دوستان من خیلی وقت بود نیومم انجمن و بعضی از دوستای گلم خواهش کردن که تابستون رو بیام ولی نونستم در ایام مدرسه با کامپیوتر و اینترنت مدرسمون میام راستی تیزهوشان قبول شدم و شیرینی هم نمیدم اینم عشقی اومدم یه سری بزنم و هنوز همون انجمنیه که اسپم اسپم میکنن و چمیدونم فازای قبلی دوستتون دارم لطفا با هم خوب باشید بچه های قبلی همه رفتن بخوام بگم خیلین کاری کنید حداقل همین جمع کوچیک دور هم بمونیم با هم رفیق باشید قدر همو بدونید
باختن توی طبیعت من نیست
دوستان من خیلی وقت بود نیومم انجمن و بعضی از دوستای گلم خواهش کردن که تابستون رو بیام ولی نونستم :|در ایام مدرسه با کامپیوتر و اینترنت مدرسمون میام;) راستی تیزهوشان قبول شدم:D و شیرینی هم نمیدم:mrgreen::mrgreen::mrgreen: اینم عشقی اومدم یه سری بزنم و هنوز همون انجمنیه که اسپم اسپم میکنن و چمیدونم فازای قبلی:icon_11: :arrow: دوستتون دارم لطفا با هم خوب باشید:icon_10: بچه های قبلی همه رفتن بخوام بگم خیلین کاری کنید حداقل همین جمع کوچیک دور هم بمونیم با هم رفیق باشید قدر همو بدونید:icon_10:
ابولفضل اصلانیی بچه گلیه اما یادتون باشه من بن شدم ابولفضل اماره منو داده
WTH?
میدونستی زبان انجمن پارسیه از زبان های بیگانه خود داری کنید تا گزارش تخلفتون رو ندادم
حیف که چند روزه درگیرم
به قوله خودت تو مگه دسمال اریایی ؟
ببخشید حواسم نبود آقا اریا
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]hosseinjangjo[/b][/div][div]ابولفضل اصلانیی بچه گلیه اما یادتون باشه من بن شدم ابولفضل اماره منو داده [/div][/quote]
:| WTH? [/div][/quote]
میدونستی زبان انجمن پارسیه از زبان های بیگانه خود داری کنید تا گزارش تخلفتون رو ندادم :ugeek:
دوستان من خیلی وقت بود نیومم انجمن و بعضی از دوستای گلم خواهش کردن که تابستون رو بیام ولی نونستم در ایام مدرسه با کامپیوتر و اینترنت مدرسمون میام راستی تیزهوشان قبول شدم و شیرینی هم نمیدم اینم عشقی اومدم یه سری بزنم و هنوز همون انجمنیه که اسپم اسپم میکنن و چمیدونم فازای قبلی دوستتون دارم لطفا با هم خوب باشید بچه های قبلی همه رفتن بخوام بگم خیلین کاری کنید حداقل همین جمع کوچیک دور هم بمونیم با هم رفیق باشید قدر همو بدونید
آقا تیزهوشان قبول شدی؟؟
رزی چند ساعت خوندی؟
من امسال دارم
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
[quote][div][b]king armin[/b][/div][div]دوستان من خیلی وقت بود نیومم انجمن و بعضی از دوستای گلم خواهش کردن که تابستون رو بیام ولی نونستم :|در ایام مدرسه با کامپیوتر و اینترنت مدرسمون میام;) راستی تیزهوشان قبول شدم:D و شیرینی هم نمیدم:mrgreen::mrgreen::mrgreen: اینم عشقی اومدم یه سری بزنم و هنوز همون انجمنیه که اسپم اسپم میکنن و چمیدونم فازای قبلی:icon_11: :arrow: دوستتون دارم لطفا با هم خوب باشید:icon_10: بچه های قبلی همه رفتن بخوام بگم خیلین کاری کنید حداقل همین جمع کوچیک دور هم بمونیم با هم رفیق باشید قدر همو بدونید:icon_10:[/div][/quote]
آقا تیزهوشان قبول شدی؟؟
رزی چند ساعت خوندی؟
من امسال دارم:cry:
ابولفضل اصلانیی بچه گلیه اما یادتون باشه من بن شدم ابولفضل اماره منو داده
آره باو این ابولی فکر میکنه ما گاگولیم. خودشو به موش مردگی میزنه .
خیلی آب زیر کاهه.نمایشگاه بیاد باهاش حال و احوال میکنم.
اوه آرشو ببین بن شده
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]wildfire[/b][/div][div][quote][div][b]hosseinjangjo[/b][/div][div]ابولفضل اصلانیی بچه گلیه اما یادتون باشه من بن شدم ابولفضل اماره منو داده [/div][/quote]
آره باو این ابولی فکر میکنه ما گاگولیم. خودشو به موش مردگی میزنه .
خیلی آب زیر کاهه.نمایشگاه بیاد باهاش حال و احوال میکنم.:icon_14:[/div][/quote]
اوه آرشو ببین بن شده :icon_11: :icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.