با سلام خدمت رفقای گلم.بنده یکی از پلیر های نسبتا خوب عصر پادشاهانم.این سرور دیدیم نفر اول 168میل غارت زده.و این یکم از واقعیت دوره.من خودم غارتگرم ولی اینجور چیزی رو ندیده بودم.حالا یه نظر سنجی دارم ببینم چند چندیم.آیا موافق هستید شهر های متروکه جزو بازی نباشند؟
میشه چراکه نه ..... انشالله سرور بعدی هفته اول 200 میل می بینی بجای تیکت دادن به پشتیبانی بشین غارت کن همه بچه ها یک اکانت دارن یه شهر 9 نفرو اینقد غارت کرده شده این خخ خخخ
فقط 1 بازیه زیاد جدیش نگیر ...
[quote][div][b]فری قول[/b][/div][div]با سلام خدمت رفقای گلم.بنده یکی از پلیر های نسبتا خوب عصر پادشاهانم.این سرور دیدیم نفر اول 168میل غارت زده.و این یکم از واقعیت دوره.من خودم غارتگرم ولی اینجور چیزی رو ندیده بودم.حالا یه نظر سنجی دارم ببینم چند چندیم.آیا موافق هستید شهر های متروکه جزو بازی نباشند؟[/div][/quote]
میشه چراکه نه ..... انشالله سرور بعدی هفته اول 200 میل می بینی بجای تیکت دادن به پشتیبانی بشین غارت کن همه بچه ها یک اکانت دارن یه شهر 9 نفرو اینقد غارت کرده شده این خخ خخخ
خب شاید بشه شایدم نه این یه theory جدیده باید روش فکر بشه بعدش نتیجه رو اعلام کنم
با تشکر
خوب که چی؟!
هایده اگه به جای اینکه شبا همش به میخونه میرفت . .
باشگاه میرفت.. الان زنده بود،مث گوگوش
[quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div][quote][div][b]farhad77[/b][/div][div]چجوری ؟!!مگه میشه ابادی رو غارت کرد!!:icon_2:[/div][/quote]
خب شاید بشه شایدم نه این یه theory جدیده باید روش فکر بشه بعدش نتیجه رو اعلام کنم :icon_10:[/div][/quote]
با تشکر :icon_8:
یه زمان افتخار یه عده این بود با سکه در عرض یه ساعت شهر صفر و کامل میکردن الان همون افتخار رو یه نوب هم بدون سکه با تسخیر یه متروکه میتونه داشته باشه...غارتم همینجوره
الانم رقابت سر اینه که کی اوله سرور زودتر از همه متروکه تخیر میکنه
10k تلفات اوله سرور خیلیه
㋡اگه نگیم و نخندیم پیاز میشیم و میگندیم㋡
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]یه زمان افتخار یه عده این بود با سکه در عرض یه ساعت شهر صفر و کامل میکردن الان همون افتخار رو یه نوب هم بدون سکه با تسخیر یه متروکه میتونه داشته باشه...غارتم همینجوره ;)[/div][/quote]
الانم رقابت سر اینه که کی اوله سرور زودتر از همه متروکه تخیر میکنه ;)
10k تلفات اوله سرور خیلیه :D
یه زمان افتخار یه عده این بود با سکه در عرض یه ساعت شهر صفر و کامل میکردن الان همون افتخار رو یه نوب هم بدون سکه با تسخیر یه متروکه میتونه داشته باشه...غارتم همینجوره
الانم رقابت سر اینه که کی اوله سرور زودتر از همه متروکه تخیر میکنه
10k تلفات اوله سرور خیلیه
بله همین خیلیه سبب شده
تعداد جلو زن های اکانت های بزرگ بیشتر بشه
######
[quote][div][b]amir 6[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]یه زمان افتخار یه عده این بود با سکه در عرض یه ساعت شهر صفر و کامل میکردن الان همون افتخار رو یه نوب هم بدون سکه با تسخیر یه متروکه میتونه داشته باشه...غارتم همینجوره ;)[/div][/quote]
الانم رقابت سر اینه که کی اوله سرور زودتر از همه متروکه تخیر میکنه ;)
10k تلفات اوله سرور خیلیه :D
[/div][/quote]
بله همین خیلیه سبب شده
تعداد جلو زن های اکانت های بزرگ بیشتر بشه :|
الان 4 جهانی نفر 1 غارت 13 میل زد
آخرین کلاسیکی که بازی کردم اس25 بود نفر اول 6 میل زده بود
این نشان دهنده این است سطح بازیکنا هر سرور داره بالاتر میره
حالا 1غارت 168 زده اما نفرات بعدی هم همینطور خیلی زیاد زدن زمان ما 50 میل رنک 1 میشد الان 7.8 میشه
سطح بازی بازیکنا ببا افزایش مولتی اکانتها تناسب خاصی داره
تازه راههای جانبی واسه غارت تا یک چارم میلل تو هفته اول ام وجود داره
سلام
خوبی؟
[quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div][quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]الان 4 جهانی نفر 1 غارت 13 میل زد
حالا 1غارت 168 زده اما نفرات بعدی هم همینطور خیلی زیاد زدن زمان ما 50 میل رنک 1 میشد الان 7.8 میشه [/div][/quote]
تازه راههای جانبی واسه غارت تا یک چارم میلل تو هفته اول ام وجود داره :icon_4:[/div][/quote]
:|
الان 4 جهانی نفر 1 غارت 13 میل زد
حالا 1غارت 168 زده اما نفرات بعدی هم همینطور خیلی زیاد زدن زمان ما 50 میل رنک 1 میشد الان 7.8 میشه
تازه راههای جانبی واسه غارت تا یک چارم میلل تو هفته اول ام وجود داره
هان
خوب که چی!!
خوب که چی؟!
هایده اگه به جای اینکه شبا همش به میخونه میرفت . .
باشگاه میرفت.. الان زنده بود،مث گوگوش
[quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad_j2[/b][/div][div][quote][div][b]lovely~girl[/b][/div][div][quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]الان 4 جهانی نفر 1 غارت 13 میل زد
حالا 1غارت 168 زده اما نفرات بعدی هم همینطور خیلی زیاد زدن زمان ما 50 میل رنک 1 میشد الان 7.8 میشه [/div][/quote]
تازه راههای جانبی واسه غارت تا یک چارم میلل تو هفته اول ام وجود داره :icon_4:[/div][/quote]
:|[/div][/quote]
هان :mrgreen:[/div][/quote]
خوب که چی!! :icon_6:
ب جا این حرفا غارت کنید من vn ih بودم 110 میل زدم همشم خودم متروکه زدم فارم کردم رتبه 1 هجوم هم گرفتم تزدیک 10 تا متروکه خودم زدم 20 تا پیدا کردم غارت کردم اینقدر شد برا شهر دوم باید بزنی مهمه
ب جا این حرفا غارت کنید من vn ih بودم 110 میل زدم همشم خودم متروکه زدم فارم کردم رتبه 1 هجوم هم گرفتم تزدیک 10 تا متروکه خودم زدم 20 تا پیدا کردم غارت کردم اینقدر شد برا شهر دوم باید بزنی مهمه :)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.