سلام اگه بخام توی سرور کلاسیک بعد 20 تا25 روز بعد از شروعش ی شهر متروکه با جمعیت 400 تا 500 رو تسخیر کنم گنگیزا با چنت نیرو و کی بهم میزنن؟
بستگی به جمعتشون داره،مثلا یک شهر متروکه با جمعیت 1000 ممکن است تا 800 تا سرباز داشته باشد
اگه بابا نوئل بودم تو جیبام یه عالمه ستاره میذاشتم که هیچ شب تاریکی تو زندگیت نداشته باشی.کریسمس مبارک!
[quote][div][b]اتنی[/b][/div][div]سلام اگه بخام توی سرور کلاسیک بعد 20 تا25 روز بعد از شروعش ی شهر متروکه با جمعیت 400 تا 500 رو تسخیر کنم گنگیزا با چنت نیرو و کی بهم میزنن؟[/div][/quote]
بستگی به جمعتشون داره،مثلا یک شهر متروکه با جمعیت 1000 ممکن است تا 800 تا سرباز داشته باشد
سلام اگه بخام توی سرور کلاسیک بعد 20 تا25 روز بعد از شروعش ی شهر متروکه با جمعیت 400 تا 500 رو تسخیر کنم گنگیزا با چنت نیرو و کی بهم میزنن؟
13 روز نبودم 2 روز بعد میام ببینم چه خبره تو s32
شورت داور پرچم ماست که میگن همینه؟
[quote][div][b]pouya.go[/b][/div][div][quote][div][b]اتنی[/b][/div][div]سلام اگه بخام توی سرور کلاسیک بعد 20 تا25 روز بعد از شروعش ی شهر متروکه با جمعیت 400 تا 500 رو تسخیر کنم گنگیزا با چنت نیرو و کی بهم میزنن؟[/div][/quote]
بستگی به جمعتشون داره،مثلا یک شهر متروکه با جمعیت 1000 ممکن است تا 800 تا سرباز داشته باشد[/div][/quote]
13 روز نبودم 2 روز بعد میام ببینم چه خبره تو s32
سلام
اگه بخام توی سرور کلاسیک بعد 20 تا25 روز بعد از شروعش ی شهر متروکه با جمعیت 400 تا 500 رو تسخیر کنم گنگیزا با چنت نیرو و کی بهم میزنن؟
تو سرور 32 یه متروکه با جمعیت 1000رو 2بار محاصره کردم که گینگزا با نیروی حدود 40هزار محاصره رو شکستن ولی یه متروکه 550تایی رو هیچ حمله ای نزدن و تونستم تسخیر کنم.
[quote][div][b]اتنی[/b][/div][div]سلام
اگه بخام توی سرور کلاسیک بعد 20 تا25 روز بعد از شروعش ی شهر متروکه با جمعیت 400 تا 500 رو تسخیر کنم گنگیزا با چنت نیرو و کی بهم میزنن؟[/div][/quote]
تو سرور 32 یه متروکه با جمعیت 1000رو 2بار محاصره کردم که گینگزا با نیروی حدود 40هزار محاصره رو شکستن ولی یه متروکه 550تایی رو هیچ حمله ای نزدن و تونستم تسخیر کنم.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.