سلام رفقا
من از روز اولی که انجمن بودم یه سری کارا انجام دادم.میخواستم براتون بگم.
دیگه از من بیشتر کسی تو این انجمن آن نبوده که بوده ؟ قدیمی بودنو کار ندارم از من قدیمی ترم هست ولی من فقط موندم تقریبا.
اینجا جاییه که فقط رو تعداد لایک طرف آدم حسابش میکنن .یعنی طرفو با تعداد لایکاش میشناسن.
من اون زمان که بن نبودم هر چند وقت با یه اکانت مولتی میومدم و پست های درست میدادم. لایک نمیخورد.کسی اهمیت نمیداد.
تازه بعضی وقتا کاربرایی که الان ادعا فعالی دارن تو خصوصی فحش میدادن یا به صورت خیلی فجیعی با آدم صحبت میکردن.
من همون ادم بودم فقط اسمم عوض شده.
یه چیز دیگه ای که هست. با بهترین شخصیت انجمن هم دوستی نکنید چون بعد چند وقت میره رو اعصابتون.
نمونش گروبز که دو سال مثلا خیلی رفیق بودیم از پشت خنجر زد.
یا نمونه های دیگه.
به طور مثال همین araspzand .ایشون تا یک ماه بیش جیره خور خود من بود الان که بن شدم و با یه اسم دیگه اومدم به قول ایشون شدم *.
یا علی آقا .
اینا کسایین که مثلا رفیق بودن.الان یه سلامم نمیکنن.
نصف کاراشون اسکی از منه.
از من میشنوین همه رو دایورت کنین که اینجا جای دوستی نیست.
من از روز اولی که انجمن بودم یه سری کارا انجام دادم.میخواستم براتون بگم.
دیگه از من بیشتر کسی تو این انجمن آن نبوده که بوده ؟ قدیمی بودنو کار ندارم از من قدیمی ترم هست ولی من فقط موندم تقریبا.
اینجا جاییه که فقط رو تعداد لایک طرف آدم حسابش میکنن .یعنی طرفو با تعداد لایکاش میشناسن.
من اون زمان که بن نبودم هر چند وقت با یه اکانت مولتی میومدم و پست های درست میدادم. لایک نمیخورد.کسی اهمیت نمیداد.
تازه بعضی وقتا کاربرایی که الان ادعا فعالی دارن تو خصوصی فحش میدادن یا به صورت خیلی فجیعی با آدم صحبت میکردن.
من همون ادم بودم فقط اسمم عوض شده.
یه چیز دیگه ای که هست. با بهترین شخصیت انجمن هم دوستی نکنید چون بعد چند وقت میره رو اعصابتون.
نمونش گروبز که دو سال مثلا خیلی رفیق بودیم از پشت خنجر زد.
یا نمونه های دیگه.
به طور مثال همین araspzand .ایشون تا یک ماه بیش جیره خور خود من بود الان که بن شدم و با یه اسم دیگه اومدم به قول ایشون شدم *.
یا علی آقا .
اینا کسایین که مثلا رفیق بودن.الان یه سلامم نمیکنن.
نصف کاراشون اسکی از منه.
از من میشنوین همه رو دایورت کنین که اینجا جای دوستی نیست.
بالای 150 اکانت بن شده
بینگو هستم.
به جان تو راست میگم
بینگو هستم.
به جان تو راست میگم