با سلام خدمت رفقای گلم.بنده یکی از پلیر های نسبتا خوب عصر پادشاهانم.این سرور دیدیم نفر اول 168میل غارت زده.و این یکم از واقعیت دوره.من خودم غارتگرم ولی اینجور چیزی رو ندیده بودم.حالا یه نظر سنجی دارم ببینم چند چندیم.آیا موافق هستید شهر های متروکه جزو بازی نباشند؟
نظرسنجی
بلــــــــــــــــــــــه
خیــــــــــــــــــــــر
فری عشق کمان
با سلام خدمت رفقای گلم.بنده یکی از پلیر های نسبتا خوب عصر پادشاهانم.این سرور دیدیم نفر اول 168میل غارت زده.و این یکم از واقعیت دوره.من خودم غارتگرم ولی اینجور چیزی رو ندیده بودم.حالا یه نظر سنجی دارم ببینم چند چندیم.آیا موافق هستید شهر های متروکه جزو بازی نباشند؟
معلومه نه این دیگه سوال نداره
ولی با اجازه مدیرا و مسئولین بازی نظر ما اصلا مهم نیست
عزیزان انتقاد پذیر باشید پستمو حذف نکنید
داداش من از این نوشته تشکر کردم ولی دردسر نشه؟
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]معلومه نه این دیگه سوال نداره :D
ولی با اجازه مدیرا و مسئولین بازی نظر ما اصلا مهم نیست :D
عزیزان انتقاد پذیر باشید پستمو حذف نکنید[/div][/quote]
داداش من از این نوشته تشکر کردم ولی دردسر نشه؟
اصن پیشرفت بدونه متروکه ها خیلی سخته درسته ادم شب میخوابه صب با میشه میبینه کلی رتبش عوض شده اما میشه خوب ازش استفاده کرد به خصوص تو سرورایی با مدت زمان بیشتر
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]فری قول[/b][/div][div]با سلام خدمت رفقای گلم.بنده یکی از پلیر های نسبتا خوب عصر پادشاهانم.این سرور دیدیم نفر اول 168میل غارت زده.و این یکم از واقعیت دوره.من خودم غارتگرم ولی اینجور چیزی رو ندیده بودم.حالا یه نظر سنجی دارم ببینم چند چندیم.آیا موافق هستید شهر های متروکه جزو بازی نباشند؟[/div][/quote]
اصن پیشرفت بدونه متروکه ها خیلی سخته درسته ادم شب میخوابه صب با میشه میبینه کلی رتبش عوض شده اما میشه خوب ازش استفاده کرد به خصوص تو سرورایی با مدت زمان بیشتر :):)
یه زمان افتخار یه عده این بود با سکه در عرض یه ساعت شهر صفر و کامل میکردن الان همون افتخار رو یه نوب هم بدون سکه با تسخیر یه متروکه میتونه داشته باشه...غارتم همینجوره
######
یه زمان افتخار یه عده این بود با سکه در عرض یه ساعت شهر صفر و کامل میکردن الان همون افتخار رو یه نوب هم بدون سکه با تسخیر یه متروکه میتونه داشته باشه...غارتم همینجوره ;)
یه زمان افتخار یه عده این بود با سکه در عرض یه ساعت شهر صفر و کامل میکردن الان همون افتخار رو یه نوب هم بدون سکه با تسخیر یه متروکه میتونه داشته باشه...غارتم همینجوره
اره قبول دارم الان دیگه سکه ارزشش فقط اول بازی نشون داد میشه اما چرا گینگزا به شه درحال تسخیر حمله نمیکنن ؟ ایا؟ سرور 7 اینطوری بودا
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]یه زمان افتخار یه عده این بود با سکه در عرض یه ساعت شهر صفر و کامل میکردن الان همون افتخار رو یه نوب هم بدون سکه با تسخیر یه متروکه میتونه داشته باشه...غارتم همینجوره ;)[/div][/quote]
اره قبول دارم الان دیگه سکه ارزشش فقط اول بازی نشون داد میشه اما چرا گینگزا به شه درحال تسخیر حمله نمیکنن ؟ ایا؟ سرور 7 اینطوری بودا:?:
با نفر یک غارت داشتم صحبت میکردم بم گف کمتر از ده درصد این مقدار غارت با متروکه بود بقیش رو از ابادیها غارت زده نمیدونم چجوری :-\
دفعه بعد ازش بپرس آبادی رو چجوری غارت میکنه ما هم بریم غارت کنیم
######
[quote][div][b]lovely girl[/b][/div][div]با نفر یک غارت داشتم صحبت میکردم بم گف کمتر از ده درصد این مقدار غارت با متروکه بود بقیش رو از ابادیها غارت زده نمیدونم چجوری :-\[/div][/quote]
دفعه بعد ازش بپرس آبادی رو چجوری غارت میکنه ما هم بریم غارت کنیم :|
منم تعجب کردم وقتی شنیدم ولی خب ساید باگی ماگی بوده که استفاده کرده خلاصه تونسته که کرده دمشم هات
آره از قدیم گفتم اینم هنریه هر کسی نمیتونه انجام بده
######
[quote][div][b]lovely girl[/b][/div][div]منم تعجب کردم وقتی شنیدم ولی خب ساید باگی ماگی بوده که استفاده کرده خلاصه تونسته که کرده دمشم هات:icon_10:[/div][/quote]
آره از قدیم گفتم اینم هنریه هر کسی نمیتونه انجام بده :icon_12:
منم تعجب کردم وقتی شنیدم ولی خب ساید باگی ماگی بوده که استفاده کرده خلاصه تونسته که کرده دمشم هات
اخه مگه بچه بازیه یه همچین چیزی نیس من زدم
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]lovely girl[/b][/div][div]منم تعجب کردم وقتی شنیدم ولی خب ساید باگی ماگی بوده که استفاده کرده خلاصه تونسته که کرده دمشم هات:icon_10:[/div][/quote]
اخه مگه بچه بازیه یه همچین چیزی نیس :shock::shock::shock::shock::shock: من زدم
سلام بچه ها مگه کسی میتونه بازی رو * کنه ؟؟؟
این بازی آنلاینه
فک نکنم بشه
*** گر . به خود آیی به خودایی رسی ... پس به خود آ
اللهم عجل لولیک الفرج
سلام بچه ها مگه کسی میتونه بازی رو هک کنه ؟؟؟
این بازی آنلاینه
فک نکنم بشه
[b]گر . به خود آیی به خودایی رسی ... پس به خود آ[/b]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.