سلام،همونطور که میدونید خارجی ها(مخصوصا انگلیسی ها) خیلی از ما در خرید های اینترنتی دست و دل باز تر هستن و قطعا در سرور جهانی خرید سکه اونا از ما بیشتره و بازی هم که بیشترش به سکه وابسته هست پس کار ما در سرور جهانی خیلی سخت هست.
وما باید یه فکری بکنیم، فکر هاتون رو بنویسید تا روشون تدبیر بشه.
اسپم ممنوع
نظرسنجی
خارجی ها بیشتر سکه میزنن
ما بیشتر میزنیم
کار ما خیلی سخته
راحت شکستشون میدیم
این مطلب در 1393/09/07 14:45:06 نوشته شده است و در 1393/09/07 14:45:40 ویرایش شده است .
سلام،همونطور که میدونید خارجی ها(مخصوصا انگلیسی ها) خیلی از ما در خرید های اینترنتی دست و دل باز تر هستن و قطعا در سرور جهانی خرید سکه اونا از ما بیشتره و بازی هم که بیشترش به سکه وابسته هست پس کار ما در سرور جهانی خیلی سخت هست.
وما باید یه فکری بکنیم، فکر هاتون رو بنویسید تا روشون تدبیر بشه.
اسپم ممنوع
بچهایی که میخان کتیبه رو بگیرن کد خدمات غیر اینتر نتی شونو میدن بچهای انجمن تا حد امکان با تلفن سکه واسشون میزنن
مثلا هر نفر 40تا
تو یک روز 20نفر 40تا بزنن میشه 800تا سکه
مو ایطوریم
اگه قبول کنین خوبه
بچهایی که میخان کتیبه رو بگیرن کد خدمات غیر اینتر نتی شونو میدن بچهای انجمن تا حد امکان با تلفن سکه واسشون میزنن:D
مثلا هر نفر 40تا ;)
تو یک روز 20نفر 40تا بزنن میشه 800تا سکه:mrgreen:
بنظر من خود ایرانیا با هم درگیر شن که اونا هم از ما الگو برداری کنن خودشون رو نابود کنن به این ترتیب نابود میشن
از کجا معلوم از ما الگو بردارن؟با این کار اون ها با هم متحد میشن و ما رو نابود میکنن.
حداقل ما تلاش خودمون رو کردیم دیگه
i knew you were trouble
[quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]بنظر من خود ایرانیا با هم درگیر شن که اونا هم از ما الگو برداری کنن خودشون رو نابود کنن به این ترتیب نابود میشن :icon_10::icon_12:[/div][/quote]
از کجا معلوم از ما الگو بردارن؟با این کار اون ها با هم متحد میشن و ما رو نابود میکنن.[/div][/quote]
بنظر من خود ایرانیا با هم درگیر شن که اونا هم از ما الگو برداری کنن خودشون رو نابود کنن به این ترتیب نابود میشن
از کجا معلوم از ما الگو بردارن؟با این کار اون ها با هم متحد میشن و ما رو نابود میکنن.
مو ایطوریم
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]بنظر من خود ایرانیا با هم درگیر شن که اونا هم از ما الگو برداری کنن خودشون رو نابود کنن به این ترتیب نابود میشن :icon_10::icon_12:[/div][/quote]
از کجا معلوم از ما الگو بردارن؟با این کار اون ها با هم متحد میشن و ما رو نابود میکنن.[/div][/quote]
حداقل ما تلاش خودمون رو کردیم دیگه[/div][/quote]
:icon_4::lol:
اونا حدود 7 سرور بازی کردن ما 32 سرور حالا اونا معلوم نیس 7 سرور بازی کرده باشن یا نه پس طبیعتا از ما ضعیف ترن هر چقدم که میخوان سکه بزنن چون وقتی بلد نباشی چطور خرج کنی بدرد نمیخوره
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
اونا حدود 7 سرور بازی کردن ما 32 سرور حالا اونا معلوم نیس 7 سرور بازی کرده باشن یا نه پس طبیعتا از ما ضعیف ترن هر چقدم که میخوان سکه بزنن چون وقتی بلد نباشی چطور خرج کنی بدرد نمیخوره
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.