چون خودت تو امضات اورده بودی که همه اسپمرا رو ترور میکنم خوب معلومه دیگه ادم تو رو به عنوان * حساب میکنه ولی اون مورد لایک رو اره باهات موافقم متاسفانه
واقعا متوجه نشدین با لحن مسخره گوفتم؟
نه خـدایی
اخه من میکردم به خاطر دعوای تو رو رهام تو عصبی شدی و بعد میخوای تمام اسپمرا از جمله رهام رو گزارش رد کنی براشون
ولی از یه طرف هم شک داشتم این کارو بکنی چون خودت هم با ما بودی همیشه و اسپمر بزرگی محسوب میشی
رهام کیه؟
بفرما اینم یه مورد دیه یعنی بینگو نمیدونه رهام کیه؟
خیر همچین شخصی نمیشناسم
توقع نداشته باش بچه ها نشناسنت
این مطلب در 1393/08/15 15:29:25 نوشته شده است و در 1393/08/15 15:30:00 ویرایش شده است .
عجب
[quote][div][b]bounty hunter[/b][/div][div][quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]bounty hunter[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl3[/b][/div][div][quote][div][b]bounty hunter[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl3[/b][/div][div]چون خودت تو امضات اورده بودی که همه اسپمرا رو ترور میکنم خوب معلومه دیگه ادم تو رو به عنوان آنتن حساب میکنه ولی اون مورد لایک رو اره باهات موافقم متاسفانه:oops:[/div][/quote]
واقعا متوجه نشدین با لحن مسخره گوفتم؟:|[/div][/quote]
نه خـدایی
اخه من میکردم به خاطر دعوای تو رو رهام تو عصبی شدی و بعد میخوای تمام اسپمرا از جمله رهام رو گزارش رد کنی براشون
ولی از یه طرف هم شک داشتم این کارو بکنی چون خودت هم با ما بودی همیشه و اسپمر بزرگی محسوب میشی[/div][/quote]
رهام کیه؟[/div][/quote]
بفرما اینم یه مورد دیه یعنی بینگو نمیدونه رهام کیه؟[/div][/quote]
خیر همچین شخصی نمیشناسم[/div][/quote]
توقع نداشته باش بچه ها نشناسنت ;)
آقا اصلا من بینگو نیستم.
حرف زدن با شما مغز اهنی میخواد.
راحت باشید
کم آورد از دستمون
آره چون دیگه اینقدر دارین زیاده روی میکنید که آزار دهنده شدین.
ما که تو تیم شما ها نیستیم و خودمونیم پس فکراتون مهم نیست هر فکری میکنید بکنید.
خودتونم که از قبل مهم نبودید پس هیچ.
بالای 150 اکانت بن شده
بینگو هستم.
به جان تو راست میگم
[quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]bounty hunter[/b][/div][div]آقا اصلا من بینگو نیستم.
راحت باشید:icon_6:[/div][/quote]
:icon_4:
کم آورد از دستمون :icon_2:[/div][/quote]
آقا اصلا من بینگو نیستم.
راحت باشید
کم آورد از دستمون
بینگو به خودت فشار نیار الان منفجر میشی
ماشاله اعتماد به نفس.
شما ها کلا منو عصبانی هم نمیتونین بکنین جه برسه به فشار
خیلی بی ارزش تر از این حرفایین
بالای 150 اکانت بن شده
بینگو هستم.
به جان تو راست میگم
[quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]bounty hunter[/b][/div][div][quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]bounty hunter[/b][/div][div]آقا اصلا من بینگو نیستم.
راحت باشید:icon_6:[/div][/quote]
کم آورد از دستمون :icon_2:[/div][/quote]
خودتونم که از قبل مهم نبودید پس هیچ.[/div][/quote]
بینگو به خودت فشار نیار الان منفجر میشی
:mrgreen:[/div][/quote]
ماشاله اعتماد به نفس.
شما ها کلا منو عصبانی هم نمیتونین بکنین جه برسه به فشار :lol:
خیلی بی ارزش تر از این حرفایین
من از روز اولی که انجمن بودم یه سری کارا انجام دادم.میخواستم براتون بگم.
دیگه از من بیشتر کسی تو این انجمن آن نبوده که بوده ؟ قدیمی بودنو کار ندارم از من قدیمی ترم هست ولی من فقط موندم تقریبا.
اینجا جاییه که فقط رو تعداد لایک طرف آدم حسابش میکنن .یعنی طرفو با تعداد لایکاش میشناسن.
من اون زمان که بن نبودم هر چند وقت با یه اکانت مولتی میومدم و پست های درست میدادم. لایک نمیخورد.کسی اهمیت نمیداد.
تازه بعضی وقتا کاربرایی که الان ادعا فعالی دارن تو خصوصی فحش میدادن یا به صورت خیلی فجیعی با آدم صحبت میکردن.
من همون ادم بودم فقط اسمم عوض شده.
یه چیز دیگه ای که هست. با بهترین شخصیت انجمن هم دوستی نکنید چون بعد چند وقت میره رو اعصابتون.
نمونش گروبز که دو سال مثلا خیلی رفیق بودیم از پشت خنجر زد.
یا نمونه های دیگه.
به طور مثال همین araspzand .ایشون تا یک ماه بیش جیره خور خود من بود الان که بن شدم و با یه اسم دیگه اومدم به قول ایشون شدم *.
یا علی آقا .
اینا کسایین که مثلا رفیق بودن.الان یه سلامم نمیکنن.
نصف کاراشون اسکی از منه.
از من میشنوین همه رو دایورت کنین که اینجا جای دوستی نیست.
دل گرچه در این بادیه بسیار شتافت
یک موی ندانست ولی موی شکافت
سلام
دقیقا کجا دایورتشون کنیم
:icon_10:
[quote][div][b]bounty hunter[/b][/div][div]سلام رفقا
من از روز اولی که انجمن بودم یه سری کارا انجام دادم.میخواستم براتون بگم.
دیگه از من بیشتر کسی تو این انجمن آن نبوده که بوده ؟ قدیمی بودنو کار ندارم از من قدیمی ترم هست ولی من فقط موندم تقریبا.
اینجا جاییه که فقط رو تعداد لایک طرف آدم حسابش میکنن .یعنی طرفو با تعداد لایکاش میشناسن.
من اون زمان که بن نبودم هر چند وقت با یه اکانت مولتی میومدم و پست های درست میدادم. لایک نمیخورد.کسی اهمیت نمیداد.
تازه بعضی وقتا کاربرایی که الان ادعا فعالی دارن تو خصوصی فحش میدادن یا به صورت خیلی فجیعی با آدم صحبت میکردن.
من همون ادم بودم فقط اسمم عوض شده.
یه چیز دیگه ای که هست. با بهترین شخصیت انجمن هم دوستی نکنید چون بعد چند وقت میره رو اعصابتون.
نمونش گروبز که دو سال مثلا خیلی رفیق بودیم از پشت خنجر زد.
یا نمونه های دیگه.
به طور مثال همین araspzand .ایشون تا یک ماه بیش جیره خور خود من بود الان که بن شدم و با یه اسم دیگه اومدم به قول ایشون شدم انتن.
یا علی آقا .
اینا کسایین که مثلا رفیق بودن.الان یه سلامم نمیکنن.
نصف کاراشون اسکی از منه.
از من میشنوین همه رو دایورت کنین که اینجا جای دوستی نیست.
[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.