من خودم با black scorpions حال میکنم.چون اختلاف زیادی با اتحاد های پایین تر داره و با تعدادکمتر.الانم یکم زوده چون معلوم نیست تا اخر سرور باشن یا نه.زیر مجموعه هاشم قوی تره
این مطلب در 1391/11/27 13:48:05 نوشته شده است و در 1391/11/27 13:49:10 ویرایش شده است .
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
من خودم با black scorpions حال میکنم.چون اختلاف زیادی با اتحاد های پایین تر داره و با تعدادکمتر.الانم یکم زوده چون معلوم نیست تا اخر سرور باشن یا نه.زیر مجموعه هاشم قوی تره
بلک وجودی نداره آیش جان بعد عید معلوم میشه شما که حرفه ای هستی دیگه چرا پاپ کجا و نیرو کجا
منم گفتم الان زوده.نمیدونم ما هم دوست داریم خوده شما یا دوستای انجمنی کتیبه آرشیو کنن تا غریبه .انشاله تو صدر ببینیم شمارو.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]بلک وجودی نداره آیش جان بعد عید معلوم میشه شما که حرفه ای هستی دیگه چرا پاپ کجا و نیرو کجا [/div][/quote]
منم گفتم الان زوده.نمیدونم ما هم دوست داریم خوده شما یا دوستای انجمنی کتیبه آرشیو کنن تا غریبه .انشاله تو صدر ببینیم شمارو.;)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.