kingcrab
king armin
دوستان من خیلی وقت بود نیومم انجمن و بعضی از دوستای گلم خواهش کردن که تابستون رو بیام ولی نونستم
در ایام مدرسه با کامپیوتر و اینترنت مدرسمون میام
راستی تیزهوشان قبول شدم
و شیرینی هم نمیدم
اینم عشقی اومدم یه سری بزنم و هنوز همون انجمنیه که اسپم اسپم میکنن و چمیدونم فازای قبلی
دوستتون دارم لطفا با هم خوب باشید
بچه های قبلی همه رفتن بخوام بگم خیلین کاری کنید حداقل همین جمع کوچیک دور هم بمونیم با هم رفیق باشید قدر همو بدونید
آقا تیزهوشان قبول شدی؟؟
رزی چند ساعت خوندی؟
من امسال دارم
ببین من یه برنامه ی تست رو کامپیوترم داشتم بعد زمان میگرفت من جواب هشتاد تا سوالش رو حفظ میکردم
بعد میومدم انجمن بعدش که کمترین زمان ممکن تست زدن رو گرفت میزدم پایان ازمون
و اینگونه بود که من قبول شدم
فک کنم بخاطر همون حفظ کردنا بود قبول شدم
در کل زیاد درس نمیخوندم ولی ریاضیم عالی بود برا امتحان یکمی خوندم فقط ببین اینجوری مث من باش کم درس بخون بیشترین نتیجه رو بده
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div]دوستان من خیلی وقت بود نیومم انجمن و بعضی از دوستای گلم خواهش کردن که تابستون رو بیام ولی نونستم :|در ایام مدرسه با کامپیوتر و اینترنت مدرسمون میام;) راستی تیزهوشان قبول شدم:D و شیرینی هم نمیدم:mrgreen::mrgreen::mrgreen: اینم عشقی اومدم یه سری بزنم و هنوز همون انجمنیه که اسپم اسپم میکنن و چمیدونم فازای قبلی:icon_11: :arrow: دوستتون دارم لطفا با هم خوب باشید:icon_10: بچه های قبلی همه رفتن بخوام بگم خیلین کاری کنید حداقل همین جمع کوچیک دور هم بمونیم با هم رفیق باشید قدر همو بدونید:icon_10:[/div][/quote]
آقا تیزهوشان قبول شدی؟؟
رزی چند ساعت خوندی؟
من امسال دارم:cry:[/div][/quote]
ببین من یه برنامه ی تست رو کامپیوترم داشتم بعد زمان میگرفت من جواب هشتاد تا سوالش رو حفظ میکردم :icon_4::icon_4::icon_4:
بعد میومدم انجمن بعدش که کمترین زمان ممکن تست زدن رو گرفت میزدم پایان ازمون:icon_4::icon_4: و اینگونه بود که من قبول شدم:icon_2::icon_2: فک کنم بخاطر همون حفظ کردنا بود قبول شدم;) در کل زیاد درس نمیخوندم ولی ریاضیم عالی بود برا امتحان یکمی خوندم فقط ببین اینجوری مث من باش کم درس بخون بیشترین نتیجه رو بده:icon_4::icon_4: