چگونه باید بازیهایی مثل جنگهای صلیبی رو بازی کرد؟یا فوتبال
مثله ادم
یعنی چجوری میشه مراحلشو بگی؟
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]sajad0000[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]چگونه باید بازیهایی مثل جنگهای صلیبی رو بازی کرد؟یا فوتبال[/div][/quote]
مثله ادم[/div][/quote]
مثله ادم
داداش چند سالته؟
.....
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]sajad0000[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]چگونه باید بازیهایی مثل جنگهای صلیبی رو بازی کرد؟یا فوتبال[/div][/quote]
مثله ادم[/div][/quote]
یعنی چجوری میشه مراحلشو بگی؟[/div][/quote]
:shock:
داداش چند سالته؟
شوخی کردم.
اصلا برای من مرحله معنایی نداره.امروز بازی رو بخر نصب کن.چیت بزن برو آخرش ببین چی میشه و بعد بازی رو حذف کن.خیییییلی حال میده
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
به سختی.:mrgreen:
شوخی کردم.
اصلا برای من مرحله معنایی نداره.امروز بازی رو بخر نصب کن.چیت بزن برو آخرش ببین چی میشه و بعد بازی رو حذف کن.خیییییلی حال میده:lol:
شوخی کردم.
اصلا برای من مرحله معنایی نداره.امروز بازی رو بخر نصب کن.چیت بزن برو آخرش ببین چی میشه و بعد بازی رو حذف کن.خیییییلی حال میده
15
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]به سختی.:mrgreen:
شوخی کردم.
اصلا برای من مرحله معنایی نداره.امروز بازی رو بخر نصب کن.چیت بزن برو آخرش ببین چی میشه و بعد بازی رو حذف کن.خیییییلی حال میده:lol:[/div][/quote]
15
شوخی کردم.
15
افرین
خب بینکول راست میگه نصب کن بعد شب تا صبح بازی کن بعدش خودت تحلیلگرش میشی
.....
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]به سختی.:mrgreen:
شوخی کردم.
اصلا برای من مرحله معنایی نداره.امروز بازی رو بخر نصب کن.چیت بزن برو آخرش ببین چی میشه و بعد بازی رو حذف کن.خیییییلی حال میده:lol:[/div][/quote]
15[/div][/quote]
افرین
خب بینکول راست میگه نصب کن بعد شب تا صبح بازی کن بعدش خودت تحلیلگرش میشی;)
دادا اگه خواستی تو جنگهای صلیبی خزانه هر 30 ثانیه 100000000 سکه بهت بده به من بگو
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]چگونه باید بازیهایی مثل جنگهای صلیبی رو بازی کرد؟یا فوتبال[/div][/quote]
دادا اگه خواستی تو جنگهای صلیبی خزانه هر 30 ثانیه 100000000 سکه بهت بده به من بگو
شوخی کردم.
15
یعنی میشه کسی باشه که جنگهای صلیبی رو بلد نباشه
خوب اول چوب بری و سنگ سازی و معدن اهن رو میسازی بعد اسلحه خونه رو میسازی بعدم سرباز میسازی این کاری داره مگه
چه حرف بی ربطیست که مرد که گریه نمی کند!
گاهی آنقدر بغض داری...
که فقط باید مرد باشی تا بتوانی گریه کنی
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]به سختی.:mrgreen:
شوخی کردم.
15[/div][/quote]
یعنی میشه کسی باشه که جنگهای صلیبی رو بلد نباشه:shock::?:
خوب اول چوب بری و سنگ سازی و معدن اهن رو میسازی بعد اسلحه خونه رو میسازی بعدم سرباز میسازی این کاری داره مگه:?::?:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.