به نام خدا
این تاپیک جامع سرور جهانی هستش.
دیدم تو فروم کلی تاپیک زدین برای سرور جهانی گفتم یه تاپیک ملکه باشه که کلا هر مبحثی درمورد سرور جانی بود توی اون قرار بگیره
آیا از سطح بازی و کیفیت راضی هستید؟
نظرسنجی
بله
خیر
این مطلب در 1393/09/24 16:17:23 نوشته شده است و در 1393/09/24 16:18:29 ویرایش شده است .
خــیلـیا خــواستن مارو بـزنن زمیــن
ولی حــیف نمیـدونستــن که بــزنن زمــین هـوا میره
[b]به نام خدا
این تاپیک جامع سرور جهانی هستش.
دیدم تو فروم کلی تاپیک زدین برای سرور جهانی گفتم یه تاپیک ملکه باشه که کلا هر مبحثی درمورد سرور جانی بود توی اون قرار بگیره [/b] :geek:
آیا از سطح بازی و کیفیت راضی هستید؟
آخر هر چی فدر نقشه رو نگاه کردم ندیدمت کجا نزدیک منی ؟
عجب
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]منم coco jamboo هستم و اتحاد ندارم خخخ [/div][/quote]
آخر هر چی فدر نقشه رو نگاه کردم ندیدمت کجا نزدیک منی ؟:roll:
آخر هر چی فدر نقشه رو نگاه کردم ندیدمت کجا نزدیک منی ؟
خخخ
مختصات رو چک کن
[quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]منم coco jamboo هستم و اتحاد ندارم خخخ [/div][/quote]
آخر هر چی فدر نقشه رو نگاه کردم ندیدمت کجا نزدیک منی ؟:roll:[/div][/quote]
خخخ
مختصات رو چک کن
[quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]persian kings 2
یکی از مدیرا[/div][/quote]
e che khioob manam unjam[/div][/quote]
آره دیدمت:mrgreen:
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
[quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div][quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]persian kings 2
یکی از مدیرا[/div][/quote]
e che khioob manam unjam[/div][/quote]
آره دیدمت:mrgreen:[/div][/quote]
havamo dashte bashiaaa :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
چقدر حال میده این همه بزاری بقیه برن جلوت عرض اندام کنن تا الان فقط داشتیم منابع جمع میکردیم الان سطح منابع رسید رو 10
خوبیش اینه توی کمتر 1 ساعت رتبه ی بازیمو از 220رسوندم 24 خخخخخ باد بقیه خوابید
fяїέηđs
چقدر حال میده این همه بزاری بقیه برن جلوت عرض اندام کنن تا الان فقط داشتیم منابع جمع میکردیم الان سطح منابع رسید رو 10
خوبیش اینه توی کمتر 1 ساعت رتبه ی بازیمو از 220رسوندم 24 خخخخخ:icon_4: باد بقیه خوابید :icon_11:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.