژیلا مسدودی واست کم بود باید آتیشت بزنن :icon_10:[/div][/quote]
جوری میگه ۹۲ که انگار اون موقع اینجا بوده:icon_2:[/div][/quote]
شما خودت از کی با این بازی آشنا شدی؟ :|[/div][/quote]
ی اکانت دارم سرور ۶ حساب کن میشه شهریور ۹۱ :icon_3:[/div][/quote]
من از زمانی بودم که هنوز چیزی به نام اک مرکزی کشف نشده بود :icon_10:
--------
یکی مثل شما این جوری مینویسه
یکی هم مثل بعضی ها .. بخاطر تغییر دادن اوتارتم توهین میکنه .. بی دلیل ..
کی؟
--------
ی ادم بیکار .. که از مادرشون قهر میکنن .. میان دنیای مجازی احساس مالکیت میکنن
اسم بده جسد تحویل بگیر
.
.
.
الکی مثلا من فازم خلافه
######
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]نچ نچ ... :roll:[/div][/quote]
عکس آواتارتو تغییر دادی:icon_10:[/div][/quote]
------
اره :roll:[/div][/quote]
این همونی که قبلاً عکسشو میزاشتی نیست؟:icon_10:[/div][/quote]
--------
یکی مثل شما این جوری مینویسه
یکی هم مثل بعضی ها .. بخاطر تغییر دادن اوتارتم توهین میکنه .. بی دلیل ..
[/div][/quote]
کی؟:icon_2:[/div][/quote]
--------
ی ادم بیکار .. که از مادرشون قهر میکنن .. میان دنیای مجازی احساس مالکیت میکنن [/div][/quote]
اسم بده جسد تحویل بگیر
.
.
.
الکی مثلا من فازم خلافه :icon_10:
من دقیقا بعد کنکورم وقتی بیکار و بی عار ول میچرخیدم توی همون تابستون 91 به این بازی معتاد شدم
######
[quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div]فسیل:mrgreen:
مثلا نمیخاستم دیگه پست بزارم :icon_3:[/div][/quote]
من دقیقا بعد کنکورم وقتی بیکار و بی عار ول میچرخیدم توی همون تابستون 91 به این بازی معتاد شدم :icon_10:
[quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div]خب ب من چه:icon_2:[/div][/quote]
پس شکر میخوری بحثشو پیش میکشی :icon_10:[/div][/quote]
:|[/div][/quote]
امضا شووووو خخخخخخخ.پاشیدم از خنده : )))))
حالا هی آواتار عوض کن مظاهر فساد و فسق و فجور رو به معرض نمایش بگذار
######
[quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div]خب ب من چه:icon_2:[/div][/quote]
حالا هی آواتار عوض کن مظاهر فساد و فسق و فجور رو به معرض نمایش بگذار :icon_10:
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div]خب ب من چه:icon_2:[/div][/quote]
امضا شووووو خخخخخخخ.پاشیدم از خنده : )))))[/div][/quote]
عههههه طرفای شوما از خنده میپاشن؟؟؟؟ :lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.