میدونستی اون ها واسه بازی های آنلاین خودشون ماهانه چند دلار میدن؟
معلومه که واسه بازی ای به این خوبی پول خرج میکنن ما نباید بگیم اون ها پول خرج نمیکنن و اون ها رو دست کم بگیریم اون ها خیلی از ما بیشتر خرج میکنن ، ما باید به فکر راه چاره باشیم،تا الان پیشنهاد من واسه متحد شدن بهترین پیشنهاد بوده شما ها هم پیشنهاد بدین تا به یه جایی برسیم.
ههه ینی تو داری اینو با بازی های آنلاین اونا مقایسه میکنی؟؟
واقعن خنده داره
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
[quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div]کام آن :? یک درصد فکر کن خارجیا بیشتر خرج کنن
تازه به قول ساقی هم تعدادشون کمتره هم تجربشون
در حدی نیستن که بخوایم باهاشون رقابت کنیم اصلا :icon_12:[/div][/quote]
میدونستی اون ها واسه بازی های آنلاین خودشون ماهانه چند دلار میدن؟
معلومه که واسه بازی ای به این خوبی پول خرج میکنن ما نباید بگیم اون ها پول خرج نمیکنن و اون ها رو دست کم بگیریم اون ها خیلی از ما بیشتر خرج میکنن ، ما باید به فکر راه چاره باشیم،تا الان پیشنهاد من واسه متحد شدن بهترین پیشنهاد بوده شما ها هم پیشنهاد بدین تا به یه جایی برسیم.[/div][/quote]
ههه ینی تو داری اینو با بازی های آنلاین اونا مقایسه میکنی؟؟ :lol:
واقعن خنده داره :?
بچع ها متن تو ف.ی.س.ب.و.ک با یکی شون حرف زدم اونا هر کدوم چهاصد دلار. میزنن
چهار صد دلار یعنی یک میلیون و دویست هزار تومن ما در ایران.
کدوم یک از شماها حاضره برای عصر پادشاهان ماهی 1.200.000 پول بده؟
1.2 میلیون که چیزی نیست
کتیبه بعضی سرورا بالای 10 میلیون خرج برداشته آرشیوش, تازه این فقط کسیه که کتیبه زده خیلیا بالای میلیون خرج میکنن تو هر سرور
××××× زندگی راز بزرگی است که در ما جاریست
زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست...
[quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]کورش بزرگ نو[/b][/div][div]بچع ها متن تو ف.ی.س.ب.و.ک با یکی شون حرف زدم اونا هر کدوم چهاصد دلار. میزنن[/div][/quote]
کدوم یک از شماها حاضره برای عصر پادشاهان ماهی 1.200.000 پول بده؟[/div][/quote]
1.2 میلیون که چیزی نیست
کتیبه بعضی سرورا بالای 10 میلیون خرج برداشته آرشیوش, تازه این فقط کسیه که کتیبه زده خیلیا بالای میلیون خرج میکنن تو هر سرور ;)
بچع ها متن تو ف.ی.س.ب.و.ک با یکی شون حرف زدم اونا هر کدوم چهاصد دلار. میزنن
کدوم یک از شماها حاضره برای عصر پادشاهان ماهی 1.200.000 پول بده؟
1.2 میلیون که چیزی نیست
کتیبه بعضی سرورا بالای 10 میلیون خرج برداشته آرشیوش, تازه این فقط کسیه که کتیبه زده خیلیا بالای میلیون خرج میکنن تو هر سرور
اون ها کار پولدار های ما هست، ولی اینا خانواده های معمولیشون هم اینقدر پول میدن.
شما نترسید هیچ خارجی شرکت نمیکنه هر کی هم شرکت کرد خودم فارمش میکنم
××××× زندگی راز بزرگی است که در ما جاریست
زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست...
[quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]کورش بزرگ نو[/b][/div][div]بچع ها متن تو ف.ی.س.ب.و.ک با یکی شون حرف زدم اونا هر کدوم چهاصد دلار. میزنن[/div][/quote]
کدوم یک از شماها حاضره برای عصر پادشاهان ماهی 1.200.000 پول بده؟[/div][/quote]
1.2 میلیون که چیزی نیست
کتیبه بعضی سرورا بالای 10 میلیون خرج برداشته آرشیوش, تازه این فقط کسیه که کتیبه زده خیلیا بالای میلیون خرج میکنن تو هر سرور ;)[/div][/quote]
اون ها کار پولدار های ما هست، ولی اینا خانواده های معمولیشون هم اینقدر پول میدن.[/div][/quote]
شما نترسید هیچ خارجی شرکت نمیکنه هر کی هم شرکت کرد خودم فارمش میکنم :icon_4:
بیایم دسته جمعی خارجیارو فارم کنیم طبق پیشنهاد گومر اتحاد بزنیم بعد اگه کسی به ما حمله کرد به جای این که دف بدیم همه به اون شخص حمله کنیم اینطوری راحت پیروز میشیم
بیایم دسته جمعی خارجیارو فارم کنیم طبق پیشنهاد گومر اتحاد بزنیم بعد اگه کسی به ما حمله کرد به جای این که دف بدیم همه به اون شخص حمله کنیم اینطوری راحت پیروز میشیم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.