نفر اول سرور کنار منه! عجب بد شانسی آوردم افتادم بین هزارتا گرگ ! همشونم حرفه ایی ! نفر اول سرورم خارجی باشه دیگه فاتحه ام خونده شده!!
King Sezar
ARASHSEZAR
TAKLORDARIAEE
LORD ARIAEE
اینا اسامیه پر افتخار منه تو سرور های مختلف بازی
نفر اول سرور کنار منه! عجب بد شانسی آوردم افتادم بین هزارتا گرگ !:mrgreen: همشونم حرفه ایی ! نفر اول سرورم خارجی باشه دیگه فاتحه ام خونده شده!!:icon_4:
نفر اول سرور کنار منه! عجب بد شانسی آوردم افتادم بین هزارتا گرگ ! همشونم حرفه ایی ! نفر اول سرورم خارجی باشه دیگه فاتحه ام خونده شده!!
نترس حمایت تموم شه همه ایرانی ها میریزن روش
[quote][div][b]abdozak-abtozak[/b][/div][div]نفر اول سرور کنار منه! عجب بد شانسی آوردم افتادم بین هزارتا گرگ !:mrgreen: همشونم حرفه ایی ! نفر اول سرورم خارجی باشه دیگه فاتحه ام خونده شده!!:icon_4:[/div][/quote]
نترس حمایت تموم شه همه ایرانی ها میریزن روش
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div]این ایتالیاییه چه پولی خرج میکنه :?[/div][/quote]
az koja midooni?[/div][/quote]
:|
ضایس خب[/div][/quote]
masalan mikhad bege manam kheili shakham
میدونید من فیک میکنم که اون جریان دعوت کردن از دیگران وسکه دادن واسه خارجیا هنوز فعاله از مامور مالیاتی که گذاشتن میشه فهمید به نظر بندیه ایشون از همون روش داره استفاده میکنه البته فک میکنما
eyval ajab fekri. shayad dorost bashe
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div]میدونید من فیک میکنم که اون جریان دعوت کردن از دیگران وسکه دادن واسه خارجیا هنوز فعاله از مامور مالیاتی که گذاشتن میشه فهمید به نظر بندیه ایشون از همون روش داره استفاده میکنه البته فک میکنما[/div][/quote]
eyval ajab fekri. shayad dorost bashe :icon_0::icon_0:
برای منم نیستن تازه گاوه هم رفته
ولی میدونی دلیلش چیه
چون شب شده... والا دلیلش همینه باور کن
××××× زندگی راز بزرگی است که در ما جاریست
زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست...
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div]نجارم از اول نبود الآن صنعتگرو آهنگرم نیستن:icon_2::icon_10:[/div][/quote]
برای منم نیستن تازه گاوه هم رفته :icon_4:
ولی میدونی دلیلش چیه
چون شب شده... والا دلیلش همینه باور کن :|
برای منم نیستن تازه گاوه هم رفته
ولی میدونی دلیلش چیه
چون شب شده... والا دلیلش همینه باور کن
are gave manam raft
[quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]نجارم از اول نبود الآن صنعتگرو آهنگرم نیستن:icon_2::icon_10:[/div][/quote]
برای منم نیستن تازه گاوه هم رفته :icon_4:
ولی میدونی دلیلش چیه
چون شب شده... والا دلیلش همینه باور کن :|[/div][/quote]
are gave manam raft:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.