سلام خدمت دوستان
یه سوال داشتم تسخیر متروکه ها چه سودی داره ؟؟ یعنی بعد از تسخیر یکی از شهرای طرف میشه ؟؟ سطح منابعشون چنده؟؟
آره مثل شهرای خودت میشه
بستگی به جمعیتش داره باید جاسوسی بزنی
××××× زندگی راز بزرگی است که در ما جاریست
زندگی فاصله آمدن و رفتن ماست...
[quote][div][b]resta[/b][/div][div]سلام خدمت دوستان
یه سوال داشتم تسخیر متروکه ها چه سودی داره ؟؟ یعنی بعد از تسخیر یکی از شهرای طرف میشه ؟؟ سطح منابعشون چنده؟؟[/div][/quote]
آره مثل شهرای خودت میشه
بستگی به جمعیتش داره باید جاسوسی بزنی
میشه توضیح بدین برام؟؟؟
محاسبه زمان تحمل محاصره :
حداقل مدت محاصره ۲۴ ساعت می باشد. در صورتی که مدافع دارای بیش از ۸۰۰ تمدن باشد به ازای هر ۱۰۰ تمدن مازاد ۲ ساعت به زمان محاصره افزوده خواهد شد. منظورش اینه به فرض مثال اگه کسی تمدنش 900 باشه زمان معاصره میشه 26ساعت؟؟؟
تاثیر گذاری مراسم ها در معبد توسط مهاجم و توسط مدافع :
- مراسم شکرگزاری در شهر مدافع ۳ ساعت زمان محاصره را افزایش و در شهر مهاجم ۱ ساعت کاهش می دهد.
- مراسم نیایش در شهر مدافع 8 ساعت زمان محاصره را افزایش و در شهر مهاجم 3 ساعت کاهش می دهد. بنظرتون جای کاهش وافزایش رو جابجا ننوشته؟؟؟
تاثیر گذاری مشاوران اضافی در شهر مدافع و در ارتش مهاجم:
در شهر مدافع: مشاوران به دلیل ذکاوت در زمان جنگ های محاصره سعی می کنند، از لابلای ارتش جلو رفته و مشاوران دشمن را از بین ببرند. از این رو، اگر مدافع حداقل بیش از 20% مهاجم نیرو داشته باشد، به ازای هر 3 مشاور در شهر مدافع، یک مشاور (بیشتر از حالت جنگ عادی )کشته می شود. به ازای هر مشاور مازاد (بیشتر از ۳ مشاور) در ارتش محاصره کننده ۱۵ دقیقه تا سقف ۸ ساعت از زمان محاصره کسر می شود
این تیکه اخر به فرض مثال اگه کسی 13 تا داشته باشه 3تاش که هیچ میمونه 10 تا 10 تا 15 دقیقه یعنی 2ساعت و 30 دقیقه کم میشه از زمان معاصره یعنی 21ساعتو 30 زمان معاصره
درسته؟؟
میشه توضیح بدین برام؟؟؟
محاسبه زمان تحمل محاصره :
حداقل مدت محاصره ۲۴ ساعت می باشد. در صورتی که مدافع دارای بیش از ۸۰۰ تمدن باشد به ازای هر ۱۰۰ تمدن مازاد ۲ ساعت به زمان محاصره افزوده خواهد شد.
[b]منظورش اینه به فرض مثال اگه کسی تمدنش 900 باشه زمان معاصره میشه 26ساعت؟؟؟[/b]
تاثیر گذاری مراسم ها در معبد توسط مهاجم و توسط مدافع :
- مراسم شکرگزاری در شهر مدافع ۳ ساعت زمان محاصره را افزایش و در شهر مهاجم ۱ ساعت کاهش می دهد.
- مراسم نیایش در شهر مدافع 8 ساعت زمان محاصره را افزایش و در شهر مهاجم 3 ساعت کاهش می دهد.
[b]بنظرتون جای کاهش وافزایش رو جابجا ننوشته؟؟؟[/b]
تاثیر گذاری مشاوران اضافی در شهر مدافع و در ارتش مهاجم:
در شهر مدافع: مشاوران به دلیل ذکاوت در زمان جنگ های محاصره سعی می کنند، از لابلای ارتش جلو رفته و مشاوران دشمن را از بین ببرند. از این رو، اگر مدافع حداقل بیش از 20% مهاجم نیرو داشته باشد، به ازای هر 3 مشاور در شهر مدافع، یک مشاور (بیشتر از حالت جنگ عادی )کشته می شود.
[b]به ازای هر مشاور مازاد (بیشتر از ۳ مشاور) در ارتش محاصره کننده ۱۵ دقیقه تا سقف ۸ ساعت از زمان محاصره کسر می شود[/b]
این تیکه اخر به فرض مثال اگه کسی 13 تا داشته باشه 3تاش که هیچ میمونه 10 تا 10 تا 15 دقیقه یعنی 2ساعت و 30 دقیقه کم میشه از زمان معاصره یعنی 21ساعتو 30 زمان معاصره
درسته؟؟
سلام
اگه بخام توی سرور کلاسیک بعد 20 تا25 روز بعد از شروعش ی شهر متروکه با جمعیت 400 تا 500 رو تسخیر کنم گنگیزا با چنت نیرو و کی بهم میزنن؟
تو سرور 32 یه متروکه با جمعیت 1000رو 2بار محاصره کردم که گینگزا با نیروی حدود 40هزار محاصره رو شکستن ولی یه متروکه 550تایی رو هیچ حمله ای نزدن و تونستم تسخیر کنم.
متروکه550تایی سطح منابعش چند بود
[quote][div][b]kaamir[/b][/div][div][quote][div][b]اتنی[/b][/div][div]سلام
اگه بخام توی سرور کلاسیک بعد 20 تا25 روز بعد از شروعش ی شهر متروکه با جمعیت 400 تا 500 رو تسخیر کنم گنگیزا با چنت نیرو و کی بهم میزنن؟[/div][/quote]
تو سرور 32 یه متروکه با جمعیت 1000رو 2بار محاصره کردم که گینگزا با نیروی حدود 40هزار محاصره رو شکستن ولی یه متروکه 550تایی رو هیچ حمله ای نزدن و تونستم تسخیر کنم.[/div][/quote]
متروکه550تایی سطح منابعش چند بود
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.