سلام
برای زدن کتیبه چ کار کنم بهتره
مثلا شهر هامو چجوری و کجاها بسازم تا راحتر بشه کتیبه رو زد
یا اگه بخاییم کتیبه رو ارشیو کنیم باید چکار کنیم تا از دست حمله هایی ک بهمون میشه در امان نگهش داریم؟
چیزایی تو این زمینه ها
یا این ک چقد نیرو باس داشته باشیم
یا کتیبه تو اون 4تا شهری ک خود سرور اعلام میکنه هست؟
واسه زدن شهر ها چقد نیرو لازمه
دمتون گرم شرمنده زیاد شد
تجربه ی بازیم زیاد نیس
سلام
برای زدن کتیبه چ کار کنم بهتره
مثلا شهر هامو چجوری و کجاها بسازم تا راحتر بشه کتیبه رو زد
یا اگه بخاییم کتیبه رو ارشیو کنیم باید چکار کنیم تا از دست حمله هایی ک بهمون میشه در امان نگهش داریم؟
چیزایی تو این زمینه ها
یا این ک چقد نیرو باس داشته باشیم
یا کتیبه تو اون 4تا شهری ک خود سرور اعلام میکنه هست؟
واسه زدن شهر ها چقد نیرو لازمه
دمتون گرم شرمنده زیاد شد
تجربه ی بازیم زیاد نیس
خرجش من و تیم هستش هیچی نمی خواد کتیبه فعلا سعی کن مدال هفته بگیری بعد سرورهای بعدی تاپ غارت سرورهای بعدی کلید نقره بعدی طلا بعدی تیم جم می کنی همه غارتگر تا اینجا که امدی تازه شروع میشه کارت بانکی 4 تا پلیر فوق حرفه ای غارت غارت همه جای نقشه حضوری گرم اک 24 انلاین یک اتحاد حرفه ای نامبر وان پشت سرت باشن کلید طلا به مقدار لازم نشد نقره تنی چند نشدم می خری باکی نیست نیرو مثبت بی نهایت فقط واسه زدن کتیبه گیرم زدی ....حالا اصلیترین جریان بازی شروع میشه که اون اتحاد حرفه ای هستش بهت دف بدن پشتت نباشن عمرا 5 ساعت دوم بیاری چون راحت 30 تا تیم می کوبنت که صفرت میکنن اصلا تگران نباش دونه دونه شهرات صفر میشه تا حالا بدون دف کسی نتونسته ارشو کنه سرورهای که ما رفتیم واسه کتیبه جریان تکراری بود حمایت نکنن صفر مطلق میشی فعلا سرور 27 هم از الان مدعیان کتیبه معلوم شده فک کنم مال ماست اتحاد اذربایجان امار و ارقام نشون میده من الله توفیق ___
فقط 1 بازیه زیاد جدیش نگیر ...
خرجش من و تیم هستش هیچی نمی خواد :shock: کتیبه فعلا سعی کن مدال هفته بگیری بعد سرورهای بعدی تاپ غارت سرورهای بعدی کلید نقره بعدی طلا بعدی تیم جم می کنی همه غارتگر تا اینجا که امدی تازه شروع میشه کارت بانکی 4 تا پلیر فوق حرفه ای غارت غارت همه جای نقشه حضوری گرم اک 24 انلاین یک اتحاد حرفه ای نامبر وان پشت سرت باشن کلید طلا به مقدار لازم نشد نقره تنی چند :lol: نشدم می خری باکی نیست نیرو مثبت بی نهایت فقط واسه زدن کتیبه گیرم زدی ....حالا اصلیترین جریان بازی شروع میشه که اون اتحاد حرفه ای هستش بهت دف بدن پشتت نباشن عمرا 5 ساعت دوم بیاری چون راحت 30 تا تیم می کوبنت که صفرت میکنن اصلا تگران نباش دونه دونه شهرات صفر میشه:lol: تا حالا بدون دف کسی نتونسته ارشو کنه سرورهای که ما رفتیم واسه کتیبه جریان تکراری بود حمایت نکنن صفر مطلق میشی فعلا سرور 27 هم از الان مدعیان کتیبه معلوم شده فک کنم مال ماست اتحاد اذربایجان امار و ارقام نشون میده من الله توفیق ___
خرجش من و تیم هستش هیچی نمی خواد کتیبه فعلا سعی کن مدال هفته بگیری بعد سرورهای بعدی تاپ غارت سرورهای بعدی کلید نقره بعدی طلا بعدی تیم جم می کنی همه غارتگر تا اینجا که امدی تازه شروع میشه کارت بانکی 4 تا پلیر فوق حرفه ای غارت غارت همه جای نقشه حضوری گرم اک 24 انلاین یک اتحاد حرفه ای نامبر وان پشت سرت باشن کلید طلا به مقدار لازم نشد نقره تنی چند نشدم می خری باکی نیست نیرو مثبت بی نهایت فقط واسه زدن کتیبه گیرم زدی ....حالا اصلیترین جریان بازی شروع میشه که اون اتحاد حرفه ای هستش بهت دف بدن پشتت نباشن عمرا 5 ساعت دوم بیاری چون راحت 30 تا تیم می کوبنت که صفرت میکنن اصلا تگران نباش دونه دونه شهرات صفر میشه تا حالا بدون دف کسی نتونسته ارشو کنه سرورهای که ما رفتیم واسه کتیبه جریان تکراری بود حمایت نکنن صفر مطلق میشی فعلا سرور 27 هم از الان مدعیان کتیبه معلوم شده فک کنم مال ماست اتحاد اذربایجان امار و ارقام نشون میده من الله توفیق ___
والا به ما هم دف ندادن هنوز ولی داره ارشیو میشه
این مطلب در 1393/06/21 03:33:19 نوشته شده است و در 1393/06/21 03:33:37 ویرایش شده است .
[quote][div][b]namard______[/b][/div][div]خرجش من و تیم هستش هیچی نمی خواد :shock: کتیبه فعلا سعی کن مدال هفته بگیری بعد سرورهای بعدی تاپ غارت سرورهای بعدی کلید نقره بعدی طلا بعدی تیم جم می کنی همه غارتگر تا اینجا که امدی تازه شروع میشه کارت بانکی 4 تا پلیر فوق حرفه ای غارت غارت همه جای نقشه حضوری گرم اک 24 انلاین یک اتحاد حرفه ای نامبر وان پشت سرت باشن کلید طلا به مقدار لازم نشد نقره تنی چند :lol: نشدم می خری باکی نیست نیرو مثبت بی نهایت فقط واسه زدن کتیبه گیرم زدی ....حالا اصلیترین جریان بازی شروع میشه که اون اتحاد حرفه ای هستش بهت دف بدن پشتت نباشن عمرا 5 ساعت دوم بیاری چون راحت 30 تا تیم می کوبنت که صفرت میکنن اصلا تگران نباش دونه دونه شهرات صفر میشه:lol: تا حالا بدون دف کسی نتونسته ارشو کنه سرورهای که ما رفتیم واسه کتیبه جریان تکراری بود حمایت نکنن صفر مطلق میشی فعلا سرور 27 هم از الان مدعیان کتیبه معلوم شده فک کنم مال ماست اتحاد اذربایجان امار و ارقام نشون میده من الله توفیق ___[/div][/quote]
والا به ما هم دف ندادن هنوز ولی داره ارشیو میشه :mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.