zsedcl
به نظر من یا ایران بهشت زمین می بره یا BLACK SCORPIONS به احتمال زیاد بهترین ها کاری نمیتونه بکنه چون بهترین ها نه سرور6 کاری تونست بکنه نه 8
داداش من میگی بهترین ها هیچ کاری نه تو سرور 8 تونست بکنه
اصلا تو سرور 8 بازی کردی اگه می کردی این رو نمی گفتی
سرور 8 اول اتحاد بهترین ها بود با گذشت زمان و با درگیری و خصومت هایی بین بچه های بهترین ها از هم جدا شدن و چندتا اتحاد دیگه ای از جمله:بهترینها...بهترین ها و غول ها و vafadaran+*kordan تقسیم شدن
داداش من همین وفاداران هم همون بهترینها بودن که به دلیل دعوا هایی بین بازیکنان اسم اتحاد عوض و رفتن اتحاد هایی جدیدی که
اسمشون رو نام بردم تشکیل دادند پس نگو کاری نکردن
حالا سر ور 9 که نصف بازیکنان همین وفاداران 8 تو بهترین ها هستند و بقیه شون هم پراکنده که بعد از گذشت زمان دوباره باهم میشن تا قد رت رو نشون بدن (ببخشید اگه زیاد طولانی بود)
این مطلب در 1391/11/28 11:55:39 نوشته شده است و در 1391/11/28 11:57:00 ویرایش شده است .
از ما گذشت ............
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div]به نظر من یا ایران بهشت زمین می بره یا BLACK SCORPIONS به احتمال زیاد بهترین ها کاری نمیتونه بکنه چون بهترین ها نه سرور6 کاری تونست بکنه نه 8[/div][/quote]
داداش من میگی بهترین ها هیچ کاری نه تو سرور 8 تونست بکنه
اصلا تو سرور 8 بازی کردی اگه می کردی این رو نمی گفتی
سرور 8 اول اتحاد بهترین ها بود با گذشت زمان و با درگیری و خصومت هایی بین بچه های بهترین ها از هم جدا شدن و چندتا اتحاد دیگه ای از جمله:بهترینها...بهترین ها و غول ها و vafadaran+*kordan تقسیم شدن
داداش من همین وفاداران هم همون بهترینها بودن که به دلیل دعوا هایی بین بازیکنان اسم اتحاد عوض و رفتن اتحاد هایی جدیدی که
اسمشون رو نام بردم تشکیل دادند پس نگو کاری نکردن
حالا سر ور 9 که نصف بازیکنان همین وفاداران 8 تو بهترین ها هستند و بقیه شون هم پراکنده که بعد از گذشت زمان دوباره باهم میشن تا قد رت رو نشون بدن (ببخشید اگه زیاد طولانی بود)