چگونه باید بازیهایی مثل جنگهای صلیبی رو بازی کرد؟یا فوتبال
دادا اگه خواستی تو جنگهای صلیبی خزانه هر 30 ثانیه 100000000 سکه بهت بده به من بگو
من فقط میخوام آنلاین بازی کنم مگه دارم خارجی حرف میزنم؟
مگه اونم انلاین هست؟
میدونی این بازیها خارج از کشور چقدر قیمتشه 30 دلار .شما چقدر ایران میخری 1500 تومن.این نسخه اصلی نیست که دست شماست
هیچ راهی نداره؟
گفتم که سرچ کن تو گوگل ببین کدوم سایت نسخه اصلیشو برای فروش گذاشته که بخری ولی فکر نکنم نسخه اصلیش گیر بیاد
راست میگه بازی که بخوای بخری که انلاین بازی کنی الان باید کمه کم 100 هزار پول بدی
.....
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]sajad0000[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]چگونه باید بازیهایی مثل جنگهای صلیبی رو بازی کرد؟یا فوتبال[/div][/quote]
دادا اگه خواستی تو جنگهای صلیبی خزانه هر 30 ثانیه 100000000 سکه بهت بده به من بگو[/div][/quote]
من فقط میخوام آنلاین بازی کنم مگه دارم خارجی حرف میزنم؟[/div][/quote]
مگه اونم انلاین هست؟[/div][/quote]
میدونی این بازیها خارج از کشور چقدر قیمتشه 30 دلار .شما چقدر ایران میخری 1500 تومن.این نسخه اصلی نیست که دست شماست[/div][/quote]
هیچ راهی نداره؟[/div][/quote]
گفتم که سرچ کن تو گوگل ببین کدوم سایت نسخه اصلیشو برای فروش گذاشته که بخری ولی فکر نکنم نسخه اصلیش گیر بیاد[/div][/quote]
راست میگه بازی که بخوای بخری که انلاین بازی کنی الان باید کمه کم 100 هزار پول بدی
جنگ های صلیبی تا 5 هم اومده ولی فکرنکنم بشه رو اینترنت آنلاین بازی کرد
خیلی باحاله به خصوص1و3
من 4 یا5 رو ندیدم چطوره؟
.....
[quote][div][b]عباس00[/b][/div][div]جنگ های صلیبی تا 5 هم اومده ولی فکرنکنم بشه رو اینترنت آنلاین بازی کرد
خیلی باحاله به خصوص1و3:mrgreen:[/div][/quote]
من 4 یا5 رو ندیدم چطوره؟
خیلی باحاله به خصوص1و3
من 4 یا5 رو ندیدم چطوره؟
4 که مثل 1 هست فقط مرحله هایی به وجود اومده ولی من 5 رو ندیدم
اسلام علیک یا ابا عبدالله
برای سلامتی امام زمان{عج}صلوات
[quote][div][b]sajad0000[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div]جنگ های صلیبی تا 5 هم اومده ولی فکرنکنم بشه رو اینترنت آنلاین بازی کرد
من 4 یا5 رو ندیدم چطوره؟[/div][/quote]
4 که مثل 1 هست فقط مرحله هایی به وجود اومده ولی من 5 رو ندیدم:mrgreen:
خیلی باحاله به خصوص1و3
من 4 یا5 رو ندیدم چطوره؟
دارم یکی نسخه ی 2012 رو دانلود میکنم هر کی خواست بگوید نوشته با کیفیت HD
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]sajad0000[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div]جنگ های صلیبی تا 5 هم اومده ولی فکرنکنم بشه رو اینترنت آنلاین بازی کرد
4 که مثل 1 هست فقط مرحله هایی به وجود اومده ولی من 5 رو ندیدم:mrgreen:[/div][/quote]
خیلی باحاله به خصوص1و3
من 4 یا5 رو ندیدم چطوره؟
نصب کن بازی کن اگه خوب بود بگو دان کنیم
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]sajad0000[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div]جنگ های صلیبی تا 5 هم اومده ولی فکرنکنم بشه رو اینترنت آنلاین بازی کرد
4 که مثل 1 هست فقط مرحله هایی به وجود اومده ولی من 5 رو ندیدم:mrgreen:[/div][/quote]
دارم یکی نسخه ی 2012 رو دانلود میکنم هر کی خواست بگوید نوشته با کیفیت HD[/div][/quote]
خیلی باحاله به خصوص1و3
من 4 یا5 رو ندیدم چطوره؟
باشه ولی نمیدونم چرا یکدفعه اینقدر سرعت دانلود اومد پایین!!!
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]ادم خور[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]sajad0000[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div]جنگ های صلیبی تا 5 هم اومده ولی فکرنکنم بشه رو اینترنت آنلاین بازی کرد
دارم یکی نسخه ی 2012 رو دانلود میکنم هر کی خواست بگوید نوشته با کیفیت HD[/div][/quote]
نصب کن بازی کن اگه خوب بود بگو دان کنیم [/div][/quote]
خیلی باحاله به خصوص1و3
من 4 یا5 رو ندیدم چطوره؟
.....
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]ادم خور[/b][/div][div][quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]sajad0000[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div]جنگ های صلیبی تا 5 هم اومده ولی فکرنکنم بشه رو اینترنت آنلاین بازی کرد
نصب کن بازی کن اگه خوب بود بگو دان کنیم [/div][/quote]
باشه ولی نمیدونم چرا یکدفعه اینقدر سرعت دانلود اومد پایین!!![/div][/quote]
:roll:
خیلی باحاله به خصوص1و3
من 4 یا5 رو ندیدم چطوره؟
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div][quote][div][b]sajad0000[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div]جنگ های صلیبی تا 5 هم اومده ولی فکرنکنم بشه رو اینترنت آنلاین بازی کرد
:ugeek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.